שלום!
קודם כל אני מבקש שמי שעונה זה רק מי שבאמת יודע ושיענה תשובות מסבירות.
אני עד עכשיו עבדתי על מסה ואני מתכוון להתחיל חיטוב.
רציתי לברר את מה שהבנתי מהקריאה במאמרים:
1. ההבדל בין תוכנית חיטוב לתוכנית מסה היא שמסה אדם צריך לשמור על מאזן קלורי חיובי , ואילו בחיטוב, האדם צריך להיות במאזן שלילי. ואין הבדל משמעותי בין התוכנית בשני התקופות, שז"א ניתן להישאר על אותה תוכנית(כמובן, להתקדם במשקלים)? או שיש הבדל בתוכניות בשני התקופות? מה ההבדלים?
2. יש תקופת מסה, ותקופת חיטוב. אז מה זה תוכנית ל"כוח"? מתי עושים אותה?
3. ברגע שכתוב לי בתוכניות ל 4 שבועות לעשות תרגיל כלשהו, לדוגמא סקוואט כל יום ראשון 3 סטים ו 8 חזרות. הכוונה היא שצריך לעלות במשקל המוט משבוע לשבוע או שיש לעשות את אותו המשקל למשך 4 שבועות? השאלה שלי היא לגבי כל התוכניות (ז"א, תמיד צריך להוסיף משקל מאימון לאימון?)
תודה רבה! מקווה לתשובות ענייניות ורציניות. תודה!
קודם כל אני מבקש שמי שעונה זה רק מי שבאמת יודע ושיענה תשובות מסבירות.
אני עד עכשיו עבדתי על מסה ואני מתכוון להתחיל חיטוב.
רציתי לברר את מה שהבנתי מהקריאה במאמרים:
1. ההבדל בין תוכנית חיטוב לתוכנית מסה היא שמסה אדם צריך לשמור על מאזן קלורי חיובי , ואילו בחיטוב, האדם צריך להיות במאזן שלילי. ואין הבדל משמעותי בין התוכנית בשני התקופות, שז"א ניתן להישאר על אותה תוכנית(כמובן, להתקדם במשקלים)? או שיש הבדל בתוכניות בשני התקופות? מה ההבדלים?
2. יש תקופת מסה, ותקופת חיטוב. אז מה זה תוכנית ל"כוח"? מתי עושים אותה?
3. ברגע שכתוב לי בתוכניות ל 4 שבועות לעשות תרגיל כלשהו, לדוגמא סקוואט כל יום ראשון 3 סטים ו 8 חזרות. הכוונה היא שצריך לעלות במשקל המוט משבוע לשבוע או שיש לעשות את אותו המשקל למשך 4 שבועות? השאלה שלי היא לגבי כל התוכניות (ז"א, תמיד צריך להוסיף משקל מאימון לאימון?)
תודה רבה! מקווה לתשובות ענייניות ורציניות. תודה!