הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה אולי כדאי לי להתחיל חיטוב?

• פותח/ת השרשור Amadey
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Amadey

משתמש מתחיל
202
1
נק' מוניטין:
42
202
1
הי,

חשבתי אולי לפני ה SS לעשות חיטוב קצר .
יש לי כרס קטנה ואחוז שומן די גבוה.

משקל 66-67
גובה : 179 - 180

תמונה:

חיטוב לא יתן לך כלום כרגע, פשוט יש לך גוף גיטרה ללא מסת שריר.

מה שיש לך זה לא ממש כרס, זה יותר היעדר מסה שתיתן לגוף פרופורציות.
לפי יחס הגובה/משקל שלך אתה רזה. אני אישית הייתי הולך על מסה.

• פותח/ת השרשור
כמה אחוז שומן אני בערך?
16-17?

קשה לומר. אבל לא הרבה. זה יותר מבנה הגוף שלך + היעדר מסה.

• פותח/ת השרשור
אז אין טעם לחטב..
כך או כך הקיץ הזה אני לא אראה משהו.
מסה SS תתאים ?

SS, בתנאי שתאכל כמו שצריך, בהחלט תתאים לעזור בבעיית היעדר המסת שריר שלך.

• פותח/ת השרשור
אני אוכל כבר חודשיים 2800 - 3000 קלוריות . ( לא התאמנתי ב SS)
עכשיו באימוני ה SS אני אוכל בערך 3500 - 4000.

נשמע בסדר גמור. תמשיך לאכול כמו שצריך, תקרא את הספר בשביל לעשות את התרגילים כמו שצריך, ותתקדם במשקלים.

ותשמור שאתה אוכל מספיק חלבון

• פותח/ת השרשור
אני אוכל לפי תפריט שהכנתי - 170 גרם חלבון מינימום.
בקשר לספר- אני קורא אותו אך האנגלית שלי לא משהו לכן אני יעלה עוד מעט סירטונים של הטכניקה שלי.
( היום היתי צריך לעשות SQUAT אך המאמנת לא רצתה להדריך אותי ושלחה אותי לסמית משין! עד האימון הבא אני מאוד מקווה שאני ימצא מישהו שיעמוד לידי)

ומה הבעיה שתקרא תספר ותלמד בעצמך?
אם תסתמך על מאמנים או על אנשים מהמכון סביר שלא תגיע רחוק, רוב האנשים במכון לא עושים סקוואט, ככה די בטוח הם לא יודעים להסביר איך עושים משהו שהם בעצם לא יודעים.

• פותח/ת השרשור
אני מנסה ללמוד לבד ( מלקרוא את הספר) אך האנגלית שלי לא משהו.
בנוסף אני חירש וזה מקשה עליי ללימוד את הטכניקה לבד. ( אני לא יכול לראות סירטנים)
לכן אני צריך שמשהוא שיודע את הטכניקה ילמד אותי עד כמה שאפשר.
כמובן שאני יכול לבצע את התרגיל לבד.. אבל הטכניקה תיהיה על הפנים.

תנסה למצוא מישהו שיעזור לך אישית,או שתנסה להסתכל על הסרטונים למרות שקשה בלי לשמוע,אבל לראות איך זה עובד,להסתכל על סקוואט של אנשים שיודעים מה הם עושים כאן בפורום גם יכול לעזור...
בהצלחה !! :]

אני אוכל לפי תפריט שהכנתי - 170 גרם חלבון מינימום.
בקשר לספר- אני קורא אותו אך האנגלית שלי לא משהו לכן אני יעלה עוד מעט סירטונים של הטכניקה שלי.
( היום היתי צריך לעשות SQUAT אך המאמנת לא רצתה להדריך אותי ושלחה אותי לסמית משין! עד האימון הבא אני מאוד מקווה שאני ימצא מישהו שיעמוד לידי)

אה, היא לא רצתה להדריך אותך לסקוואט חופשי אבל לסמית משין כן, אם היא רצתה לעשות את זה בגלל חשש שתפגע בעצמך, יש כאן פשוט fail טהור

אתה על סף אנורקסיה
יש לך 30 קילו להעלות

WTF גוף מוזר... אתה מתאמן?
לפי דעתי תעשה מה שאני עשיתי לפני שהתחלתי להתאמן: תעשה דיאטה ותוריד מהשומנים האלה... ואז תתחיל מסה עצבנית ביותר עד שתגיע למשל של 95 קילו ככה ומשם חיטוב

WTF גוף מוזר... אתה מתאמן?
לפי דעתי תעשה מה שאני עשיתי לפני שהתחלתי להתאמן: תעשה דיאטה ותוריד מהשומנים האלה... ואז תתחיל מסה עצבנית ביותר עד שתגיע למשל של 95 קילו ככה ומשם חיטוב

איזה דיאטה ואיזה שומנים, זה שאין לו קוביות לא אומר שהוא על אחוז שומן גבוה.

אז אין טעם לחטב..
כך או כך הקיץ הזה אני לא אראה משהו.
מסה SS תתאים ?

אפתיע אותי שאתה ריאליסטי, רוב האנשים שבאים לפה בהתחלה הם חיים בעולם שבו הם עושים סלקציה בין מה שהם רוצים לשמוע ובין מה שקורה במציאות. ובקשר לעצתו של עדן, כל מה שאני יכול להגיד זה שחיטוב במצב בו אתה נמצא יוביל אותך לתסכול עמוק. בהצלחה במסה.

נערך לאחרונה:
מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית