הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ האימון הכי טוב רק לחזה

Ron.cohen13

משתמש פעיל
892
164
נק' מוניטין:
230
892
164
יש לי בקשה, חבר טוב שלי צריך לעבור מבחן בצבא ולדחוק 60 קילו לחמש חזרות
בתור חלק מהבראור החדש, יש גם סקוואט ומתח עם משקל והוא בסדר עם זה, אבל הוא תקוע בדחיקה והוא חייב לעבור בזמן מוגבל שיש לו!!
רציתי לדעת מה לדעתכם האימון הכי טוב שיהיה לו לפחות רק לעבור את זה, הוא לא שוקל הרבה באזור ה 60.. חשבתי כמובן או על SS אבל מצד שני חשבתי על שלוש אימונים בשבוע רק חזה... שלושה תרגילים לחזה שתים לכתפיים .. כמובן שזה לא אידאלי, אבל זה יחזק אותו הכי מהר בטווח הקרוב
שוב אני לא יודע מה הכי נכון כי אף פעם לא היה לי מצב כזה .. אז אם מישהו יכול לעזור אני אשמח!!!

כמה הוא עושה עכשיו ל 5 חזרות?
כמה שבועות יש לו להתכונן וכמה אימונים בשבוע הוא יכול לעשות?

בגדול 5*3 פעמיים בשבוע עם עליה של 2.5 קילו לאימון נשמע הגיוני

• פותח/ת השרשור
כמה הוא עושה עכשיו ל 5 חזרות?
כמה שבועות יש לו להתכונן וכמה אימונים בשבוע הוא יכול לעשות?

בגדול 5*3 פעמיים בשבוע עם עליה של 2.5 קילו לאימון נשמע הגיוני

הוא עושה עכשיו שתי חזרות אם אני לא טועה.., יש לו נראלי חודש
וכמה אימונים זה תלוי בכמה הוא יתמיד מאמין בערך ארבע
כמובן שזה תלוי בתזונה שלו והכל ובהתמדה שלו..
להתחיל נגיד ממשקל שהוא מצליח לחמש חזרות ואז?
ומה יהיה כל האימונים ? פול באדי ?

הוא עושה עכשיו שתי חזרות אם אני לא טועה.., יש לו נראלי חודש
וכמה אימונים זה תלוי בכמה הוא יתמיד מאמין בערך ארבע
כמובן שזה תלוי בתזונה שלו והכל ובהתמדה שלו..
להתחיל נגיד ממשקל שהוא מצליח לחמש חזרות ואז?
ומה יהיה כל האימונים ? פול באדי ?

לדעתי 3X5 כל אימון. שיתחיל משקל שהוא יכול. וכל אימון יעלה במינימום משקל שיש.
לעשות 3 אימונים בשבוע.

פרט לזה אין סיבה לעשות עוד תרגילים לחזה. המטרה שלו זה 5 חזרות ל 60. אז שיתמקד בזה.
שבוע אחרון לפני המבחן שיתחיל לעבוד על ה 60 קילו לסט אחד למקסימום חזרות ואז נגיד עוד 2-3 סטים עם משקל של 70-80% ל 6 חזרות.
תגיד לו להקפיד על אוכל.

3 פעמים בשבוע כמו שנאמר 3 סטים ל-5 חזרות עם לפחות יום מנוחה בין האימונים. להעלות 2.5-5 ק"ג בשבוע בהתאם להרגשה

לעבור מבחן בצבא ולדחוק 60 קילו לחמש חזרות
בתור חלק מהבראור החדש, יש גם סקוואט ומתח עם משקל
בראור מורכב מריצת 3000, ומתח ומקבילים.
אבל בכול מקרה,במשקל כזה ss תהיה הכי אפקטיבית

• פותח/ת השרשור
תודה רבה לכולם!! נתתי לו בנתיים שיעשה סוג של SS התמקדות בחזה, אבל גם אמרתי לו שסכל מקרה יעשה סקוואט וגב בשביל לחזק את שאר הגוף
עכשיו זה תלוי בו

בראור מורכב מריצת 3000, ומתח ומקבילים.
אבל בכול מקרה,במשקל כזה ss תהיה הכי אפקטיבית
לא אחי, מלפני חצי שנה הבראור החדש זה שלוש קילומטר, עם דחיקה מתח סקוואט וזריזות רגלים

תודה רבה לכולם!! נתתי לו בנתיים שיעשה סוג של SS התמקדות בחזה, אבל גם אמרתי לו שסכל מקרה יעשה סקוואט וגב בשביל לחזק את שאר הגוף
עכשיו זה תלוי בו

לא אחי, מלפני חצי שנה הבראור החדש זה שלוש קילומטר, עם דחיקה מתח סקוואט וזריזות רגלים
בדחיקה הכוונה למקבילים. כנראה סקוואטים הוסיפו עם משקל הגוף.

• פותח/ת השרשור
בדחיקה הכוונה למקבילים. כנראה סקוואטים הוסיפו עם משקל הגוף.
אחי אני בצבא, אני יודע מה זה בראור יעקשן חח
זה דחיקה עם שישים קילו לחמש
מתח עם 15 קילו לחמש
סקוואט עם שישים לחמש
זריזות
וריצה שלוש
זה חדש!!!

אחי אני בצבא, אני יודע מה זה בראור יעקשן חח
זה דחיקה עם שישים קילו לחמש
מתח עם 15 קילו לחמש
סקוואט עם שישים לחמש
זריזות
וריצה שלוש
זה חדש!!!

אז תן לי להגיד לך בתור מישהו שעבר בראור בחודש האחרון - אתה חרטטן. מספיק עם הטרולינג.

• פותח/ת השרשור
אז תן לי להגיד לך בתור מישהו שעבר בראור בחודש האחרון - אתה חרטטן. מספיק עם הטרולינג.
חחחחחחחחחחחח כן אחי מה שתגיד, אין לי מה לעשות להטריל
יודע מה אני אצלם לך את הדף ציונים

וואלה? זה חדש באמת לא ידעתי.
לפחות זה נותן לי יתרון בגיבוש
יש לי בקשה, חבר טוב שלי צריך לעבור מבחן בצבא ולדחוק 60 קילו לחמש חזרות
בתור חלק מהבראור החדש, יש גם סקוואט ומתח עם משקל והוא בסדר עם זה, אבל הוא תקוע בדחיקה והוא חייב לעבור בזמן מוגבל שיש לו!!
רציתי לדעת מה לדעתכם האימון הכי טוב שיהיה לו לפחות רק לעבור את זה, הוא לא שוקל הרבה באזור ה 60.. חשבתי כמובן או על SS אבל מצד שני חשבתי על שלוש אימונים בשבוע רק חזה... שלושה תרגילים לחזה שתים לכתפיים .. כמובן שזה לא אידאלי, אבל זה יחזק אותו הכי מהר בטווח הקרוב
שוב אני לא יודע מה הכי נכון כי אף פעם לא היה לי מצב כזה .. אז אם מישהו יכול לעזור אני אשמח!!!
אם ככה אז אני ממליץ באמת על הלינארית של ביל סטאר, בתוספת מתח מקבילים. ולרוץ הרבה

כמה זמן יש לו? ככל שתוסיף תרגילים תקשה על ההתקדמות שלו בלחיצת חזה. יש יותר מאפשרות אחת, אבל אם הייתי מוגבל בזמן הייתי עושה בנץ' פרס 3 פעמים בשבוע עם מנוחות ארוכות בין הסטים, או אפילו לוחץ כל יום במתכונת דומה ל-Greasing the groove. מגיע למשקל הרצוי ואז רק מוסיף תרגילים אחרים לכתפיים או מה שבא לו.

בלי שום תרגילים נוספים לחזה ובלי שום לחיצות אחרות, אפילו לא תרגילים לכתפיים. לא לעבור את ה-5 חזרות ולא להגיע לכשל או תשישות.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה לכולם !
חנן אהבתי את העידכון של התגובה (מאמין שזה אתה) חח ניקיתי את המקלדת

כמה זמן יש לו? ככל שתוסיף תרגילים תקשה על ההתקדמות שלו בלחיצת חזה. יש יותר מאפשרות אחת, אבל אם הייתי מוגבל בזמן הייתי עושה בנץ' פרס 3 פעמים בשבוע עם מנוחות ארוכות בין הסטים, או אפילו לוחץ כל יום במתכונת דומה ל-Greasing the groove. מגיע למשקל הרצוי ואז רק מוסיף תרגילים אחרים לכתפיים או מה שבא לו.

בלי שום תרגילים נוספים לחזה ובלי שום לחיצות אחרות, אפילו לא תרגילים לכתפיים. לא לעבור את ה-5 חזרות ולא להגיע לכשל או תשישות.

האמת שעכשיו הבנתי שיש לו רק שבועיים
ככה אמרתי לו לעשות הוא לא עושה שום תרגיל אחר, הבעיה שפה בחבר'ה חושסים שצריך לבוא לתת הכל במכון ולהתאמן פעמיים ביום וזה מה שיעזור .. הם לא יודעים מה זה נפח של אימון ומנוחה
נקווה שהוא יקשיב לי

אפשר באמת לבוא פעמיים ביום אבל לא לתת הכל, לגרום למערכת העצבים להשתפר בתנועה בלי להגיע לתשישות, ב-GTG עובדים ל-5 חזרות ובין 50 ל-80% מהמשקל המקסימלי ל-5 חזרות, 6-8 סטים ביום עם מנוחה של שעה בין כל סט, שישה ימים בשבוע. זה לא בהכרח יתאים לחבר שלך, אבל אפשר להשתמש בעקרון דומה.

אני הייתי מתאמן כל יום, עושה מנוחות של רבע שעה בין סט לסט, מתחיל עם 50% אחרי חימום, עולה ל-70%, ואז ל-80%... אימון הבא מתחיל מ-60% ומגיע ל-90% בשלישי, אחר כך 70%, 90%, 110% או משהו כזה, מנוחה של יום אם צריך בהתאם לתשישות... שילמד טכניקה, הכי חשוב להצמיד את השכמות בסט אפ. קשה לתת המלצות ספציפיות אבל יש לך כיוון... תדירות גבוהה ותשישות נמוכה.

• פותח/ת השרשור
אפשר באמת לבוא פעמיים ביום אבל לא לתת הכל, לגרום למערכת העצבים להשתפר בתנועה בלי להגיע לתשישות, ב-GTG עובדים ל-5 חזרות ובין 50 ל-80% מהמשקל המקסימלי ל-5 חזרות, 6-8 סטים ביום עם מנוחה של שעה בין כל סט, שישה ימים בשבוע. זה לא בהכרח יתאים לחבר שלך, אבל אפשר להשתמש בעקרון דומה.

אני הייתי מתאמן כל יום, עושה מנוחות של רבע שעה בין סט לסט, מתחיל עם 50% אחרי חימום, עולה ל-70%, ואז ל-80%... אימון הבא מתחיל מ-60% ומגיע ל-90% בשלישי, אחר כך 70%, 90%, 110% או משהו כזה, מנוחה של יום אם צריך בהתאם לתשישות... שילמד טכניקה, הכי חשוב להצמיד את השכמות בסט אפ. קשה לתת המלצות ספציפיות אבל יש לך כיוון... תדירות גבוהה ותשישות נמוכה.

מדהים אחי, תודה רבה על המידע החדש קודם כל.. דבר שני אני חושב שזה פחות רלוונטי הפעם אבל נראה אולי נעשה את זה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית