ארוחת בוקר
גביע קוטג' 5% \ טוסט עם גבינה ועגבנייה+תה \ יוגורט BIO+ תמר+ כף גרעיני דלעת
דייסת שיבולת שועל+ כף גביהה\ גביע יוגורט BIO
ארוחת עשר
ארוחה חמה-
תוספת [אורז\קוסקוס\פסטה\תפ"א\קוסקוס מחיטה מלאה\כוסמת]+ מנה בשרית (לא מטוגן, לא שניצלים\דגים\חזה עוף\חזה הודו\קציצות]+ ירקות [מלפפון, עגבניה,פלפלים,שומר,קולורבי, בצל ירוק, פטרוזיליה, גזר, חסה, פטריות) +2 כפיות שמן זית
ארוחת צהריים
ארוחה חמה בבסיס
2 כריכים מחיטה מלאה+אבוקדו\חומוס\חזה עוף\טונה\חביתה\ביצה קשה 1-2. +לשלב גבינה+ירק
לשלב פרי, לשלב אגוזים
ארוחת אחר צהריים
פרי+ יוגורט BIO \ יוגורט דנונה PRO
ארוחת ערב
ארוחה חמה-
תוספת כחצי צלחת (מומלץ פחמימה מדג מלא- כוסמת\קינואה\אפונה\עדשים\שעועית\חומוס גרגירים\דוחן\מגדרה\אורז אדום\אורז מלא\בטטה)\ 2 פרוסות מלא+דג\ 2 ביצים (סלומון בתנור\טונה בשמן קנולה או טונה במים+ שמן זית\סרדינים)
+גבינה
+4 זיתים\ חצי אבוקדו\כף טחינה מוכנה
ארוחת לילה
פרי
עקרונית התפריט הזה נכתב בשבילי ב3\3 אך לא מומש. במרץ שקלתי בערך 62-61 וכרגע אני שוקלת 54-55 על 1.61
וממש נמאס לי לרדת במשקל ומעירים לי על זה שהרזתי.
המטרה העיקרית היא בעיקר להתחיל לאכול וייעוץ בכמה קלוריות כרגע להתחיל.
גביע קוטג' 5% \ טוסט עם גבינה ועגבנייה+תה \ יוגורט BIO+ תמר+ כף גרעיני דלעת
דייסת שיבולת שועל+ כף גביהה\ גביע יוגורט BIO
ארוחת עשר
ארוחה חמה-
תוספת [אורז\קוסקוס\פסטה\תפ"א\קוסקוס מחיטה מלאה\כוסמת]+ מנה בשרית (לא מטוגן, לא שניצלים\דגים\חזה עוף\חזה הודו\קציצות]+ ירקות [מלפפון, עגבניה,פלפלים,שומר,קולורבי, בצל ירוק, פטרוזיליה, גזר, חסה, פטריות) +2 כפיות שמן זית
ארוחת צהריים
ארוחה חמה בבסיס
2 כריכים מחיטה מלאה+אבוקדו\חומוס\חזה עוף\טונה\חביתה\ביצה קשה 1-2. +לשלב גבינה+ירק
לשלב פרי, לשלב אגוזים
ארוחת אחר צהריים
פרי+ יוגורט BIO \ יוגורט דנונה PRO
ארוחת ערב
ארוחה חמה-
תוספת כחצי צלחת (מומלץ פחמימה מדג מלא- כוסמת\קינואה\אפונה\עדשים\שעועית\חומוס גרגירים\דוחן\מגדרה\אורז אדום\אורז מלא\בטטה)\ 2 פרוסות מלא+דג\ 2 ביצים (סלומון בתנור\טונה בשמן קנולה או טונה במים+ שמן זית\סרדינים)
+גבינה
+4 זיתים\ חצי אבוקדו\כף טחינה מוכנה
ארוחת לילה
פרי
עקרונית התפריט הזה נכתב בשבילי ב3\3 אך לא מומש. במרץ שקלתי בערך 62-61 וכרגע אני שוקלת 54-55 על 1.61
וממש נמאס לי לרדת במשקל ומעירים לי על זה שהרזתי.
המטרה העיקרית היא בעיקר להתחיל לאכול וייעוץ בכמה קלוריות כרגע להתחיל.