הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון פאורקלין טכניקה

DMDaniel

משתמש משקיע
2,433
95
נק' מוניטין:
15,608
2,433
95
אני מנסה ללמוד לעשות את הפאורקלין כמו שצריך, אז אני אשמח לכל ביקורת ועצה לשיפור. אני מודע לזה שהracking שלי לא טוב כרגע, זה משום מה הרגיש לי הרבה יותר טוב בזמן הביצוע ורק אחרי זה שהסתכלתי בסירטון ראיתי שזה לא היה משהו בכלל. אני גם עושה donkey kick קטן, אני אנסה לחשוב על לקפוץ אחורה כמו שקורן הציע, שכחתי מזה הפעם.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אני אשאיר את מלאכת התיקונים לאנשים שמבינים יותר ממני ב- OL. אני רק אציין שאתה צריך להישאר "over the bar" הרבה יותר. אתה נמצא מאחורי המוט מתחילת התנועה וזה עובד כי המשקל קל לך, אבל זה לא יעבוד בעתיד.

ועוד עצה לפעם הבאה, בניגוד לדדליפט וסקוואט שאפשר לראות הכל וטוב בדיוק מהצד, זאת לא זוית צילום טובה להנפות (לפחות לא לבד). תצלם ב-45 מעלות או בכמה זויות (מהצד + מקדימה). פשוט קשה לראות מה קורה מרגע שהמוט עובר את המותניים שלך. המשקולות מסתירות את כל האקשן.

• פותח/ת השרשור
אתה צודק לגמרי לגבי הזווית צילום, ביקשתי ממי שצילם שיצלם מזווית קצת יותר צדדית אבל הוא לא הבין כנראה.
לגבי המוט, על איזה שלב של התנועה אתה מדבר? בהתחלה לפחות אני כמעט משוכנע שהכתפיים שלי קצת לפני המוט.

הייתי מנחש שאתה לא כל כך סגור על הjumping point שלך, קשה לראות בגלל שהמשקולות מסתירות, אבל בחזרה הראשונה איבדת יציבות קדימה (נקודת קפיצה נמוכה מדי) ובשניה איבדת יציבות אחורה (נקודת קפיצה גבוה מדי), השלישית כבר נראתה יותר יציבה. חוצמזה שזה נראה כאילו אתה מרוכז יותר בלקפוץ עם הרגליים מאשר למשוך עם הטרפזים ובכלל לכווץ את הגב כמו שאמור להיות..

אתה צודק לגמרי לגבי הזווית צילום, ביקשתי ממי שצילם שיצלם מזווית קצת יותר צדדית אבל הוא לא הבין כנראה.
לגבי המוט, על איזה שלב של התנועה אתה מדבר? בהתחלה לפחות אני כמעט משוכנע שהכתפיים שלי קצת לפני המוט.

מפה זה לא נראה כאילו אתה ממש לפני המוט (גם לא בהתחלה) אבל מהר מאוד אתה מאבד את הזוית בגב. כמו בדדליפט, התנועה צריכה להתחלק לשתיים. החלק הראשון שבו רוב הכוח מגיע מהרגליים ובו הגב נשאר באותה זוית יחסית לרצפה (וככה גם הכתפיים מעל המוט ולא מאחוריו) ורק כשהברכיים כמעט נעולות, הגב נכנס לפעולה ומתיישר ביחד עם הכיווץ החזק של הטרפזים. ככה לפחות אני מבין את זה. אבל שוב, אני לא מומחה.

• פותח/ת השרשור
אני מניח שזה בגלל שאני חושב על הקפיצה לאורך כל התנועה במקום להתרכז בכל חלק שלה בנפרד. אני אנסה לשים לב לזה, ולכתפיים, פעם הבאה שאני אתרגל את הקלינים. תודה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית