הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כיצד להתאזן בסוף הדיאטה?

• פותח/ת השרשור KariusD
  • פורסם בתאריך

KariusD

משתמש מתחיל
47
0
נק' מוניטין:
0
47
0
אז לדעתי המטבוליזם שלי די דפוק
אני ירדתי ב4 חודשים המון (28 קילו)
עכשיו אני עדיין צריך להוריד טיפה כדי להגיע לאחוז שומן נמוך יחסית ואז מסה
אבל קשה לי להאמין שאני יתחיל תפריט של חיטוב ולא יעלה המון
מה לדעתכם אני צריך לעשות?

המטבוליזם שלך לא דפוק. מה היה המשקל ההתחלתי שלך שירדת 28 ק"ג ב-4 חודשים (ומה הגובה)? אם ירדת במשקל בלי לאכול מספיק חלבון/קלוריות וללא ביצוע של אימוני התנגדות בדרך אז סביר להניח שאיבדת הרבה מסת שריר והאיזון שלך יהיה קשה מאוד בסוף התהליך. פעל לפי מה שמוסבר כאן:
תזונה ותוספים - כיצד להתאזן לאחר הדיאטה? איך לא לקבל ריבאונד של שומן?

• פותח/ת השרשור
המטבוליזם שלך לא דפוק. מה היה המשקל ההתחלתי שלך שירדת 28 ק"ג ב-4 חודשים (ומה הגובה)? אם ירדת במשקל בלי לאכול מספיק חלבון/קלוריות וללא ביצוע של אימוני התנגדות בדרך אז סביר להניח שאיבדת הרבה מסת שריר והאיזון שלך יהיה קשה מאוד בסוף התהליך. פעל לפי מה שמוסבר כאן:
תזונה ותוספים - כיצד להתאזן לאחר הדיאטה? איך לא לקבל ריבאונד של שומן?
גובה 186
שקלתי 124 כרגע אני שוקל 95
ולא עשיתי ספורט בכלל(כן לא אכלתי כל כך הרבה)

יהיה לך קשה מאוד להתאזן. תחזיק חזק..

• פותח/ת השרשור
יהיה לך קשה מאוד להתאזן. תחזיק חזק..
כמה קשה?כמה זמן לדעתך יקח התהליך?אני חשבתי שאני ישר יוכל לעבור לתפריט נורמלי של חיטוב אבל לפי מה שאתה אומר זה בכלל לא באופק

בהתאם למה שכתבתי במדריך למעלה זה יכול לקחת לך בין חודש לכמה חודשים טובים. אם תחזור ישר ל"תפריט נורמלי" סיכוי סביר שתשמין

• פותח/ת השרשור
בהתאם למה שכתבתי במדריך למעלה זה יכול לקחת לך בין חודש לכמה חודשים טובים. אם תחזור ישר ל"תפריט נורמלי" סיכוי סביר שתשמין
אבל הקטע שלא היה לי באמת תפריט פשוט אכלתי פחות אז כרגע לפי מה שאתה אומר אני אצטרך להוסיף קלוריות באזור ה200 בשבוע ומתי להפסיק?(בן 16 אגב)

אם הייתה קורא עד הסוף את מה שפרסמתי למעלה הייתה עונה על השאלה של עצמך

• פותח/ת השרשור
אם הייתה קורא עד הסוף את מה שפרסמתי למעלה הייתה עונה על השאלה של עצמך
כנראה לא הסברתי נכון
כרגע אין לי ירידה קבועה
ואין לי תפריט פשוט לא אוכל הרבה
אז כאילו להוסיף 200 לאן?אז מן הסתם שאני אצטרך להכין תפריט והכל לא?

Back
למעלה תחתית