הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תפריט תזונה

Kakarot

משתמש פעיל
832
730
נק' מוניטין:
1,235
832
730
ארוחת בוקר
גביע קוטג' 5% \ טוסט עם גבינה ועגבנייה+תה \ יוגורט BIO+ תמר+ כף גרעיני דלעת
דייסת שיבולת שועל+ כף גביהה\ גביע יוגורט BIO

ארוחת עשר
ארוחה חמה-
תוספת [אורז\קוסקוס\פסטה\תפ"א\קוסקוס מחיטה מלאה\כוסמת]+ מנה בשרית (לא מטוגן, לא שניצלים\דגים\חזה עוף\חזה הודו\קציצות]+ ירקות [מלפפון, עגבניה,פלפלים,שומר,קולורבי, בצל ירוק, פטרוזיליה, גזר, חסה, פטריות) +2 כפיות שמן זית

ארוחת צהריים
ארוחה חמה בבסיס
2 כריכים מחיטה מלאה+אבוקדו\חומוס\חזה עוף\טונה\חביתה\ביצה קשה 1-2. +לשלב גבינה+ירק
לשלב פרי, לשלב אגוזים

ארוחת אחר צהריים
פרי+ יוגורט BIO \ יוגורט דנונה PRO

ארוחת ערב
ארוחה חמה-
תוספת כחצי צלחת (מומלץ פחמימה מדג מלא- כוסמת\קינואה\אפונה\עדשים\שעועית\חומוס גרגירים\דוחן\מגדרה\אורז אדום\אורז מלא\בטטה)\ 2 פרוסות מלא+דג\ 2 ביצים (סלומון בתנור\טונה בשמן קנולה או טונה במים+ שמן זית\סרדינים)
+גבינה
+4 זיתים\ חצי אבוקדו\כף טחינה מוכנה

ארוחת לילה
פרי

עקרונית התפריט הזה נכתב בשבילי ב3\3 אך לא מומש. במרץ שקלתי בערך 62-61 וכרגע אני שוקלת 54-55 על 1.61
וממש נמאס לי לרדת במשקל ומעירים לי על זה שהרזתי.
המטרה העיקרית היא בעיקר להתחיל לאכול וייעוץ בכמה קלוריות כרגע להתחיל.

הrmr שלך סביב 1600 והתפריט נראה עשיר כך שהמסקנה היא שהפעילות הגופנית שלך היא מה שמשחק כאן משמעותית.
למה שלא תנסי לתסף עם אבקת חלבון?
גם כך קשה לשלוט בכמות השומן והחלבון בצבא.

• פותח/ת השרשור
הrmr שלך סביב 1600 והתפריט נראה עשיר כך שהמסקנה היא שהפעילות הגופנית שלך היא מה שמשחק כאן משמעותית.
למה שלא תנסי לתסף עם אבקת חלבון?
גם כך קשה לשלוט בכמות השומן והחלבון בצבא.
לא חסר אוכל למען האמת אצלנו בחדר אוכל, למרות שלפעמים יוצא בשר שפשוט עוול מה שעשו לו.
הזמנתי ביום שבת מאמינושופ וזה עדיין בסטטוס של עיבוד (אגב ראיתי שמכרו את הרשת לגל הזה, אז אני לא יודעת אם לצנזר את השם או לא 🙄)
ואני רוב הסיכויים לא אצליח להתחיל עם 1600 ואצטרך להתחיל בהרבה פחות ,וחוץ מזה.. כמה בהדרגתיות לעלות במאזן הקלורי?שבוע\שבועיים?

השאלה הכי חשובה :

מה המטרה שלך ?
חיטוב? מאסה? שמירה ?

ארוחת בוקר
גביע קוטג' 5% \ טוסט עם גבינה ועגבנייה+תה \ יוגורט BIO+ תמר+ כף גרעיני דלעת
דייסת שיבולת שועל+ כף גביהה\ גביע יוגורט BIO

ארוחת עשר
ארוחה חמה-
תוספת [אורז\קוסקוס\פסטה\תפ"א\קוסקוס מחיטה מלאה\כוסמת]+ מנה בשרית (לא מטוגן, לא שניצלים\דגים\חזה עוף\חזה הודו\קציצות]+ ירקות [מלפפון, עגבניה,פלפלים,שומר,קולורבי, בצל ירוק, פטרוזיליה, גזר, חסה, פטריות) +2 כפיות שמן זית

ארוחת צהריים
ארוחה חמה בבסיס
2 כריכים מחיטה מלאה+אבוקדו\חומוס\חזה עוף\טונה\חביתה\ביצה קשה 1-2. +לשלב גבינה+ירק
לשלב פרי, לשלב אגוזים

ארוחת אחר צהריים
פרי+ יוגורט BIO \ יוגורט דנונה PRO

ארוחת ערב
ארוחה חמה-
תוספת כחצי צלחת (מומלץ פחמימה מדג מלא- כוסמת\קינואה\אפונה\עדשים\שעועית\חומוס גרגירים\דוחן\מגדרה\אורז אדום\אורז מלא\בטטה)\ 2 פרוסות מלא+דג\ 2 ביצים (סלומון בתנור\טונה בשמן קנולה או טונה במים+ שמן זית\סרדינים)
+גבינה
+4 זיתים\ חצי אבוקדו\כף טחינה מוכנה

ארוחת לילה
פרי

עקרונית התפריט הזה נכתב בשבילי ב3\3 אך לא מומש. במרץ שקלתי בערך 62-61 וכרגע אני שוקלת 54-55 על 1.61
וממש נמאס לי לרדת במשקל ומעירים לי על זה שהרזתי.
המטרה העיקרית היא בעיקר להתחיל לאכול וייעוץ בכמה קלוריות כרגע להתחיל.
מהם הערכים הסופיים?
מה הפלוס הקלורי?
נא הרחיבי

• פותח/ת השרשור
השאלה הכי חשובה :

מה המטרה שלך ?
חיטוב? מאסה? שמירה ?
אין כרגע פעילות גופנית, אפשר לציין שזאת שמירה
מהם הערכים הסופיים?
מה הפלוס הקלורי?
נא הרחיבי
אין ערכים סופיים קבועים כי אני מתקשה לאכול ארוחה אחת ביום (שתי ארוחות משמעות לחגיגה לרוב)

Back
למעלה תחתית