הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ איזה תכנית אימונים לשיפור כוח הכי מתאימה לספורטאים?

• פותח/ת השרשור 4roxe
  • פורסם בתאריך

4roxe

משתמש מתחיל
39
0
נק' מוניטין:
0
39
0
אני לא מגדיר את עצמי כספורטאי כרגע כי באורח חיים הזה אני ממש לא..
אבל אחרי חודשיים בערך של SS הייתי כלכך שמן שלא יכלתי לרוץ / לעלות למתח אחד/ ולא לדבר על זה שאחרי 4 דקות כדורסל כאב לי הגב (למרות שממש נהנתי בSS לראות את ההתקדמות הייתי חייב להפסיק בגלל הצבא המזורגג לא יכלתי ללכת לתפקיד שנתנו לי שאני לא יכול לרוץ אפילו 100 מטר)

מפה באה השאלה.. איך מתאימים תכנית כמו SS לספורטאי? שרוצה לשמור על אחוז שומן נמוך בגוף שלו ועל הכושר ?

נערך לאחרונה:
לפי מה שנראה אתה מוותר על קרוספיט? (ראיתי אותך מגיב שם, אז אתה כנראה מודע לתוכנית)
לפי התיאור שלך היא בדיוק מה שאתה צריך

• פותח/ת השרשור
לפי מה שנראה אתה מוותר על קרוספיט? (ראיתי אותך מגיב שם, אז אתה כנראה מודע לתוכנית)
לפי התיאור שלך היא בדיוק מה שאתה צריך
לא אחי ממש לא!
אני אפילו לא יודע את הקצה של הקצה של קרוספיט ואני ממש מעוניין לדעת .. אני יקרא כמובן אבל אין לי שום דרך ליישם את זה כרגע כי אני הולך לצבא לתפקיד קרבי
אבל זה נשמע פשוט מצוין הלוואי והיה לי תזמן
אני פשוט שואל כדי שאני ידע לעתיד אם יצא שאני יהיה בבסיס עם מכון

והנתונים שלי כרגע הם
מטר 85 בערך בלי נעליים
משקל 95
בסוף המאסה הייתי 105 קילו אחרי הSS עם משקלים נורא נמוכים לצערי

ותודה דניאל אני יקרא על זה

אתה צריך להרים כבד לא רק לאכול ב SS
עם כמה שאני שמן אני עושה 10-15 מתח במכה
ובאימון גם יכול להגיע ל90

זה לא נחשב, אתה אחרי סייקל סניקרס 😛

snickers_0.jpg

• פותח/ת השרשור
אחי אני לא עבדתי נכון..לא שלא עבדתי נכון
אני פשוט ממש ממש ממש מרגיש שקשה לי בסקוואט ..כאילו בצורות שאין לתאר אני רואה ילדים חצי ממני ועושים תסקוואט שלי בקלות ..ואני פשוט לא מבין למה זה מטריף לי תשכל
לעומת זאת היום עשיתי דדליפט בחיטוב ואמרתי בוא נראה מהRM 1 שלי
הגעתי ל95 קילו והרגשתי שיכלתי לשים עוד 10 קילו על המוט(בזמן שאני בכלל על 50 פחמימה וגרעון של יותר מ500 קלוריות מינוס ובזמן הSS הגעתי לכולה 85 קילו דדליפט ל5)
בוא נגיד שעבדתי לא נכון וזהו..אבל הסקווט נורא נורא תסכל אותי שאני נאבק בשיניים בסקוואט ולאנשים אחרים זה בא ביותר קלות

אני פשוט ממש ממש ממש מרגיש שקשה לי בסקוואט ..כאילו בצורות שאין לתאר אני רואה ילדים חצי ממני ועושים תסקוואט שלי בקלות ..ואני פשוט לא מבין למה זה מטריף לי תשכל
הגעתי ל95 קילו והרגשתי שיכלתי לשים עוד 10 קילו על המוט(בזמן שאני בכלל על 50 פחמימה וגרעון של יותר מ500 קלוריות מינוס ובזמן הSS הגעתי לכולה 85 קילו דדליפט ל5)
בוא נגיד שעבדתי לא נכון וזהו..אבל הסקווט נורא נורא תסכל אותי שאני נאבק בשיניים בסקוואט ולאנשים אחרים זה בא ביותר קלות

כנראה שמשהו פגום,בנאדם שלא מתאמן ושוקל 105 יכול לעשות 85 קילו דדליפט,תנסה לראות מה לא טוב,אולי התחלת ממשקל גבוהה מדיי או שפשוט משהו לא "by the book"

• פותח/ת השרשור
כנראה שמשהו פגום,בנאדם שלא מתאמן ושוקל 105 יכול לעשות 85 קילו דדליפט,תנסה לראות מה לא טוב,אולי התחלת ממשקל גבוהה מדיי או שפשוט משהו לא "by the book"
לא השקעתי מספיק מאמץ
כי אני מרגיש שעכשיו בחיטוב אני יכול לעשות 95 ל5-5-5

סתם שאלה...כשאתה עושה סקוואט, אתה שם לב שאתה מסתכל למטה? אם לא, תנסה פעם אחת ותראה איזה פלאים זה עושה לך..

תוכנית כוח לספורטאים, חייבת להתייחס לענף הספורט.

תלוי ברמת המתאמן
כותב האשכול כמעט בטוח מתאמן מתחיל (גם בלי להכיר אותו)
ככה שההתאמה היחידה בין תוכנית הכוח לאימוני הענף זה ההתאוששות
לשלב אימון שיאפשר לו להתאושש ולהתקדם

באופ סיזן חד וחלק SS

• פותח/ת השרשור
סתם שאלה...כשאתה עושה סקוואט, אתה שם לב שאתה מסתכל למטה? אם לא, תנסה פעם אחת ותראה איזה פלאים זה עושה לך..
מקפיד להסתכל למטה אחי
אני לא מצליח להבין.. בהתחלה חשבתי מדריך אחד מהמכון שלי אמר לי שלי אישית הרבה יותר קשה בגלל הגובה (אני בסביבות ה90 91 עם נעליים)
אני לא רוצה לחפש תירוצים
אבל זה פשוט משו שמעצבן אותי שאני עכשיו בחיטוב פאקינג צריך להילחם עם 60 קילו סקוואט על הגב.. זה ממש פתאטי
הקיצר שום דבר לא מפריע לי מבחינת מוטביציה כמובן חוץ מהצבא
רק תן לי 4 חודשים
ומכון
ואני מעיף תמוט הזה כי זה הביא לי כלכך עצבים החיטוב הזה איבדתי 25 קילו מהסקוואט שאני לא מאמין בכלל איך זה קרה
מה קרה מה קרה הצבא לא יכול לעשות מכון כושר לכל הטירונים נו בחייאת שיוציאו קצת צבא של סוסים

נערך לאחרונה:
מקפיד להסתכל למטה אחי
אני לא מצליח להבין.. בהתחלה חשבתי מדריך אחד מהמכון שלי אמר לי שלי אישית הרבה יותר קשה בגלל הגובה (אני בסביבות ה90 91 עם נעליים)
אני לא רוצה לחפש תירוצים
אבל זה פשוט משו שמעצבן אותי שאני עכשיו בחיטוב פאקינג צריך להילחם עם 60 קילו סקוואט על הגב.. זה ממש פתאטי
הקיצר שום דבר לא מפריע לי מבחינת מוטביציה כמובן חוץ מהצבא
רק תן לי 4 חודשים
ומכון
ואני מעיף תמוט הזה כי זה הביא לי כלכך עצבים החיטוב הזה איבדתי 25 קילו מהסקוואט שאני לא מאמין בכלל איך זה קרה
מה קרה מה קרה הצבא לא יכול לעשות מכון כושר לכל הטירונים נו בחייאת שיוציאו קצת צבא של סוסים
מתגייס לקרבי נכון? עזוב את הסקוואט, תתחיל לפתח סיבולת בתרגילים הבסיסיים לפלג גוף עליון ותתחיל לרוץ, אחרי הצבא תחשוב על אילו שיאים אתה רוצה לשבור

• פותח/ת השרשור
מתגייס לקרבי נכון? עזוב את הסקוואט, תתחיל לפתח סיבולת בתרגילים הבסיסיים לפלג גוף עליון ותתחיל לרוץ, אחרי הצבא תחשוב על אילו שיאים אתה רוצה לשבור
מקווה שזה יהיה קרבי נוח עם מכון

בצבא אצלנו אין צורך להתכונן מראש אלא אם כן השאיפות הן גבוהות, יש לי חבר בקרבי שהיה בכושר נוראי לפני הגיוס ועכשיו הוא בכושר מצוין, האימונים שעושים בצבא מספיקים בדרך כלל.

בצבא אצלנו אין צורך להתכונן מראש אלא אם כן השאיפות הן גבוהות, יש לי חבר בקרבי שהיה בכושר נוראי לפני הגיוס ועכשיו הוא בכושר מצוין, האימונים שעושים בצבא מספיקים בדרך כלל.

מחזק, סתם חוטפים שברי הליכה
אם אתה רוצה להתכונן לצבא תתחזק עם SS
כושר אירובי וסיבולת זה דבר שנבנה מהר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית