הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

SS - SHUT UP AND SQUAT

מה שבעיקר בולט שאתה לא שובר מקביל, ועושה רושם שמרכז הכובד שלך נוטה קצת קדימה. מוזר שלא ראיתי את זה לפני כן, מסתבר שבסרטונים רואים יותר טוב את הפרטים.

לא נורא תתרגל את התנועה ויהיה בסדר, אין פה מקום לרחמים עצמיים. תצפה בסרטוני המוטיבציה שהכנתי, זה יכניס לך קצת דרייב. 😃

• פותח/ת השרשור
חח... הנה מצאתי אשם... אתה אשם בכל
לפחות דדליפט לימדת אותי טוב =P

סתם.. אתה יודע כמה אני מעריך אותך... ד"א.. שי החזיר לך את הספר נכון?

בכל מקרה

שבוע 2 אימון 3

שבוע 2 - אימון 3

סקוואט - 85 קילו 3X5 - לא קל.. אבל ממש ממש לא קשה
מיליטרי - 35 קילו 3X5 - קל
פאוור קלין - 50 קילו 5X3 - קל אך מעייף

הסקוואט .. עדיין גרוע מבחינת עומק.. ממשיך לתרגל ולהתעצבן כל אימון מחדש...

פאוור קלין

פאוור קלין + פאונט סקוואט .. בהמלצת המאמן בחדר כושר שלי..בין היתר לשיפור העומק בסווקאט
[ד"א.. זה בסדר אשאני עושה סט-אפ של כמה שניות בין חזהר לחזרה בפאוור קלין?]
[אח שלי לא ממש ידע מתי להתחיל לצלם.. אז יוצא שאתם רואים סרטון אחד רק של FS ואחד של אמצע ההרמה + FS

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
כן הוא החזיר לי את הספר.

יכול להיות אולי שבעיית העומק נובעת ממיקום נמוך מידי של המוט למרות שזה לא סביר.

בפאוורקלין אתה מושך מוקדם מידי, אתה צריך להתחיל את המשיכה השניה (עם הטרפזים) אחרי שאתה כבר עומד זקוף ומתוח. בסרטון אפשר לראות את המרפקים שלך כבר כפופים בזמן שהירך שלך עדיין לא הגיעה לפשיטה מלאה.

• פותח/ת השרשור
כן הוא החזיר לי את הספר.

יכול להיות אולי שבעיית העומק נובעת ממיקום נמוך מידי של המוט למרות שזה לא סביר.

בפאוורקלין אתה מושך מוקדם מידי, אתה צריך להתחיל את המשיכה השניה (עם הטרפזים) אחרי שאתה כבר עומד זקוף ומתוח. בסרטון אפשר לראות את המרפקים שלך כבר כפופים בזמן שהירך שלך עדיין לא הגיעה לפשיטה מלאה.

סבבה.. לגבי הפאוור קלין.. יתוקן בהקדם האפשרי.. ת'אמת היום אדמונד לא היה.. אימון ראשון של פאוור קלין בלי שהוא ככה לידי ואומר לי דגשים מה לשנות כל חזרה.. אני מאמין שבאימון איתו לידי זה נראה יותר טוב =P

לגבי המיקום של המוט... אתה ידוע מה.. יש מצב 😵

למרות שהמוט יושב על הכתף האחרוית אני מרגיש מדי פעם שאני לא מחזיק ממש את המרפקים אחורה שהמוט לאט לאט מחליק למטה כל חזרה...

נבדוק אתה נושא

אני בכלל לא ממליץ לך ללמוד באק סקוואט וגם פרונט סקוואט באותו זמן. שתי תנועות שונות לגרמי זה רק יבלבל אותך. קודם תבסס טכניקה סבירה בלאו באר ואחר כך אם זה מעניין אותך תלמד פרונט, אבל ללמוד גם וגם באותו זמן זה לא מומלץ.

• פותח/ת השרשור
שבוע 3 אימון 1

סקוואט - 90 קילו - 3X5 .. זה PR!!!!!!!

בנץ' - 65 קילו - 3X5

דדליפט - 107.5 קילו - 1X5

לא היה משהו קשה במיוחד.. אפילו הסקוואט הרגיש יותר טוב מ 85

העומק בסקוואט קצת השתפר..א בל עדיין ממשיך לעבוד על זה.. חוץ מזה בחלק מהחזרות הגב קרס לי קצת למטה ולא ירדתי בצורה מבוקרת מדי... ממשיכים לעבוד חזק על הבעיות

חח.. בגלל שהיום באתי עם מכנס קצר [היום 50 מעלות בצל... חם רצח] ... עשיתי שאווה גברית... פשוט יש לי פס בלי שיער על כל רגל איפה שעבר המוט XD

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
העומק סבבה אבל הברכיים שלך גולשות לאורך כל התנועה. תשלח אותן לצדדים בהתחלה חזק.

העומק שאתה רוצה להגיע אליו זה העומק שבו ההמסטרינגס שלך במתיחה ואתה יכולה להשתמש בבאונס למטה בשביל לעלות, כל עוד שברת מקביל זה לא משנה כל כך איפה זה קרה.

• פותח/ת השרשור
שבוע 3 אימון 2

PR!
סקוואט 95 קילו 3X5
- די קשה.. אבל ממש לא כמו שחשבתי.. לא הרגיש כמו טונה...

מיליטרי 37.5 קילו 3X5 .. תנחשו ...

פאוור קלין 55 קילו 5X3 .. קל..

בסט הראשון שברתי מקביל אולי באיזה 2 חזרות

בסט השני והשלישי שברתי מקביל .. אבל היציבות בסט השלישי על הפנים...

צריך לטפל בברכיים ובירידה יותר איטית ומבוקרת

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
תודה עידן.. ראיתי שגם אתה מתקדם יפה בתוכנית שלך.. [גם מזל טוב לך על הPR ב BOR] .. נתחיל להגיב לך גם כן.. כפויי טובה שכמוני

כה.. אני מניח שאימון הבא ה 100 קילו סקוואט יהיה הסוף של להעלות ב 5 קילו כל אימון.. ונעבור ל 2.5
אימון הבא [דדליפט 115] אני מפסיק בדדליפט עם 7.5 ומתחיל להעלות 5

הפאוור קלין די הולך חלק הטכניקה משתפרת והמשקל טס למעלה... אני ימשיך כרגע על 5 קילו... [אימון הבא פלטה.. =P]

רק אני חייב לעבוד על הירידה והגלישה של הבירכיים ...

• פותח/ת השרשור
שבוע 3 אימון 3

PR
סקוואט 100 קילו! 3X5 - היה יותר קל מ ה 95 קליו פעם שעברה.. יש מצב אני ממשיך עדו קצת עם ה 5 קילו כל אימון.. נראה אימון הבא

בנץ' - 67.5 קילו 3X5 .. די קשה.. [אני והבנץ' המעפן שלי]

דדליפט - 115 קילו 1X5 ... לא ממש קשה .. אבל בטח לא קל

סרטונים עוד איזה חצי שעה-שעה .. מית שיהיה לי כוח להעלות

שמע, אחשלו, אני לא מניף משקולות אולימפי או משהו, אבל הפאואר קלין שלך ממש לא משהו. אתה לא מתפרץ, מושך מוקדם מדי וחלש מדי, מרים עם הידיים וגם תופס את זה על הידיים. הייתי מוריד את המשקל ומתאמן על זה קצת מהאנג, להבין איך מושכים ואיך תופסים בכלל.

• פותח/ת השרשור

צריך לעובד בסקוואט קצתע להעומק [עדייןב חלק מהחזרות אני מגיע רק למקביל] ועל הגלישה של הברכיים

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
מזל טוב על ה PR ✌️

בדדליפט אתה לא מוריד את המוט נכון, אתה מרחיק אותו מהברכיים, המוט חייב תמיד להיות מתחת לשכמות. תסתכל בתמונה המצורפת, עשיתי pause על הוידאו שלך.
זה קורה בגלל שאתה מכופף את הברכיים מוקדם מידי לפני הירך, תשאיר את התחת קצת יותר למעלה וברגע שהמוט עובר את הברכיים תכופף אותן עד הגעת המוט לרצפה.

קבצים מצורפים

• ScreenShot001.jpg
    ScreenShot001.jpg
    KB 30.1 · צפיות: 134
נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אחלה וכמובן תודה =P..

איך נראה הסקוואט?
זוועתי או שסביר ופשוט יש כמה דברים לשפר?

לא זעוותי בכלל, סקוואט טוב סה"כ אבל עדיין בחלק מהחזרות אתה לא שובר מקביל (החזרות הראשונות של הסט השני למשל) ועדיין יש לך שיפט קדימה.
תנסה גם לרדת קצת יותר לאט, זה נראה כאילו אתה נופל, אולי גם בגלל זה שיווי המשקל שלך נוטה קדימה, יכול להיות שאם הירידה שלך תהיה יותר מבוקרת אתה תצליח לשלוט על העניין הזה.

• פותח/ת השרשור
לא זעוותי בכלל, סקוואט טוב סה"כ אבל עדיין בחלק מהחזרות אתה לא שובר מקביל (החזרות הראשונות של הסט השני למשל) ועדיין יש לך שיפט קדימה.
תנסה גם לרדת קצת יותר לאט, זה נראה כאילו אתה נופל, אולי גם בגלל זה שיווי המשקל שלך נוטה קדימה, יכול להיות שאם הירידה שלך תהיה יותר מבוקרת אתה תצליח לשלוט על העניין הזה.

🤘

אם אתה אומר אפילו טוב... נרגעתי..

נעבוד על הירידה,הגלישה של הברכיים [יש קצת] ועל העומק

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית