הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איזה תכנית אימונים לשיפור כוח הכי מתאימה לספורטאים?

• פותח/ת השרשור 4roxe
  • פורסם בתאריך

4roxe

משתמש מתחיל
39
0
נק' מוניטין:
0
39
0
אני לא מגדיר את עצמי כספורטאי כרגע כי באורח חיים הזה אני ממש לא..
אבל אחרי חודשיים בערך של SS הייתי כלכך שמן שלא יכלתי לרוץ / לעלות למתח אחד/ ולא לדבר על זה שאחרי 4 דקות כדורסל כאב לי הגב (למרות שממש נהנתי בSS לראות את ההתקדמות הייתי חייב להפסיק בגלל הצבא המזורגג לא יכלתי ללכת לתפקיד שנתנו לי שאני לא יכול לרוץ אפילו 100 מטר)

מפה באה השאלה.. איך מתאימים תכנית כמו SS לספורטאי? שרוצה לשמור על אחוז שומן נמוך בגוף שלו ועל הכושר ?

נערך לאחרונה:
תשמע, הסיבה שאתה לא מסוגל לרוץ 100 מטר היא שיש לך סקוואט של 60 קילו ואתה שוקל 95. 100 מטר זה לא אירובי.

אחי אתה יודע. הגזמתי
כל בנאדם עם רגליים יכול לרוץ 100 מטר
כן אבל תחשוב על זה מבחינת המספרים:

אתה שוקל יותר מהגובה שלך, והכוח שאתה מסוגל לייצר הוא נמוך מהמשקל שלך עם שתי הרגליים, מה שאומר שעם רגל אחת אתה מייצר בערך שליש מהכוח שדרוש כדי בכלל להניע את הגוף שלך.

אתה שוקל יותר מהגובה שלך, והכוח שאתה מסוגל לייצר הוא נמוך מהמשקל שלך עם שתי הרגליים, מה שאומר שעם רגל אחת אתה מייצר בערך שליש מהכוח שדרוש כדי בכלל להניע את הגוף שלך.
ולחמניה אוהבת אירוס שמעביר כלבי נחייה את הכביש.

• פותח/ת השרשור

לא צריך להגזים
בסוף SS יצאתי עם 85 קילו סקוואט ל5-5-5 (לא שגם זה לא מביך)
ואני עידין מתחרט שהייתי צריך לסיים את זה לפני. זה היה פשוט עינוי נכנסתי לSS על 16 אחוז שומן אם לא יותר ובזמן SS העלתי 15 קילו
פלוס הצבא
באתי ממש לא מוכן לתכנית הקיצר יכלתי לסיים אותה עם תוצאות הרבה יותר גבוהות אני בטוח
ותמיד הייתי איטי לצערי מנסים לשפר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית