הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כיצד לשלב קרוספיט עם הכנה לצבא?

יוסישיטרית

משתמש קבוע
1,980
270
נק' מוניטין:
333
1,980
270
ארץ לעולם לא
היי אני רוצה לשלב קרוספיט בסוף האימון כוח(לינארית פעמיים בשבוע). המטרה היא בעיקר סבולת לגיבוש שאני מתכונן אליו(יודע לבצע מאסל אפס,פרונט,הרמות רגליים, ל סיט וכאלה דברים). הבעיה היא שלא הבנתי את הרעיון של קרוספיט. פשוט לעשות אחרי כול אימון משהו רנדומלי? או שזה צריך להיות משהו קבוע?
תודה לעונים
אה ואפשר גם לשלב ריצה בהליכון באימוני קרוספיט?
זתומרת לעשות נגיד:
50 מתח
ריצה קילומטר
50 בטן
חמישה סבבים ?

קרוספיט זה שם כולל לשיטת אימון שמשלבת בתוכה הרבה אלמנטים יחדיו. אין משהו מוגדר וכל אחד עושה מה שהוא רוצה. יש את האימון היומי שכל בוקס/מכון קורספיט מגדיר לעצמו בפני עצמו (ממציא, בהתאם לאנג'נדה של המקום) או שהם לוקחים את ה-WOD (האימון הקבוצתי) שמתפרסם כל יום מהאתר הרישמי:
CrossFit.com: WODs

הקישור הנ"ל יכול לתת לך רעיונות מה לעשות. ריצות אתה תשלב בין התרגילים עם משקל גוף/מוט כמו בדוגמה שהבאת.

• פותח/ת השרשור
קרוספיט זה שם כולל לשיטת אימון שמשלבת בתוכה הרבה אלמנטים יחדיו. אין משהו מוגדר וכל אחד עושה מה שהוא רוצה. יש את האימון היומי שכל בוקס/מכון קורספיט מגדיר לעצמו בפני עצמו (ממציא, בהתאם לאנג'נדה של המקום) או שהם לוקחים את ה-WOD (האימון הקבוצתי) שמתפרסם כל יום מהאתר הרישמי:
CrossFit.com: WODs

הקישור הנ"ל יכול לתת לך רעיונות מה לעשות. ריצות אתה תשלב בין התרגילים עם משקל גוף/מוט כמו בדוגמה שהבאת.
ווא תודה. לעשות כול אימון משהו שונה?
אפשר לקחת גם מפה?
Hero Wods - Crossfit Hardcore
אלה נראים ממש קשים אני חושב שאם אני יעשה אותם אז אני כבר יוותר לגמרי על אימוני ליפטינג.

נערך לאחרונה:
ווא תודה. לעשות כול אימון משהו שונה?
אפשר או לבנות לעצמך תוכנית לטווח ארוך (דורש ידע מקדים).

אלה נראים ממש קשים אני חושב שאם אני יעשה אותם אז אני כבר יוותר לגמרי על אימוני ליפטינג.
זה תלוי ברמה שלך. יש אין ספור תוכניות קרוספיט אבל תלוי כמה אתה בקיא בטכניקה של התרגילים והאם העצימות באמת מתאימה לך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית