הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ לחיצות בטקסס

• פותח/ת השרשור Cigano
  • פורסם בתאריך

Cigano

משתמש קבוע
1,480
820
נק' מוניטין:
1,362
1,480
820
יש לי תכנון לעבור בקרוב לטקסס, להתקדמות לינארית בעצם אחרי ss. נראית לי יותר עדיפה ומהנה עבורי מהאופציה השנייה של התכנית של ביל סטאר. משקלים אגב הם - סקוואט 3X5 130 דדליפט 1X5 145 בנץ׳ 3X5 72.5. רגליים אצלי הרבה יותר חזקות, וזה ניכר גם במשקלים. לצערי למרות המאמצים הבנץ די חלש, אולי קשור גם למבנה גוף. ידיים ארוכות וכתפיים שגנטית קטנות וחלשות. בכל מקרה, מה שהטריד אותי בטקסס זה שבעצם בשבירת שיאים, אימון עצימות שבועי, יש רוטציה בין פרס לבנץ׳. נה שאומר שבלחיצת חזה ההתקדמות שלי תהיה אחת לשבועיים. מה אפשר לעשות? מצד אחד, ברור לי שפרס זה תרגיל מאוד חשוב , כעזר ללחיצת חזה ובכלל, אבל ללא ספק חשוב לי יותר לחיצת חזה. מה אפשר לעשות? יש אופציה לשבור שיא בעצימות כל שבוע בלחיצת חזה מבלי לוותר על הפרס וכן להמשיך אותו במתכונת מסוימת ? (גם אם במתכונת של יותר תרגיל עזר מאשר תרגיל ראשי). תודה מראש! אשמח למי שמייעץ שינסה להסביר או להדגים איך זה יראה בתכנית, מבלי לפגוע בהתאוששות וכו׳.
עזרה בבקשה?

היי אתה יכול לעשות נניח ככה

יום נפח
סקוואט נפח -5×5
בנץ נפח -5×5
צין אפס עם משקל -5×3

התאוששות
סקוואט קל-3×3
פרס -3×3
צין אפס עם משקל התאוששות-5×2+

עצימות
סקוואט-5×1
בנץ -5×1
דדליפט -5×1
צין אפס עצימות -5×1

אתה יכול לעשות ככה או עם רוטציה למרות שפרס
לא פחות חשוב מבנץ אם אתה לא מתחרה ..

• פותח/ת השרשור
היי אתה יכול לעשות נניח ככה

יום נפח
סקוואט נפח -5×5
בנץ נפח -5×5
צין אפס עם משקל -5×3

התאוששות
סקוואט קל-3×3
פרס -3×3
צין אפס עם משקל התאוששות-5×2+

עצימות
סקוואט-5×1
בנץ -5×1
דדליפט -5×1
צין אפס עצימות -5×1

אתה יכול לעשות ככה או עם רוטציה למרות שפרס
לא פחות חשוב מבנץ אם אתה לא מתחרה ..

נשמע טוב. בשביל לא להזניח את הפרס ובמקביל לעלות באופן שבועי בבנץ פרס אני חושב שלמרות שזה באימון התאוששות את הפרס אני אעשה 1X5 כתרגיל עצימות יחיד באימון התאוששות

דעתך?

נשמע טוב. בשביל לא להזניח את הפרס ובמקביל לעלות באופן שבועי בבנץ פרס אני חושב שלמרות שזה באימון התאוששות את הפרס אני אעשה 1X5 כתרגיל עצימות יחיד באימון התאוששות

דעתך?
תעשה בנץ קל ביום שלישי 3×3
חמישי פרס עצימות
אם תעשה גם בית וגם פרס עצימות באותו שבוע לא תתקדם הרבה ..

להתקדם פעם בשבועיים בבנץ׳ זה מעולה כל עוד מצליחים לשמר את ההתקדמות הזאת לאורך זמן. בהנחה ואתה מתקדם 2.5 קילו, במשקלי עבודה שלך זה אחוז מאוד גבוה יחסית!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית