הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה הערכת א״ש + הערכת מצב.

Yonatann

משתמש משקיע
2,213
729
נק' מוניטין:
953
2,213
729
האם אפשר הערכת א״ש והערכת מצב כלומר האם תוכלו להגיד לי מה לעשות מכאן - מסה או חיטוב?
הייתי בחיטוב הרבה זמן אבל אין לי תוצאות כא

לה טובות...

כמובן בתמונות הבטן במצב ממש ממש רפוי

גובה 1.71 גיל 15 משקל 63

התחלתי במשקל 74 אבל אני עדיין לא כזה מחוטב...

נ.ב האם אפשר למחוק את האשכול לאחר שקיבלתי תשובה (לא רוצה שכולם יראו את התמונות שלי.)

נערך לאחרונה:
15 - 17 הייתי אומר, אין הרבה שריר
תעשה מסה עם פלוס כמה שיותר קטן

• פותח/ת השרשור
וואייי איך רציתי שיהיו חברה שיגידו מסה אני קורע את עצמי בחיטוב וכבר אין לי כוח מותש מנטלית...

יש מצב שמישהו נותן חי ערכים מדוייקים כמה לאכול RMR = 2400

אני ממש מפחד לעלות בשומן
כמה חלבון כמה שומן כמה פחמימה

וואייי איך רציתי שיהיו חברה שיגידו מסה אני קורע את עצמי בחיטוב וכבר אין לי כוח מותש מנטלית...

יש מצב שמישהו נותן חי ערכים מדוייקים כמה לאכול RMR = 2400

אני ממש מפחד לעלות בשומן
כמה חלבון כמה שומן כמה פחמימה

קח תקרא

עלייה במסת שריר [המדריך המלא לעלייה במסה] | קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף
אימונים - מדוע הרבה אנשים מבזבזים את זמנם בחדרי הכושר

הייתי ממליץ לך לדבר עם בעל מקצוע כמו הייעוץ האישי שיש באתר, יכינו לך תוכנית אימונים ותפריט.

לא, אם אני לא טועה העליה במסת שריר יעילה יותר באחוז שומן נורמלי, לא מעל 20 אחוז.
חוץ מזה אתה תתקשה לראות ויזואלית תוצאות באחוז שומן כזה ורק תוסיף עוד שומן.
בגרעון קלורי קטן אתה תוכל גם לעלות במעט מסת שריר כי אתה מתחיל.

לא, אם אני לא טועה העליה במסת שריר יעילה יותר באחוז שומן נורמלי, לא מעל 20 אחוז.
נכון אבל זה רלוונטי שכבר יש מסת שריר.
במצב הזה אין את מה לחטב וכמו שרשמת, אפשר להעלות בחיטוב מסת שריר.
הייתי ממליץ לך להיות על ניטרלי או אפילו פלוס קטן של קלורי ואתה תוריד מסת שומן ותעלה מסת שריר.
חוץ מזה שבגיל כזה בכלל לא מומלץ לחטב.

הייתי ממליץ לך להיות על ניטרלי או אפילו פלוס קטן של קלורי ואתה תוריד מסת שומן ותעלה מסת שריר.

צודק לגבי הגיל, לא לקחתי בחשבון.
אבל בפלוס קלורי קטן הוא בחיים לא ירד במסת שומן

• פותח/ת השרשור
בסדר אני יידע שבמסה אני לא אהיה יותר רזה אבל עדיין כמה לאכול בערך כי נמאס לי ללכת לחדר כושר שמונה חודשים 4 פעמים בשבוע עם התקדמות מינורית...

אני יודע שבגילי לא מומלץ דיאטות אבל מניסיון ובתור ילד שמן אני אומר לך שזה הכי בולשיט בעולם!!!
ילד בעודף משקל שרק בגיל מאוחר יתחיל לחיות תזונה נכונה ויתחיל לשמור יהיה לו הרבה הרבה יותר קשה לשנות את ההרגלים שלו...
לעומת ילד שמתחיל לעבוד על עצמו מגיל צעיר...

• פותח/ת השרשור
תגיד מה המקסימום שומן וחלבון שאני יכול לאכול כי אני רוצה להמעיט כמה שיותר בפחמימות...

תגיד מה המקסימום שומן וחלבון שאני יכול לאכול כי אני רוצה להמעיט כמה שיותר בפחמימות...

תצטט שנדע שהגבת.
כדאי לך לפחות 1 גרם שומן לק"ג משקל גוף, כ- פי שניים גרם חלבון לק"ג משקל גוף, והשאר פחמימות.
אתה יכול לאכול אפילו יותר שומן במקום פחמימות אבל לדעתי עדיף לך להשאיר מספיק פחמימות כי זה נח ונותן לך יותר אנרגיה זמינה שצריך.

צודק לגבי הגיל, לא לקחתי בחשבון.
אבל בפלוס קלורי קטן הוא בחיים לא ירד במסת שומן
בטח שהוא ירד. כמעט ואין לו מסת שריר ולכן הוא יוכל לרדת בשומן ולעלות בשריר בו זמנית (עד מצב מסוים).
אני יודע שבגילי לא מומלץ דיאטות אבל מניסיון ובתור ילד שמן אני אומר לך שזה הכי בולשיט בעולם!!!
ילד בעודף משקל שרק בגיל מאוחר יתחיל לחיות תזונה נכונה ויתחיל לשמור יהיה לו הרבה הרבה יותר קשה לשנות את ההרגלים שלו...
לעומת ילד שמתחיל לעבוד על עצמו מגיל צעיר...
לא מדובר על הרגלי תזונה. אני מדבר על התפתחות. בגיל 15 אתה מתפתח מאוד ולא לתת לגוף שלך את הקלוריות שהוא צריך יכול להשפיע על ההתפתחות שלך.

• פותח/ת השרשור
תצטט שנדע שהגבת.
כדאי לך לפחות 1 גרם שומן לק"ג משקל גוף, כ- פי שניים גרם חלבון לק"ג משקל גוף, והשאר פחמימות.
אתה יכול לאכול אפילו יותר שומן במקום פחמימות אבל לדעתי עדיף לך להשאיר מספיק פחמימות כי זה נח ונותן לך יותר אנרגיה זמינה שצריך.

בטח שהוא ירד. כמעט ואין לו מסת שריר ולכן הוא יוכל לרדת בשומן ולעלות בשריר בו זמנית (עד מצב מסוים).

לא מדובר על הרגלי תזונה. אני מדבר על התפתחות. בגיל 15 אתה מתפתח מאוד ולא לתת לגוף שלך את הקלוריות שהוא צריך יכול להשפיע על ההתפתחות שלך.

תודה לשניכם על כל הטיפים!!!!

היחס שומן שריר ישתנה, זה לא אומר שתרד באמת בשומן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית