נק' מוניטין:
333
- 1,980
- 270
- ארץ לעולם לא
נגיד אני עושה עכשיו 4* 400 מ׳, עם 100 מ׳ קצב קל בין הסטים,איך אני מתקדם?
לנסות לשפר זמנים?
לנסות לשפר זמנים?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הכנה לצבאנגיד אני עושה עכשיו 4* 400 מ׳, עם 100 מ׳ קצב קל בין הסטים,איך אני מתקדם?
לנסות לשפר זמנים?
לאן אתה מתגייס שאתה צריך אינטרוולים מהסוג הזה?הכנה לצבא
דובדבן. זה לא נחשב אימון טוב?לאן אתה מתגייס שאתה צריך אינטרוולים מהסוג הזה?
אוקיי תודהזה אימון טוב, אני פשוט לא יודע אם זה מה שיתורגם הכי טוב למה שנדרש לדובדבן. התאמנתי באומנויות לחימה עם הבן אדם שהיה המפקד של דובדבן (אני לא יודע אם זה עדיין התפקיד שלו), הוא היה קשוח בספארינג. אם תיהיה לי הזדמנות אני אנסה לברר במה כדאי לך להתמקד.
אני עושה ריצת נפח אחת, אחת אינטרוולים, ועוד אחת שהיא די רנדומלית(בדרך כלל אימון עליות או פארטלק). ואיך אני מתאמן על זחילות? הבנתי שיש טכניקה מסוימתאתה מתכונן לגיבוש ? איזה גיבוש ?
לפי דעתי ההכנה הכי טובה זה שילוב של 2 ריצות נפח בשבוע ואחת ספרינטים/אינטרוואלים של 200-250 מטר כמובן להגיע לשם בהדרגה
אין פה שחור ולבן סך הכל המטרה הסופית שלך זה להיות ראשון בספרינטים ובזחילות וזה כנראה לאורך הרבה שעות/כמה ימים אז פה נכנסת החשיבות של ריצות נפח ארוכות בדופק סביר
וואלה לא יודע תראה סרטונים ביוטיוב/שאל אנשים שמתאמנים בכושר קרבי וכאלה בטח מלמדים אותם טכניקה יותר טובהאני עושה ריצת נפח אחת, אחת אינטרוולים, ועוד אחת שהיא די רנדומלית(בדרך כלל אימון עליות או פארטלק). ואיך אני מתאמן על זחילות? הבנתי שיש טכניקה מסוימת