תוכנית fbw חדשה

itayprz

משתמש פעיל
302
1
נק' מוניטין:
18
302
1
עשיתי את התוכנית הזאת , היא מורכבת בשבילי לדרישות שלי,
עכשיו אל תתחילו להגיד 5X5 או כלום,
בקשר ליום השלישי אני עדיין לא בטוח אבל אני חושב שאני יעשה איתו אימון כזה שבסט הראשון אתה שם רבע משקל, בסט השני חצי משקל ובסט השלישי והרביעי אותו משקל (יותר גבוה מהשלישי)

ותביאו הערות בונות ונורמליות בבקשה ולא הערות שלא עוזרות לאף אחד.
Day 1 - 4x8
Squats
Deadlifts
Bench Press
Pullups
Hammer curl

Day 2 - 4x8
Bent over Rows
Stiff Deadlifts
Military Press
Dips
Pushups

Day 1 - 4x10
Squats
Deadlifts
Incline Bench Press
Military Press
Bent over Rows

לפני שנענה על פוסט כזה, למה שלא תפרט מה הדרישות שלך מהתוכנית, ומה אתה מנסה להשיג.

אל תעשה דדליפט פעמיים בשבוע.. זה יותר מדי.
תעביר את הדדליפט ליום השני ותמחק אותו מהשני ימים הנותרים ותוסיף עבודה על ההאמס (רומני, סטיף, pullthrow..) במקומם ככה שתעשה סקוואט פעמיים בשבוע ודדליפט אחד.

עשיתי את התוכנית הזאת , היא מורכבת בשבילי לדרישות שלי,

עכשיו אל תתחילו להגיד 5X5 או כלום,
בקשר ליום השלישי אני עדיין לא בטוח אבל אני חושב שאני יעשה איתו אימון כזה שבסט הראשון אתה שם רבע משקל, בסט השני חצי משקל ובסט השלישי והרביעי אותו משקל (יותר גבוה מהשלישי)

ותביאו הערות בונות ונורמליות בבקשה ולא הערות שלא עוזרות לאף אחד.
Day 1 - 4x8
Squats
Deadlifts
Bench Press
Pullups
Hammer curl

Day 2 - 4x8
Bent over Rows
Stiff Deadlifts
Military Press
Dips
Pushups

Day 1 - 4x10
Squats
Deadlifts
Incline Bench Press
Military Press

Bent over Rows

אני מעריך את זה שאתה חוקר ובודק ומנסה, אבל אתה לא בכיוון רוב הזמן
שמתי לב להודעות האחרונות שלך ואתה קיצוני בהכל
במקום חיטוב כמו כולם אתה מחפש אפדרין
במקום תכנית נורמלית אתה מחפש abcdefghijkl

ואחרי כל זה פתאום אתה בכלל קופץ לfbw חחח

הצעה שלי, תעזוב אותך משטויות ותעשה תכנית נורמלית, חצי מהפורום עושה עכשיו תתכנית של לייל ויש לוג עם בערך 3000 עמודים עליו, גם אני במקרה עושה, עליו אתה תשמע רק תגובות טובות

אני אתמצת את רישוס - תפסיק לחפש להמציא את הגלגל

6.ש: בניתי תוכנית חדשה, מה דעתכם?
ת: התוכנית שלך גרועה.

• פותח/ת השרשור
אני אתמצת את רישוס - תפסיק לחפש להמציא את הגלגל

6.ש: בניתי תוכנית חדשה, מה דעתכם?
ת: התוכנית שלך גרועה.
אמרתי שמי שאין לו תגובה בונה שלא יגיב ,
כמו שההוא אמר לי להוריד את הדדליפט ולהשים באמצע(שזה מה שעשיתי )
ואתה בא תוכנית לא טובה תגובות כאלה שמור לעצמך אתה לא עוזר לאף אחד.

ולזה שאמר שאני קיצוני תלוי למה קיצוני שימתי ABC וחשבתי ללכת על תוכנית חדשה
אז קראתי על התוכניות ועל כל אחד מהם והבנתי שABCD לא מתאים לי והfbw יתן לי
הרבה יותר תוצאות, אבל איך שהוא אתם כמו רובוט נעולים על 5x5 צאו מהקופסא יש עוד תוכניות ל
fbw.

ומה קשור התוכנית של לייל אני עושה fbw .

סתם שתדע לך קראתי הרבה על התוכנית שלי, הרי לקחתי אותה מאינשהוא לא , פשוט שמתי בה עוד קצת דגשיים כמו דדליפט, אז זה לא שהמצאתי את הגלגל.

נערך לאחרונה:
חברים או שאתם מתחילים לדבר כמו בני אדם ולא לעקוץ את השני או שאתם עפים זה הנוהל, נמאס לי לראות תגובות כאלו זו אזהרה אחרונה.

אמרתי שמי שאין לו תגובה בונה שלא יגיב ,
כמו שההוא אמר לי להוריד את הדדליפט ולהשים באמצע(שזה מה שעשיתי )
ואתה בא תוכנית לא טובה תגובות כאלה שמור לעצמך אתה לא עוזר לאף אחד.

