הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בשיא תוצאות החיטוב שלי.

Lonako4565

משתמש מתחיל
50
3
נק' מוניטין:
3
50
3
אני כב5 - 6 שבועות בחיטוב ויש תוצאות טובות ואני בקצב טוב מאוד.
בעוד חודש אני טס ואני רוצה להנות מהכל שם גם מהאוכל.(עד עכשיו הקפדתי בצורה מדויקת על התפריט בלי ציט או ממתק שבועי ושטויות כאלה) האם השבוע הזה שאפסיק להתאמן בו ולשמור על תזונה יהיה השלכות כבדות? אשמח לתשובה

לא. שאתה בטיול תהנה מהטיול, האוכל הוא חלק מהחוויה.
פשוט שתחזור אל תיבהל ממשקל או מבטן קצת יותר נפוחה - כנראה שהרוב זה נוזלים. ותחזור אח"כ לשגרה בכל הכוח.
מה שכן אל תתחרפן ותאכל פיצה משפחתית בבוקר, בורגר עם קולה ענקית וצ'יפס בגבינה בצהריים ועוד 3 עוגות גבינה בערב. עניין יש איזונים.

מנטלית תקופות כאלו יכולות להיות דווקא טובות לדעתי.

אני כב5 - 6 שבועות בחיטוב ויש תוצאות טובות ואני בקצב טוב מאוד.
בעוד חודש אני טס ואני רוצה להנות מהכל שם גם מהאוכל.(עד עכשיו הקפדתי בצורה מדויקת על התפריט בלי ציט או ממתק שבועי ושטויות כאלה) האם השבוע הזה שאפסיק להתאמן בו ולשמור על תזונה יהיה השלכות כבדות? אשמח לתשובה
זה תלוי כמה אתה תאכל שם. אם תתחזר אז כן יהיו לכך השלכות שבד"כ ניתן לאזן תוך שבוע-שבועיים כשחוזרים לארץ. אם יש לך אופציה להתאמן בחו"ל, הייתי ממליץ ליישם זאת ולהתאמן לפחות 30-45 דקות כל יומיים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית