הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מפסיד אימונים.

• פותח/ת השרשור mrko
  • פורסם בתאריך

mrko

משתמש מתחיל
119
0
נק' מוניטין:
0
119
0
היי.
תקשיבו היום אמור להיות לי אימון של SS, אבל בגלל שאבא שלי לא יכול לקחת אותי אני לא יכול ללכת, וביום חמישי אני נוסע לבר מצווה, כך יוצא שאני מפסיד שאני אימונים....מה עושים במצב כזה?ויהיה אפשרי להשלים אימונים בחופשת פורים?כי ביום שני אני אוכל ללכת לחדר כושר...

• פותח/ת השרשור
מאותו אימון שאמור להיות באותו יום? כאילו אם ביום שלישי נגיד אני עושה B,ומפסיד שלישי וחמישי לעשות בשבת B? או A?
וביום שני מומלץ להשלים אימון?או שלא כדאי?

• פותח/ת השרשור
אבל ביום שבת יש לי אימון,אני אעשה שישי, שבת וראשון?!?!?!?!
זה יותר מדי...
בקיצר לעשות ביום שני אימון B?

לא, פשוט תדלג על יום שבת. זה לא ממש משנה באילו ימים אתה עובד. אם אתה לא יכול ביום שישי אז ביום שבת תעשה את האימון שפספסת היום (B אם הבנתי נכון) ואז ביום שני A וכן הלאה.

אם אתה מתאמן שלישי-חמישי-שבת אז ביום שבת תמשיך מהאימון הראשון שהפסדת ותמשיך משם כרגיל, זאת אומרת לא לחזור על אותו אימון פעמיים רצוף ולהתאמן בימים הרגילים.

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי...
תקשיב אחי אני עובד בימים שלישי, חמישי ושישי.בשבוע הזה אני צריך לעשות BXAXBXX.
בימים שלישי וחמישי אני מפסיד שני אימונים...אז מה עושים?
וסורי על החפרנות.

לא הבנתי...
תקשיב אחי אני עובד בימים שלישי, חמישי ושישי.בשבוע הזה אני צריך לעשות BXAXBXX.
בימים שלישי וחמישי אני מפסיד שני אימונים...אז מה עושים?
וסורי על החפרנות.
אממ בקיצור אם האימון האחרון שעשית היה A אז תעשה את B באימון הבא, או להפך.

• פותח/ת השרשור
יש סיכוי שמחר אני אוכל ללכת לחדר כושר,כדאי לי ללכת?ולעשות את מה שהייתי אמור לעשות היום?

מה אתה מסתבך!?!?% הפסדת אימון? יופי. תעשה את האימון שהפסדת (אם הוא היה ה-A או ה-B) מתי שתוכל. משם אתה ממשיך כרגיל!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית