הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תסכול בגלל תוכנית האימונים

• פותח/ת השרשור Ohad14
  • פורסם בתאריך

מה לעשות אז?

• להמשיך בתוכנית הזאת?

הצבעות: 0 0.0%
  • לחפש או להרכיב חדשה...

• מסה

• חיטוב בכלל...

• סה"כ מצביעים
    0

Ohad14

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
מה קורה חבר'ה? מעריך את את העזרה שאתם נותנים לכולם ... קיצר יש לי בעיה ... הייתי בחיטוב עד עכשיו וירדתי 4 קילו... אני בן 14 וחצי ושוקל כרגע 54 פלוס מינוס.. בכל מקרה אני רוצה להתחיל מסה ותוכנית אימונים חדשה... חבל שבחדכ שלי המדריך הזין לא מרשה לי תרגילים עם מוט... ובכלל רחוק מדדליפט ועוד יותר רחוק מלהיראות כמו מאמן (ככה גם שאר המאמנים)
קיצר במקום סקוואט אני עושה סקוואט בוגלרי במקום בנץ אני עושה לחיצת חזה במשקולות
המטרות שלי-לבנות מסה בגב בעיקר ולהתחזק ברגליים
ניסיתי לבנות תוכנית כזאת-
אימון A-לחיצת חזה עם משקולות 3 סטים 10 חזרות
לחיצת חזה באחיזה צרה במכונה 3 סטים של 10 חזרות
לחיצת כתפיים 3 סטים של 12 חזרות
הרחקת כתפיים לבידוד שריר הכתף האמצעית 3 סטים של 15 חזרות

אימון B- רגליים ,גב ,כתף אחורית ויד קדמית בדגש על רגליים
לג פרס 2 סטים 6-8 חזרות
סקוואט בולגרי 3 סטים של 6-8 חזרות
כפיפת ברכיים 2 סטים של10 חזרות
כפיפת כפית 2 סטים כל רגל בנפרד ואז דרופס סט שתיהם ביחד
פולי עליון לחזה בידית וי 4 סטים פירמידה
הרחקת כתף אחורית אופקית 2 סטים של 15 חזרות

אימון C-גב יד קדמית כתף אחורית ורגליים
פולי עליון רחב 4 סטים של 10 חזרות
מסור 2 סטים של 8 חזרות
סקוואט בולגרי 3 סטים של 4 חזרות
סופר סט עם סקוואט סטטי בהישענות על קיר 40 שניות
כפיפת מרפקים 2 סטים של 12
הרחקת כתף אחורית 2 סטים של 12-15

בקיצור מה אומרים על התוכנית??
אגב רציתי לשאול אם חייבים לספור קלוריות כי אני לא יודע כמה אני אוכל אני פשוט לוקח מה שסבתא שלי עושה (היא מכינה בריא) והיא מתעצבנת שאני שואל "כמה קלוריות" אני יודע שתזונה זה קטע חשוב אבל נראה לי שלהקשיב לגוף יותר חשוב מלספור לא?
אגב אתם חושבים בכלל שכדאי לי להתחיל מסה?
Screenshot_20180324-171854.png

קבצים מצורפים

• Screenshot_20180324-171857.png
    Screenshot_20180324-171857.png
    KB 235.5 · צפיות: 111
בתזונה לצורך מסה/חיטוב אין דבר כזה לפי ההרגשה. מילא אם היית מנוסה ומכיר את התהליכים של מסה אצלך בגוף כבר, אבל זה לא המצב. התזונה היא רוב העבודה שלך, יותר חשובה מתרגיל כזה או כזה. תצרוך כמויות חלבון של כ- 2 גרם חלבון לכל קילו במשקל הגוף שלך, זה בסיסי ביותר בשביל שתראה התקדמות

אל תעשה חיטוב בגיל כזה ואתה גם לא צריך.
יש צורך לספור קלוריות ואתה צריך ללמוד לעשות את זה בעצמך.
תזרוק את התוכנית הזאת וקח FBW בסיסית.
תקפיד על אוכל ולהיות בפלוס קלורי ולעשות טכניקה נכונה ויהיה טוב

תודה על התגובה, הייתי בfbw , לא אהבתי, כל תרגיל צריך לעשות חימום לפני (ככה חשבתי) ופשוט לא אהבתי את זה.... יש אולי בעיה בתכנית האימונים שאני יכול לשפר? (כל תרגיל עם משקולות אני יכול לעשות)

תודה על התגובה, הייתי בfbw , לא אהבתי, כל תרגיל צריך לעשות חימום לפני (ככה חשבתי) ופשוט לא אהבתי את זה.... יש אולי בעיה בתכנית האימונים שאני יכול לשפר? (כל תרגיל עם משקולות אני יכול לעשות)
יש בעיה- היא ABC ואתה שוקל חמישים קילו.
וחוץ מזה, היית יכול לבחור תרגילים יותר טובים

״כל תרגיל צריך לעשות חימום לפני ופשוט לא אהבתי את זה״ - מה? אתה מודע לזה שאתה אמור להתחמם בכל תוכנית אימונים?! מה גם, במצב שלך, אתה לא צריך נפח אימון כל כך גבוה. אם אתה לא רוצה fbw, תבנה AB הגיונית עם נפח שפוי.

שמעו אני יודע שהתרגילים לא כל כך משהו... אתמול דיברתי עם המאמן בחדר כושר ניסיתי לשכנע אותו "שילמד אותי דדליפט" (למרות שאני יודע זה היה רק כדי לראות אם הוא יקבל את זה) מה לעשות הוא ממש נגד זה וגם נגד סקוואט (אין לי מושג מה יש לו נגד מוט אולימיפי) בקיצור בחרתי בתרגילים שאני יכול לעשות במטרה למקסם תוצאות למצב הנוכחי ואין לי בעיה שתרכיבו לי תוכנית אחרת פשוט להגיד את הבעיה לא פותר אותה (אין לי בעיה לעשות כל תרגיל כל עוד מה שכתוב למעלה נלקח בחשבון) ואגב מה זאת אומרת כל כך הרבה נפח? יש לך אולי הצעות לשיפור כי כרגע אני די פתוח אליהם

שמעו אני יודע שהתרגילים לא כל כך משהו... אתמול דיברתי עם המאמן בחדר כושר ניסיתי לשכנע אותו "שילמד אותי דדליפט" (למרות שאני יודע זה היה רק כדי לראות אם הוא יקבל את זה) מה לעשות הוא ממש נגד זה וגם נגד סקוואט (אין לי מושג מה יש לו נגד מוט אולימיפי) בקיצור בחרתי בתרגילים שאני יכול לעשות במטרה למקסם תוצאות למצב הנוכחי ואין לי בעיה שתרכיבו לי תוכנית אחרת פשוט להגיד את הבעיה לא פותר אותה (אין לי בעיה לעשות כל תרגיל כל עוד מה שכתוב למעלה נלקח בחשבון) ואגב מה זאת אומרת כל כך הרבה נפח? יש לך אולי הצעות לשיפור כי כרגע אני די פתוח אליהם

מאמני כושר מתנערים מאחריות.
תבנה תפריט מסה, שים לב שאתה עולה בערך כחצי קילו בשבוע.
תלמד מורכבים, תעשה fbw מוכנה, תקרא על יסודות אימון, איך מתקדמים וכו..
אם אתה מתעקש על ab זה אפשרי רק מיותר בשלב שלך

תאמת שדדליפט ממש קל ללמוד לבד
תרשום ביוטיוב: 5steps deadlift. זה ממש עזר לי

אני יודע דדליפט רגיל סומו ורומני (לא גמיש בשביל סטיף לג) זה לא העניין אתה מבין אחי לצערי המאמנים בחדכ שלי לא ממד מעוניינים שאני יבצע דדליפט וסקוואט כנגד מוט (מה שגם מאוד קשה לי כי יש לי תאומים קצרים) והאמת שאני גם קצת מבין אותם לפני שבועיים וקצת מישהו נפצע בגב מדדליפט 150 קילו והוא פונה והמאמן שם הסביר לי "טעות אחת קטנה בתרגילים האלה...." והאמת שאני מבין שהם לא רוצים ללמד כל אחד טכניקה שדורשת המון זמן ללמוד אבל השאלה שלי היא האם לאנץ/סקוואט בולגרי כנגד משקולות ולג פרס "תחליפים" לאב התרגילים סקוואט , והאם אני צריך לחפש גם תרגילים לגב תחתון במקום דדליפט? תודה מעריך את העזרה

@אוהד איתן
לא יקרה שום אסון אם לא תעשה עכשיו סקווט, דדליפט ובכלל תרגילים עם מוט.
אני הייתי מפסיק את החיטוב, לדעתי לא נכון לחטב בגיל ההתבגרות.
תתאמן 3 אימוני כוח, 2 אימונים ארוביים ותאכל "נכון" כלומר מספיק חלבון ומעט שטויות.

אתה תוכל להתקדם יפה גם בעבודה עם מכונות ודאמבלים.
תתחיל עם התוכנית השנייה בלינק, אם אין לך אפשרות ללחיצת חזה במוט אז תעבוד עם משקולות יד או מכונה
תוכניות אימונים לתקופת המסה: איך תעשו זאת נכון | קילוגרם

תודה על העזרה, שמע לעבוד בלי תרגילים כמו סקוואט ודדליפט יש לי הרגשה אחרי האימון כאילו בזבזתי את האימון.... בכל מקרה מה דעתך על לג פרס ולאנץ בולגרי בתחליף לאימון רגליים?
נראה לך שבAb עובדים על תאומים? (לי זה די חשוב כאילו)
יש הבדל בלג פרס ב45 מעלות לישיבה ?
סליחה אחי על החפירה ותודה שענית

אף אימון הוא לא בזבוז זמן, אנשים הגיעו לתוצאות מרשימות גם בלי סקווט ודדליפט
אתה לא צריך בשלב הזה ab, עדיף לך 3 אימוני כוח ולהוסיף ארובי.
לג פרס לא משנה באיזה צורה, אם ממש חשוב לך לעשות תאומים תעשה 2 סטים של 15 חזרות

Back
למעלה תחתית