הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ להתחיל SS או להוריד במשקל?

steaua rosie

משתמש מתחיל
52
0
נק' מוניטין:
0
52
0
אהלן חברים...
לאחר שהשתכנעתי שאני צריך לנסות עוד פעם לקרוא את הספר ורק אז להתחיל SS, צצה בפניי בעייה חדשה....
כבר חודשיים לא התאמנתי, ולמרות שיש לי מסת שריר מסויימת {אבל די קטנה}, יש לי כרס גדולה....אני לא רוצה להגיע למצב שבו יש לי מסת שריר גדולה אבל יש לי גם בטן של אישה בהריון {חיטוב לאחר תקופה כזאת לא בא בחשבון כרגע כי ברצוני להשקיע חודשים רבים בתקופת המסה....אז אני לא רוצה להתקע חודשים רבים עם כרס}....
אז מה אתה מציעים לעשות?
1.לעשות שבוע-שבועיים רק אירובי {עד שאני אסיים לקרוא את SS} בכדי להוריד את הכרס?
2. להתחיל SS ותוך כדי לעשות מדי פעם אירובי בכדי לצמצמם את גודל הכרס?
3. להתחיל SS ולקוות שגדילת מסת השריר תביא את הגוף שלי למצב שבו הכרס כבר לא כ"כ בולטת ביחס לחזה ולשאר השרירים?

על איזה מהסעיפים אתם ממליצים?
תודה רבה על הזמן שהשקעתם בקריאה 😃

אין דבר כזה מאסה נקיה
בתוכנית כוח עם משקלים עצימים אמיתיים אתה חייב לאכול המון כדי להתאושש

אז אתה תשמין

אז כדאי לך לקחת תוכנית פשוטה, ללמוד את התרגילים החשובים ולחטב בנתיים

• פותח/ת השרשור
אין דבר כזה מאסה נקיה
בתוכנית כוח עם משקלים עצימים אמיתיים אתה חייב לאכול המון כדי להתאושש

אז אתה תשמין

אז כדאי לך לקחת תוכנית פשוטה, ללמוד את התרגילים החשובים ולחטב בנתיים
אבל גם בתוכנית פשוטה אני צריך תרגילים חשובים לא?

חוצמזה, שאם בכל מקרה אני אשמין במסה, למה אתה מציע לי לחטב עכשיו?

בתוכנית רגילה העצימות נמוכה יותר, וההתאוששות קלה יותר
ככה שאתה יכול לאכול פחות

כדי להיות חטוב בקיץ, אני הייתי מתחיל לחטב במצבך, תיקח תוכנית מהאתר ותחשב כמה קלוריות אתה צריך לאכול, אתה יכול להרכיב תפריט אם אתה רוצה אבל לא חובה, אם תיהיה במאזן קלורי שלילי ותצרוך מספיק חלבון ושומן אתה תתחטב, אבל חשוב מאוד להתאמן בזמן הזה אחרת תאבד הרבה מסת שריר, יש תוכניות טובות לחיטוב בפורטל, תיקח אחת ובהצלחה.

• פותח/ת השרשור
תודה על התשובות
אבל לא קיבלתי תשובה לשאלה - בשורה התחתונה : אם אני רוצה להוריד את הכרס {לא אכפת לי מכל השאר...אני רק רוצה להוריד את הכרס, ואז להתחיל SS}, או במילה אחרת, דיאטה, אירובי +תזונה נכונה מספיקים לי?

• פותח/ת השרשור
אשמח להסבר....
הרי זה לא ישרוף עוד קלוריות {כי את הקלוריות בכל מקרה אני אחזיר בגלל האוכל שיבוא בעקבות האימונים}...מה שכן, זה כן ישאיר לי מסת שריר מסויימת לקראת SS {וגם למראה שלי באופן כללי}...
לא ככה?

בשביל להרזות צריך שיווצר מאזן קלורי שלילי. תזונה תדאג לכך. אירובי יגרום למחסור הקלורי להיות יותר גדול (אם תאכל אותה כמות). אימוני כח שורפים קלוריות גם. לא חייבים לאכול יותר בגלל שעושים אימון. הם גם עוזרים לשמר שריר בזמן חיטוב. הם גם מכינים אותך לקראת תוכנית מסה שתבוא אחרי החיטוב. אתה יכול ללמוד בזמן הזה את הטכניקה של התרגילים, ולהתקדם קצת במשקלים כדי שלא תתחיל יותר מאוחר מאפס.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית