הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לינארית 5X5 מדקאו מאת ביל סטאר כמה נקודות שלא הבנתי

batman.

משתמש מתחיל
68
11
נק' מוניטין:
14
68
11
שבת שלום חברים יש לי כמה שאלות לגבי התוכנית של ביל סטאר
לינארית 5X5 מדקאו מאת ביל סטאר

אם יש כאן כאלו שעשו אותה יש לי בשבילכם בבקשה כמה שאלות

1.יש דבר כזה בתכנית שנקרא ריסט לא ממש הבנתי מה זה הבנתי שזה פעם ב4 שבועות רק לא הבנתי מה צריך לעשות ומתי אם מישהוא מוכן להסביר לי את הנקודה הזאת ולתת דוגמא

2.בתוכנית באימון c יש עליה ושבירת שיאים חדשים של 2.5 קג כל שבוע בבנץ פרס,חתירה וסקוואט אבל מה לגבי שאר התרגילים שמבוצעים באימון b כמו הדדליפט והפרס עליהם לא רשום שום עלייה אבל ברור לי שגם כאן צריך לעלות האם גם כאן מעלים ב2.5 קג כל שבוע או שיש נוסחה אחרת אשמח להסבר

3.בסופו של דבר תהיה עצירה בהתקדמות במשקלים אני מניח מה עושים כשיש עצירה במשקלים לפי התוכנית? ובכלל כמה זמן רצים עם התוכנית הזאת ומה התוכנית הבאה ששאתם ממליצים לי לעשות אחרי ביל סטאר

תודה רבה מראש על הזמן שאתם מקדישים לאשכול שלי ועל התשובות

שבת שלום חברים יש לי כמה שאלות לגבי התוכנית של ביל סטאר
לינארית 5X5 מדקאו מאת ביל סטאר

אם יש כאן כאלו שעשו אותה יש לי בשבילכם בבקשה כמה שאלות

1.יש דבר כזה בתכנית שנקרא ריסט לא ממש הבנתי מה זה הבנתי שזה פעם ב4 שבועות רק לא הבנתי מה צריך לעשות ומתי אם מישהוא מוכן להסביר לי את הנקודה הזאת ולתת דוגמא

2.בתוכנית באימון c יש עליה ושבירת שיאים חדשים של 2.5 קג כל שבוע בבנץ פרס,חתירה וסקוואט אבל מה לגבי שאר התרגילים שמבוצעים באימון b כמו הדדליפט והפרס עליהם לא רשום שום עלייה אבל ברור לי שגם כאן צריך לעלות האם גם כאן מעלים ב2.5 קג כל שבוע או שיש נוסחה אחרת אשמח להסבר

3.בסופו של דבר תהיה עצירה בהתקדמות במשקלים אני מניח מה עושים כשיש עצירה במשקלים לפי התוכנית? ובכלל כמה זמן רצים עם התוכנית הזאת ומה התוכנית הבאה ששאתם ממליצים לי לעשות אחרי ביל סטאר

תודה רבה מראש על הזמן שאתם מקדישים לאשכול שלי ועל התשובות
1.ריסט= הורדה במשקלים או בנפח. אתה עושה את זה מתי שאתה נתקע בתרגיל. לא עושים ריסט לכול התרגילים, אם אתה נתקע בבנץ אין סיבה שתעשה ריסט לסקוואט.
2.דדליפט ופרס עולים גם כול שבוע( בכמה שאתה יכול)
3.-להוסיף אוכל/ שינה/ שניהם
- תרגיל עזר
-ריסט

אני ממליץ על טקסס מתוד או 531.

• פותח/ת השרשור
1.ריסט= הורדה במשקלים או בנפח. אתה עושה את זה מתי שאתה נתקע בתרגיל. לא עושים ריסט לכול התרגילים, אם אתה נתקע בבנץ אין סיבה שתעשה ריסט לסקוואט.
2.דדליפט ופרס עולים גם כול שבוע( בכמה שאתה יכול)
3.-להוסיף אוכל/ שינה/ שניהם
- תרגיל עזר
-ריסט

אני ממליץ על טקסס מתוד או 531.
בקשר לריסט נגיד אם אני עכשיו נתקע על הבנץ ב50 קילו ולא מסוגל לעלות לעוד 2.5 קג לכמה להוריד באימון הבא? ואז מנסים שוב לעלות וככה כל פעם ריסט במידה ונכשל?
הכוונה שלך בלהוריד נפח זה להוריד את מספר הסטים והחזרות?

בקשר לריסט נגיד אם אני עכשיו נתקע על הבנץ ב50 קילו ולא מסוגל לעלות לעוד 2.5 קג לכמה להוריד באימון הבא? ואז מנסים שוב לעלות וככה כל פעם ריסט במידה ונכשל?
הכוונה שלך בלהוריד נפח זה להוריד את מספר הסטים והחזרות?
אתה לא אמור להתקע במשקל כזה, תוסיף אוכל.
אני מוריד 10% מהמשקל בריסט

• פותח/ת השרשור
תודה רבה חברים עזרתם לי מאד מעריך מאד את עזרתכם עוד מעט יוצאת שבת אז על הדרך שיהיה לכם שבוע טוב ומבורך ;)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית