הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ צריך חוות דעת על התפריט תזונה שלי+שיפור

aesthetic

משתמש מתחיל
127
2
נק' מוניטין:
-1
127
2
גיל 22
משקל 77
גובה 1.78
סוף מסה. התחלתי תמסה ב 68 קילו לפני חצי שנה +-.

לאחר חישוב מצב נטרלי + הוספת שריפת קלוריות יומית מפעילות והורדת 500 קלוריות למאזן קלוריות שלילי יצא לי שצריך 2100 קלוריות.

התפריט שהרכבתי מבחנתי טוב אבל רוצה שהשומן יהיה על 50 ושיהיה קצת פחות חלבון ויותר פחמימה לדעתי. אשמח לחוות דעת וליעוץ.

התפריט בלינק:

Imgur

xXPgdFf_d.jpg

נערך לאחרונה:
אתה צריך לפחות 0.8 גרם שומן לקילו, ויותר לא מזיק, אז למה אתה רוצה לרדת כל כך בשומן?

התפריט נראה בסדר. אתה אמור להעלות בערך 1% ממשקל גופך בחודש. אם אתה עולה יותר מזה, תחתוך את הסך הקלורי או שתוסיף יותר פעילות גופנית

• פותח/ת השרשור
אתה צריך לפחות 0.8 גרם שומן לקילו, ויותר לא מזיק, אז למה אתה רוצה לרדת כל כך בשומן?

0.8 ממשקל גוף זה 61, אני על 87
התפריט נראה בסדר. אתה אמור להעלות בערך 1% ממשקל גופך בחודש. אם אתה עולה יותר מזה, תחתוך את הסך הקלורי או שתוסיף יותר פעילות גופנית

לעלות? לרדת אם כבר.

• פותח/ת השרשור
חשבתי שאתה מנסה לעלות. לרדת הקצב אמור להיות 0.5-1% ממשקל גופך בשבוע

זה תפריט לחיטוב לא למסה.
ואם רשמת שהוא טוב סך הכל למסה אז לחיטוב הוא לא טוב?
רצית לרדת ל-50
התבלבלתי בחישוב, אז ל61 . אותה שאלה, מה להוריד.
והאם 196 פחמימה זה טוב בחיטוב?

זה נטרלי באוכל אבל תביא את הגרעון מהאימונים ותראה מה קורה בשקילות השבועיות ותווסת את התפריט בהתאם

• פותח/ת השרשור
זה נטרלי באוכל אבל תביא את הגרעון מהאימונים ותראה מה קורה בשקילות השבועיות ותווסת את התפריט בהתאם

למה נטרלי? זה אחרי שהוספתי מה שאני שורף ביום יום ואימונים ולאחר שהורדתי 500 קלוריות לגירעון קלורויות שלילי. נטרלי זה אם לא הייתי מוריד ת500

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית