הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הגדלת שרירי הכתפיים

yuval729

משתמש פעיל
445
108
נק' מוניטין:
122
445
108
איך כדאי לעבוד על הכתפיים? מה עבד לכם מבחינת תרגילים ותדירות? הגעתי למצב שאני לוחץ 50 קילו אוברהד פרס בלי לג דרייב ל3 סטים של 5 כשאני שוקל 75. אני עובד במתכונת של SS רק שאני עושה פעמיים בשבוע פרס וזה עובד לי לא רע ואני מתקדם במשקלים יפה אבל הכתפיים לא גדלות..
זה מרגיש כמו מסע ארוך להגיע לאוברהד פרס מכובד ורק אז יהיו לי כתפיים או שאני עושה כאן טעות..חשבתי אולי לשלב פעמיים בשבוע הרמות לצדדים אבל אני לא רוצה שההתקדמות בלחיצה תיתקע.

הכתפיים שלי(ובכללי פלג גוף עליון) בחיים לא היו גדולות. אבל שהתחלתי לעבוד חזק על הפרס הם גדלו בצורה מטורפת. כרגע אני עושה טקסס שהפרס פעמיים בשבוע קבוע. מתכנן אפילו לעשות
סמולוב(😵) בעתיד. בקיצור תעבוד חזק על הפרס.

• פותח/ת השרשור
כמה אתה לוחץ? וכמה אתה שוקל? אז אתה עושה טקסס בלי רוטציה כל שבוע? אולי אני גם אעבור לטקסס אחרי שמה שאני עושה יפסיק לעבוד..
כאילו עכשיו אני עושה פעמיים בשבוע 3X5 כל אימון מעלה קילו וזה עובד. בטקסס איך זה עובד העלאת המשקלים? אימון נפח אני מכיר 5X5 כמה אתה מעלה ומה קורה באימון העצימות?

כמה אתה לוחץ? וכמה אתה שוקל? אז אתה עושה טקסס בלי רוטציה כל שבוע? אולי אני גם אעבור לטקסס אחרי שמה שאני עושה יפסיק לעבוד..
כאילו עכשיו אני עושה פעמיים בשבוע 3X5 כל אימון מעלה קילו וזה עובד. בטקסס איך זה עובד העלאת המשקלים? אימון נפח אני מכיר 5X5 כמה אתה מעלה ומה קורה באימון העצימות?
אני לוחץ עכשיו 60 קג. בסוף הטקסס אמור להיות בערך 65. שוקל 75( הייתי קצת חולה אז ירדתי במשקל)
הקטע של ה3*5 יפסיק לעבוד לך באיזשהו שלב.
תקרא על טקסס בפורטל היא די פשוטה
מעלה 2.5 קג בשבוע.

אם המטרה שלך זה לגדול אתה צריך להעלות את טווח החזרות ולהוסיף נפח לתוכנית. SS זו לא תוכנית אידאלית להעלאה במסת השריר
אתה רוצה להכניס גם תרגילים מבודדים כמו הרחקת כתף חזיתית כנגד משקולות יד
ExRx.net : Dumbbell Lateral Raise

כמו שמשה ציין צריך להוסיף נפח עם פרוגרסיב אוברלואד (התקדמות בנפח לאורך זמן).
כמובן שתזונה ועודף קלורי מתון זה חובה.

- קח בחשבון שזה שריר שרואים טוב באחוזי שומן נמוכים יחסית
- זה שריר שגדל בצורה יחסית לא פרופורציונלית משימוש בסטרואידים, כלומר רוב החברה עם כתפיים רחבות, בולטות, חטובות וגדולות (בייחד דלתא אמצעית) על חומרים. כמובן שלא כולם, אבל זה מאפיין די בולט שהרבה חברה "מקנאים" בו בלי לדעת.

• פותח/ת השרשור
כן אני מכיר את ההשפעה של סטראודים על האיזור הזה..אבל עדיין יש בי תקווה שיום אחד עוד כמה שנים יהיו לי כתפיים כמו של טום הארדי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית