דיון שריפת שומן בתקופת מסה

• פותח/ת השרשור K-Dot
  • פורסם בתאריך

K-Dot

משתמש מתחיל
100
9
נק' מוניטין:
23
100
9
קראתי שפעילות אירובית שורפת שומן על ידי חימצון חומצות שומן בתאי השומן וסילוקם למחזור הדם ביחד עם חומצת חלב.
(תקנו אותי אם אני טועה).

אז השאלה היא אם במידה ואני נמצא במאזן קלורי חיובי ואני אעלה במשקל, האם אוכל לשרוף שומן על ידי פעילות אירובית או במילים אחרות למזער עליה בשומן ולגרום לעלייה יותר נקיה במשקל?

ומה קורה בגוף במצב כזה מבחינה מטבולית?

אתה לרוב תשתמש במאגרי הגלוקוז שלך קודם, בעיקרון על ידי פעילות אירובית אתה יכול להקטין את הפלוס הקלורי שלך ואז לצבור פחות שומן, או לאכול יותר אם זה לא מספיק לך ואתה רוצה עליה נקיה

• פותח/ת השרשור
אתה לרוב תשתמש במאגרי הגלוקוז שלך קודם, בעיקרון על ידי פעילות אירובית אתה יכול להקטין את הפלוס הקלורי שלך ואז לצבור פחות שומן, או לאכול יותר אם זה לא מספיק לך ואתה רוצה עליה נקיה
אז בעיקרון אפשר להגיד שניתן להוריד באחוז שומן ולעלות במסת שריר למרות שזה אמור להיות מיתוס לרוב האנשים? וזה פשוט יתבטא בתור עליה נקייה יותר במסת שריר בגלל הקטנת המאזן הקלורי

אז בעיקרון אפשר להגיד שניתן להוריד באחוז שומן ולעלות במסת שריר למרות שזה אמור להיות מיתוס לרוב האנשים? וזה פשוט יתבטא בתור עליה נקייה יותר במסת שריר בגלל הקטנת המאזן הקלורי
זה אפשרי, אבל קשה מאוד. בעיקרון אתה לא שורף שומן, אתה פשוט עולה באחוז השריר וככה אחוז השומן ירד

Back
למעלה תחתית