הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עלייה במסה בתקופת חיטוב ?!

• פותח/ת השרשור nion
  • פורסם בתאריך

nion

משתמש פעיל
340
6
נק' מוניטין:
3
340
6
התחלתי חיטוב למעלה כבר מחודש וחצי (כבר לא החיטוב הראשון שלי) הייתה ירידה עקבית, של חצי-קילו בשבוע מסביבות ה82 קילו, הגעתי ל76.5. (העמסות כאחת ל8-9 ימים)

החל מסוף השבוע הרביעי פלוס מינוס נכנסתי למכון , אימון כל של הגוף, יום כן יום לא, ומשום מה אני עולה במשקלים דרסטית !

כבר ככה חודש שאני רק עולה במשקלים ומתחזק, ורואה גם תוצאות מסוימות על הגוף (הייתי מתאמן בעבר הרחוק) משקלים שאפילו קרובים למה שהייתי בשיאי.

בהתחלה המשכתי לרדת , ירדתי עוד כקילו , 75.7 , ומאז נתקעתי שוב ושוב (אבל שוב עולה במשקלים במכון)

היום ירדתי עוד 200 גרם , אבל באופן כללי תקוע בירידה במשקל לצד עליה במשקלים במכון.

אציין שהתפריט שקול ומדוד ואני לא זז ממנו למעט ימי העמסה ! בסביבות ה55 גרם פחמימה, 70 80 ביום אימון (תוספת של בננה)

היתכן שאני עולה בשריר לצד ירידה בשומן ? כי אני כן רואה שינויים בגוף, וידוע ששריר שוקל יותר משומן, אך למשך כחודש ? ואולי אפילו יותר ?

בן 27
173
75.5

זה מה שקורה, חזרת להתאמן לכן הגוף שלך העלה מסת שריר ואתה יורד בשומן, משך הזמן תלוי בכל אדם אבל למשך חודש וחצי זה בערך המגבלה הכללית.
אני לא בטוח אם אתה מתלונן על המצב או שמח ממנו כי אין פה בעיה.

Back
למעלה תחתית