ולזה שאמר שאני קיצוני תלוי למה קיצוני שימתי ABC וחשבתי ללכת על תוכנית חדשה
אז קראתי על התוכניות ועל כל אחד מהם והבנתי שABCD לא מתאים לי והfbw יתן לי
הרבה יותר תוצאות, אבל איך שהוא אתם כמו רובוט נעולים על 5x5 צאו מהקופסא יש עוד תוכניות ל
fbw.

ומה קשור התוכנית של לייל אני עושה fbw .

סתם שתדע לך קראתי הרבה על התוכנית שלי, הרי לקחתי אותה מאינשהוא לא , פשוט שמתי בה עוד קצת דגשיים כמו דדליפט, אז זה לא שהמצאתי את הגלגל.

א. אני לא נעול על שום דבר בטח לא על 5x5, מי שלא נעול זה אתה שכל שני וחמישי אתה משנה את דעתך ושובר שיאים בשאלות מוזרות
ב. תוצאות רואים רק במראה או במשקל, לא בתאוריה
ג. מה שעשית בתכלס זה תכנית שאתה המצאת

ואני לא בא להתווכח איתך או משהו, שאלת אז ענו לך, ואם זה נשמע בנימה של בא להרגיז או לא יודע מה אז לא זאת הכוונה

חוץ מזה בכלל שעד עכשיו היית נעול על תכניות של abcdefghi עם 900 תרגילים לכל שריר, וגם ככה אותם תרגילים היו די מיותרים ולא עיקריים ואז פתאום אתה עושה פרסה ועובר לfbw

והקשר לתוכנית של לייל הוא שהמלצתי לך לעשות אותה

ובקשר ל5x5 ותכניות הכוח למינהם, אתה פוסל אותם על הסף כאילו הם מיועדות לכאלה שמחר הולכים להתחרות ב"איש החזק בעולם"

ומשה איפה אתה רואה שמישהו הסתלבט או עקץ אותו?

• פותח/ת השרשור
א. אני לא נעול על שום דבר בטח לא על 5x5, מי שלא נעול זה אתה שכל שני וחמישי אתה משנה את דעתך ושובר שיאים בשאלות מוזרות
ב. תוצאות רואים רק במראה או במשקל, לא בתאוריה
ג. מה שעשית בתכלס זה תכנית שאתה המצאת

ואני לא בא להתווכח איתך או משהו, שאלת אז ענו לך, ואם זה נשמע בנימה של בא להרגיז או לא יודע מה אז לא זאת הכוונה

חוץ מזה בכלל שעד עכשיו היית נעול על תכניות של abcdefghi עם 900 תרגילים לכל שריר, וגם ככה אותם תרגילים היו די מיותרים ולא עיקריים ואז פתאום אתה עושה פרסה ועובר לfbw

והקשר לתוכנית של לייל הוא שהמלצתי לך לעשות אותה

ובקשר ל5x5 ותכניות הכוח למינהם, אתה פוסל אותם על הסף כאילו הם מיועדות לכאלה שמחר הולכים להתחרות ב"איש החזק בעולם"

ומשה איפה אתה רואה שמישהו הסתלבט או עקץ אותו?

אתה מנסה ללכלך או משהוא תגיד לי, משעמם לך ?!?!?!
מי עשה abcdefghi עם 900 תרגילים לכל שריר.

וחמוד אני לא אוהב את ה5X5 מה הקשר למה שרשמתה, אתה צריך קצל להבין איך הכל הולך
אתה לא מודע לfbw חוץ מה5x5 וזה עצוב אחי, כאילו מה זה או 5x5 או כלום ?!?!.

חוץ מזה כדי שלא יהיו וויכחוחים כאלה רשמתי מי שאין לו מה להגיד בקשר לשיפור התוכנית שלא יגיב,
תעבוד קצת על העברית שלך.

נערך לאחרונה:
איפה אתה רואה שאני אמרתי לך עכשיו לעשות 5x5, ואם אתה מתכוון לתכנית של לייל מקדונלד (אני די בטוח שאתה אפילו לא יודע מה היא מכילה ובגלל זה קישרת אותה ל5x5) אז אין לה שום קשר בכלל ל5x5

ולא באתי ללמד אותך או להרגיז סתם אלא פשוט אתה רגע אחד שם ואחרי שניה בצד השני, בעיקר עם תכניות מוזרות (כן הם מוזרות בעיקר אם המתאמן הוא זה שהמציא אותם)

ושוב, עד כמה שאני זוכר, למטרות שלך, התכנית של לייל תתאים הרבה יותר מכל מה שרצית לעשות עד עכשיו, אבל פה אני לא מתערב יותר כי אתה לא אוהב לקבל ביקורת וכי יש לי ים עבודה

• פותח/ת השרשור
איפה אתה רואה שאני אמרתי לך עכשיו לעשות 5x5, ואם אתה מתכוון לתכנית של לייל מקדונלד (אני די בטוח שאתה אפילו לא יודע מה היא מכילה ובגלל זה קישרת אותה ל5x5) אז אין לה שום קשר בכלל ל5x5

ולא באתי ללמד אותך או להרגיז סתם אלא פשוט אתה רגע אחד שם ואחרי שניה בצד השני, בעיקר עם תכניות מוזרות (כן הם מוזרות בעיקר אם המתאמן הוא זה שהמציא אותם)

ושוב, עד כמה שאני זוכר, למטרות שלך, התכנית של לייל תתאים הרבה יותר מכל מה שרצית לעשות עד עכשיו, אבל פה אני לא מתערב יותר כי אתה לא אוהב לקבל ביקורת וכי יש לי ים עבודה
אחי אין לי בעיה עם ביקורות אני מקבל ביקורות בשמחה, אני יודע מה זה 5X5 ולא אמרתי את זה לך אלה לsun.

ובקשר לתוכנית של לייל אני יודע מה היא ,אבל אולי אתה לא יודע לתת ביקורת לא יודע , יש הבדל אם ההיתי שואל איזה תוכנית טובה וז סבבה, אבל שאלתי איך התוכנית שלי שהבאתי אז מה שאתה עונה לי זה שאני קיצוני,ושאני יעשה את מה שכולם עושים.

מה שמציק זה שיש פה אנשים כמו black dead שעוזרים ונותנים ביקורות (שאני הקשבתי לכל מילה שלו) ויש אנשים כמוך שבכלל מנתחים את הבן אדם ועוקבים אחרי ההודעות האחרונות שלו.

הערות שלי :
דדליפט קלאסי אל תעבוד בטווח החזרות הזה , זה מתכון לפציעה . ( קשה לשמור על טכניקה נכונה גם אחרי 4 חזרות ) .

תוריד לפחות בהתחלה את התרגילים המבודדים , העומס יהיה מאוד גדול ולדעתי כדאי שתתרגל .

ביום השלישי אני מציע שתחליף את המילטרי עם הנפות לצדדים (עם אתה מתעקש לעבוד כתפיים ) בגלל הבנץ בשיפוע חיובי .

אני מציע שתנסה לשחק עם העומסים כך שיהיה יום אחד מאוד כבד יום קל ויום בינוני .
הדרך הטובה ביותר לכך היא משחק עם הנפח והעצימות בתוכנית .
דוגמא לכך היא יום ראשון 4X8 , יום שני 3X5 ( עם משקלים קלים RM10 שלך ) , יום שלישי 2X5
(משקלים כבדים ) הייתי ממליץ לך אפילו לרדת לטווח חזרות יותר נמוך .

בכל מקרה תנסה להגיע לכך שתיהיה התקדמות במשקלים , ואני מציע לך להכנס לנעוצים ולקרוא על תוכניות אימון לא הכל זה 5X5 .

• פותח/ת השרשור
היתי מציע לך לקרוא בקישור הבא:
http://www.hypertrophy-specific.info/hst_index.html

קראתי על זה הרבה וראיתי לוגים זה ניראה מאוד טוב,
אני יאמץ אותה עד סוף המסה עוד 3 חודשיים ככה.
ראיתי לוג של זה בbb.com
הנה
http://www.bodybuilding.com/fun/wotw39.htm
ניראת תוכנית טובה ואולי אני ישנה כמה תרגילים כלומר במקום ה ספליט סקוואט להאק סקוואט.

קראתי על זה הרבה וראיתי לוגים זה ניראה מאוד טוב,
אני יאמץ אותה עד סוף המסה עוד 3 חודשיים ככה.
ראיתי לוג של זה בbb.com
הנה
http://www.bodybuilding.com/fun/wotw39.htm
ניראת תוכנית טובה ואולי אני ישנה כמה תרגילים כלומר במקום ה ספליט סקוואט להאק סקוואט.

ספליט סקוואט בכלל לא דומה להאק סקוואט .
בספילט סקוואט הגלוטס עובדים מאוד חזק , ועבודה נפרדת על כל רגל בריאה לברך (אני אנסה לחפש את המאמר שקראתי בו על זה ) .

• פותח/ת השרשור
ספליט סקוואט בכלל לא דומה להאק סקוואט .
בספילט סקוואט הגלוטס עובדים מאוד חזק , ועבודה נפרדת על כל רגל בריאה לברך (אני אנסה לחפש את המאמר שקראתי בו על זה ) .

אבל הסלפיט סקוואט לא ממש קל ונוח,
אני חשבתי אולי להישאר רק עם סקוואט כי לא משנה כמה גיוון צריך לסקוואט אים תחליף.

אבל הסלפיט סקוואט לא ממש קל ונוח,
אני חשבתי אולי להישאר רק עם סקוואט כי לא משנה כמה גיוון צריך לסקוואט אים תחליף.

גיוון זה לא חובה .
אין בעיה לעבוד בלי תרגילים משלימים בכלל אבל עם יש תוכנית מובנת אני לא מציע לך לעשות שינויים .
בקשר לנוחות תנסה לעשות עם דמבלים במקום מוט או לעשות לאנג'ים במקום .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית