הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר ציט בתקופת חיטוב.

Lonako4565

משתמש מתחיל
50
3
נק' מוניטין:
3
50
3
אהלן.
אני בתקופת חיטוב חודש וחצי מבלי לחרוג פעם אחת אפילו.
משקל 70
גובה 170
וכרגע אני על
50-60 פחמימה
חלבון 150
שומנים 58-68
הגעתי למצב שממש קשה כבר.ץ
האם פעם בחודש אפשרי להסתפק בפיצה?
ההשלכות יהיו כבדות?

• פותח/ת השרשור
ממש לא, ואף רצוי פעם בשבוע לבצע העמסת פחממות
במקום העמסה ציט.. חייב לנפש כבר לחדש כוחות מבין?
העמסה זה מלא פחמימוצ פחות שומנים וחלבון לא לזה אני צתכוון.
אלא ממש ציט. מגש פיצה נגיד

1500 אחי.. בכוונה הורדתי לדל פחמימה ויש תוצאות ומתקדם טוב מאוד
גם בתפריט דל פחמימה אתה אמור להיות בגרעון קלורי של עד 500 קלוריות. כלומר יש מקום לעלול את החלבון עוד.. התפריט שלך די קטן אני די בטוח שאם אתה תעלה את הסך הקלורי שלך ל 1800-1900 אתה לא תרגיש רעב כל הזמן והציט השבועי שלך יהיה הרבה יותר קטן. נגיד במקום מגש פיצה אתה תאכל להסתפק ב2-3 משולשים או באיזה המבורגר טוב.

• פותח/ת השרשור
גם בתפריט דל פחמימה אתה אמור להיות בגרעון קלורי של עד 500 קלוריות. כלומר יש מקום לעלול את החלבון עוד.. התפריט שלך די קטן אני די בטוח שאם אתה תעלה את הסך הקלורי שלך ל 1800-1900 אתה לא תרגיש רעב כל הזמן והציט השבועי שלך יהיה הרבה יותר קטן. נגיד במקום מגש פיצה אתה תאכל להסתפק ב2-3 משולשים או באיזה המבורגר טוב.
עד לפני שבוע הייתי על 1700
אתה אומר שכדאי לחזור?

• פותח/ת השרשור
כן אל תרעיב את עצמך. גם 1700 זה מעט... תאכל 1900 ותעשה פעילות אירובית 100 דקות בשבוע לפחות ואתה תראה עדין התקדמות של ירידה במשקל
אני רואה כבר התקדמות .. פשוט אני סתם תופס תעצמי על קטנות ומגזים תמיד בכל דבר ..
הבנתי אבל כנראה אחזור ל1700
על אילן ערכים אתה ממליץ לי לעלות אז ולכמה

• פותח/ת השרשור
הייתי אומר לך להוסיף 100 גרם פחמימה אבל אם אתה מתעקש על 1700 תוסיף בהתאם עד שתגיע ל1700
סגור.. שמע אני פשוט בקצב ממש ממש טוב . ואני לא רוצה להתקע אז אני מתקדם בהדרגות. בכל מקרה עזרת מאוד.. אוסיף לי ציט אחת לחודש

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית