הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עבוד במוט עם לאגר ומגנזיום נוזלי

אריק12

משתמש פעיל
510
95
נק' מוניטין:
192
510
95
שאלה למתאמנים פה שמתאמנים במכונים מסחריים...

החדר כושר שהתאמנתי בו נסגר והאופציות היחידות שלי אלה חדרי כושר סטייל גרייט שייפ. מבחינת ציוד התרגלתי למוט מעולה שלא מסתובב ומחליק ועבודה חופשי עם מגנזיום, אף פעם לא העירו לי על זה.
בחדרי כושר שיש לי אופציה להתאמן כרגע יש בעיה עם מגנזיום, הם רוצים שאני אשאיר הכל נקי אחרי הסטים ואני לא מתכוון בסוף כל תרגיל להתחיל לנקות את הרצפה.
למישהו יצא לעבוד עם מגזניום נוזלי ויודע איך הוא? חשבתי על להשתמש בו במקום להתחיל לשבור את הראש על איך לא ללכלך עם המגנזיום.

ובקשר למוט, המוטות שיש שם הם מוטות קרוספיט. לבנץ זה נוראי, הידיים שלי התחילו לרעוד במשקלים מאתגרים וכל התנועה לא הייתה חלקה. זה משהו שמתרגלים אליו? או שמשקלי העבודה הולכים להפגע ואין לי מה לעשות אלא רק לחיות עם זה? ומבחינת אחיזה בדדליפט, לא יצא לי לנסות אבל זה משהו שיכול להגביל אותי במשקלים כבדים?

מנסה לברר את הנקודות האלה לפני שאני נרשם לאחד מחדרי הכושר האלה...

שאלה למתאמנים פה שמתאמנים במכונים מסחריים...

החדר כושר שהתאמנתי בו נסגר והאופציות היחידות שלי אלה חדרי כושר סטייל גרייט שייפ. מבחינת ציוד התרגלתי למוט מעולה שלא מסתובב ומחליק ועבודה חופשי עם מגנזיום, אף פעם לא העירו לי על זה.
בחדרי כושר שיש לי אופציה להתאמן כרגע יש בעיה עם מגנזיום, הם רוצים שאני אשאיר הכל נקי אחרי הסטים ואני לא מתכוון בסוף כל תרגיל להתחיל לנקות את הרצפה.
למישהו יצא לעבוד עם מגזניום נוזלי ויודע איך הוא? חשבתי על להשתמש בו במקום להתחיל לשבור את הראש על איך לא ללכלך עם המגנזיום.

ובקשר למוט, המוטות שיש שם הם מוטות קרוספיט. לבנץ זה נוראי, הידיים שלי התחילו לרעוד במשקלים מאתגרים וכל התנועה לא הייתה חלקה. זה משהו שמתרגלים אליו? או שמשקלי העבודה הולכים להפגע ואין לי מה לעשות אלא רק לחיות עם זה? ומבחינת אחיזה בדדליפט, לא יצא לי לנסות אבל זה משהו שיכול להגביל אותי במשקלים כבדים?

מנסה לברר את הנקודות האלה לפני שאני נרשם לאחד מחדרי הכושר האלה...
מגנזיום נוזלי הוא פסדר גמור.
"מוטות קרוספיט"? גם לאלייקו יש מוט "קרוספיט" ובלי לבדוק הוא בטוח מעולה, תהיה יותר ספציפי.
באיזה עיר מדובר?

לגבי עניין המוטות - גם במכון שלי יש רק מוטות מהסוג הזה , וזה באמת בלתי אפשרי לעשות בנצ כבד כשהמוט מחליק לך ביד
גם בסקוואט זה מעצבן , הם מחליקים , דקים , ומתחילים להתגמש מ140 קג וזה לא נוח כשזה קופץ על הגב

אם זה המצב ואין מה לעשות - אבל זה ממש מפריע לך וחשוב לך , אולי תשקול לקנות איזה מוטי גנרי שיהיה לך לסקוואט ולבנצ , זה לא אמור לעלות יותר מדי , השאלה כמה זה קריטי לך

• פותח/ת השרשור
מגנזיום נוזלי הוא פסדר גמור.
"מוטות קרוספיט"? גם לאלייקו יש מוט "קרוספיט" ובלי לבדוק הוא בטוח מעולה, תהיה יותר ספציפי.
באיזה עיר מדובר?

באר שבע.
לא יודע לגבי הדגם הספציפי, אבל הן של חברת the bear מסאל ספורט.
המוט ממש רועד בידיים בזמן הבנץ פרס, הלכתי עם עוד חבר ולשנינו זה קרה.

לגבי עניין המוטות - גם במכון שלי יש רק מוטות מהסוג הזה , וזה באמת בלתי אפשרי לעשות בנצ כבד כשהמוט מחליק לך ביד
גם בסקוואט זה מעצבן , הם מחליקים , דקים , ומתחילים להתגמש מ140 קג וזה לא נוח כשזה קופץ על הגב

אם זה המצב ואין מה לעשות - אבל זה ממש מפריע לך וחשוב לך , אולי תשקול לקנות איזה מוטי גנרי שיהיה לך לסקוואט ולבנצ , זה לא אמור לעלות יותר מדי , השאלה כמה זה קריטי לך

ואיך אתה מסתדר עם זה? זה לא משהו שמתרגלים אליו עם הזמן?
זה בהחלט חשוב לי... בסופו של דבר אני פווארליפטר ואני שם בשביל בנץ וסקוואט. הייתי מבחינתי קונה את המוט שאני רגיל אליו(השחר של AF, פצצה של מוט), אבל לא נראה לי שזה פרקטי לבוא עם מוט מהבית.

אני מתאמן בגרייט שייפ באר שבע ומשתמש במגנזיום חופשי, אז לא יודע לגבי זה (כמובן שאני לא צובע את הרצפה בלבן בכוונה).
המוטות שם נוראיים לבנצ' ואי אפשר להתרגל לזה, כך בחשבון שתאבד משקל בבנצ' ויהיה קצת יותר קשה להתקדם.
לי בדדליפט וסקוואט אין בעיה איתם (והם אחלה מוטות להנפות אם רלוונטי).

הבנצ' זו דווקא לא הבעיה העיקרית - קח בחשבון שתי בעיות רציניות -
1.המשטח שנמצא על הרצפה שם הוא צ'יקמוק ויש בו שקעים ברוב המקומות, ככה שאם התרגלת לעשות על במה זה רחוק מזה.
2.הציוד שם שוקל קצת יותר ממה שהוא אמור, ככה ש"תרים" פחות ממה שאתה אמור (או שתופתע לטובה בתחרות).

אם בחדר כושר לא מרשים מגנזיום והוא כל כך גרוע, נראה לי הכי טוב להחליף חדר כושר.
מניסיון אני התחייבתי לחדר כושר גרוע ולצערי לא יכול לבטל עכשיו...
תבדוק טוב לפני שאתב עובר

• פותח/ת השרשור
אני מתאמן בגרייט שייפ באר שבע ומשתמש במגנזיום חופשי, אז לא יודע לגבי זה (כמובן שאני לא צובע את הרצפה בלבן בכוונה).
המוטות שם נוראיים לבנצ' ואי אפשר להתרגל לזה, כך בחשבון שתאבד משקל בבנצ' ויהיה קצת יותר קשה להתקדם.
לי בדדליפט וסקוואט אין בעיה איתם (והם אחלה מוטות להנפות אם רלוונטי).

הבנצ' זו דווקא לא הבעיה העיקרית - קח בחשבון שתי בעיות רציניות -
1.המשטח שנמצא על הרצפה שם הוא צ'יקמוק ויש בו שקעים ברוב המקומות, ככה שאם התרגלת לעשות על במה זה רחוק מזה.
2.הציוד שם שוקל קצת יותר ממה שהוא אמור, ככה ש"תרים" פחות ממה שאתה אמור (או שתופתע לטובה בתחרות).

בקשר למשטח- זה גם ככה מה שיש בכל מקום אחר וככה גם התאמנתי, לא הרגשתי בעיה.
הציוד שוקל יותר בקילו שניים או משהו רציני יותר?

כמובן שאני לא מתחיל לפזר מגנזיום לכיף שלי, אבל כן היו קצת סימנים לבנים על הרצפה. ישר כל מדריך שרואה אותי בא עליי עם מגבונים שאני אתחיל לנקות, כבר כמעט יצאתי על המדריך האחרון שפנה אליי.
מה גם שמאור הבטיח לי שעוד חודשיים יפתח המתחם החדש ושם יהיה אפשר להשתמש במגנזיום חופשי- מה שהוא שכח לציין, ואפילו הטעה(וגיליתי את זה אחרי שנרשמתי), זה שלא יהיו שם ספסלים ובנץ או מקום לבצע סקוואט.

ובכלל, למה לא לדאוג למוט אחד נורמלי? אפילו לרתך אחד, מישהו ניסה להציע להם את זה?

אם בחדר כושר לא מרשים מגנזיום והוא כל כך גרוע, נראה לי הכי טוב להחליף חדר כושר.
מניסיון אני התחייבתי לחדר כושר גרוע ולצערי לא יכול לבטל עכשיו...
תבדוק טוב לפני שאתב עובר

אין אופציה נורמלית אחרת בעיר הזאת... המקום היחיד שהיה טוב לפווארליפטינג נסגר.

מהניסיון שלי הרצפה פה נוראית ובספייס הרבה יותר טובה, וזו הבעיה העיקרית שלי שם.
להערכתי הציוד שוקל כמעט 10% יותר (ומהניסיון של עוד מישהו שהתחרה).

האיזור שבחוץ הובטח כבר מאז פתיחת הגרייט שייפ הזה (נראה לי שנתיים?), אז קח את זה בערבון מאוד מוגבל.
קח בחשבון גם לפני שאתה מתחייב בגרייט שייפ, שפותחים בקרוב מאוד ספייס נוסף בקניון הנגב ועוד חדר כושר בפארק הייטק.

סתם מעניין אותי, באיזה חד"כ התאמנת עד עכשיו?

• פותח/ת השרשור
מהניסיון שלי הרצפה פה נוראית ובספייס הרבה יותר טובה, וזו הבעיה העיקרית שלי שם.
להערכתי הציוד שוקל כמעט 10% יותר (ומהניסיון של עוד מישהו שהתחרה).

האיזור שבחוץ הובטח כבר מאז פתיחת הגרייט שייפ הזה (נראה לי שנתיים?), אז קח את זה בערבון מאוד מוגבל.
קח בחשבון גם לפני שאתה מתחייב בגרייט שייפ, שפותחים בקרוב מאוד ספייס נוסף בקניון הנגב ועוד חדר כושר בפארק הייטק.

סתם מעניין אותי, באיזה חד"כ התאמנת עד עכשיו?

התאמנתי באנרג'י(אולי יצא לך לשמוע על הסגירה ההזויה של המקום).
לגבי הרצפה, חוץ מאיזה בור קטן בכלוב שהזזתי פשוט את הכלוב כמה סטימטרים לא הרגשתי כלום. אבל אולי אני פשוט לא רגיל לרצפה טובה.

10% מהמשקל? זה פאקינג המון . 4 פלטות בסקוואט יכול להגיע ליותר מ10 קילו יותר מ180? נשמע לי הזוי.
בקשר למתחם החדש מאכזב אותי לגמרי מה שאתה אומר, אני מכיר שם את ירון המנהל אחזקה והבנתי ממנו שזה יפתח עוד כחודשיים וחצי(מאור אמר לי עוד חודש וחצי אבל הוא נראה לי ליצן).

לגבי החדר כושר בפארק הייטק זה סוף העולם בשבילי. התלבטתי אם לחכות לחדר כושר החדש של הספייס אבל זה לפספס הנחות רציניות שהציעו לי עכשיו בשביל חדר כושר שאני בכל לא יודע איך יהיה(וכנראה כל באר שבע תהיה שם).

אני מבין ממך שאתה לא כל כך מבסוט מהחדר כושר לפווארליפטינג?

תראה, לא יכול להגיד לך שאני מרוצה, אבל גם לא יכול להגיד לך שאני סובל.
מתאמן שם כבד (ויש עוד כמה כאלה) ועדיין הכל בסדר, אבל רציתי שתקח בחשבון את כל הדברים במקום שתגלה אותם על הדרך.

• פותח/ת השרשור
תראה, לא יכול להגיד לך שאני מרוצה, אבל גם לא יכול להגיד לך שאני סובל.
מתאמן שם כבד (ויש עוד כמה כאלה) ועדיין הכל בסדר, אבל רציתי שתקח בחשבון את כל הדברים במקום שתגלה אותם על הדרך.

טוב כנראה שגם ככה מכון ברמה גבוה לפאוורליפטינג אין באיזור, ככה שבכל מקרה צריך להתגמש על דברים. אם אפילו אצליח להכניס לשם מוט כח לבנץ ומבחינתי המקום יספיק(איך אף אחד לא מתלונן שם שכל המוטות שם לוויטליפטינג? מספיק אפילו לרתך אחד זה לא יעלה להם שקל ויש כמות גדולה של מוטות).

מה הקטע עם ה10% סטייה במשקל? משהו שידוע שם? אתה מודע לכמות הסטייה שזה יוצר?
220 דדליפט יהיה בעצם בערך 20 קילו יותר, נשמע לי לא סביר בעליל, וגם לא הרגשתי משהו כזה.

זה בהחלט חשוב לי... בסופו של דבר אני פווארליפטר ואני שם בשביל בנץ וסקוואט. הייתי מבחינתי קונה את המוט שאני רגיל אליו(השחר של AF, פצצה של מוט), אבל לא נראה לי שזה פרקטי לבוא עם מוט מהבית.[/QUOTE]

למה שלא יהיה פרקטי ?
אתה קונה למכון
לא לוקח הביתה כל פעם . פשוט שזה יהיה מוט שלך שהמכון מאחסן אותו

• פותח/ת השרשור
זה בהחלט חשוב לי... בסופו של דבר אני פווארליפטר ואני שם בשביל בנץ וסקוואט. הייתי מבחינתי קונה את המוט שאני רגיל אליו(השחר של AF, פצצה של מוט), אבל לא נראה לי שזה פרקטי לבוא עם מוט מהבית.

למה שלא יהיה פרקטי ?
אתה קונה למכון
לא לוקח הביתה כל פעם . פשוט שזה יהיה מוט שלך שהמכון מאחסן אותו[/QUOTE]

הלוואי, אבדוק איתם.
מהנסיון שלי עם הרשתות הגדולות הם אוהבים לסבך עניינים עם שטויות של ביטוח ודברים מסביב.

מעניין, הם גמישים מידי בד"כ לסקווט כבד

ברור שהמוט לא אידיאלי, אבל כמוט אחד שמתאים לשלושת ההרמות הוא בסדר גמור.
מעולה לבנץ, סבבה לדדליפט, סביר לסקוואט.
מה שיש במכון החדש אפילו יותר גמיש ומסתובב, זה סיוט.

למה שלא יהיה פרקטי ?
אתה קונה למכון
לא לוקח הביתה כל פעם . פשוט שזה יהיה מוט שלך שהמכון מאחסן אותו

הלוואי, אבדוק איתם.
מהנסיון שלי עם הרשתות הגדולות הם אוהבים לסבך עניינים עם שטויות של ביטוח ודברים מסביב.

מה שיש במכון החדש אפילו יותר גמיש ומסתובב, זה סיוט.[/QUOTE]
אם היית גר במרכז היה קל יותר לעזור לך, בב"ש באמת שאין לי מושג מה האפשרויות ... וכן, רשתות עושות חיים קשים כשמדובר בציוד חיצוני למרות שייתכן שלגבי מוט לא תהיה בעיה

• פותח/ת השרשור
הלוואי, אבדוק איתם.

מה שיש במכון החדש אפילו יותר גמיש ומסתובב, זה סיוט.
אם היית גר במרכז היה קל יותר לעזור לך, בב"ש באמת שאין לי מושג מה האפשרויות ... וכן, רשתות עושות חיים קשים כשמדובר בציוד חיצוני למרות שייתכן שלגבי מוט לא תהיה בעיה[/QUOTE]

אם הייתי גר במרכז כנראה שהייתי מתאמן אצלך חחחח

אם היית גר במרכז היה קל יותר לעזור לך, בב"ש באמת שאין לי מושג מה האפשרויות ... וכן, רשתות עושות חיים קשים כשמדובר בציוד חיצוני למרות שייתכן שלגבי מוט לא תהיה בעיה

אם הייתי גר במרכז כנראה שהייתי מתאמן אצלך חחחח[/QUOTE]
ואצלנו יש אלייקו

טוב כנראה שגם ככה מכון ברמה גבוה לפאוורליפטינג אין באיזור, ככה שבכל מקרה צריך להתגמש על דברים. אם אפילו אצליח להכניס לשם מוט כח לבנץ ומבחינתי המקום יספיק(איך אף אחד לא מתלונן שם שכל המוטות שם לוויטליפטינג? מספיק אפילו לרתך אחד זה לא יעלה להם שקל ויש כמות גדולה של מוטות).

מה הקטע עם ה10% סטייה במשקל? משהו שידוע שם? אתה מודע לכמות הסטייה שזה יוצר?
220 דדליפט יהיה בעצם בערך 20 קילו יותר, נשמע לי לא סביר בעליל, וגם לא הרגשתי משהו כזה.
מה עם הספייס? אני יודע שהוא עמוס בטירוף וכרגע חסר ציוד אבל יש מצב שעדיין תעדיף שם.

בכל מקרה, לגבי המוט לבנצ' זה משהו שדברתי עליו (עבדתי שם לאיזו תקופה) והם לא היו מעוניינים לעשות עם זה משהו.
לא מאמין שיתנו לך לאחסן שם מוט משלך.

לגבי הסטייה, תנסה שם ותגיד בעצמך.
פעם אחרונה שבדקתי (די מזמן, אבל עם אותו הציוד) לא הצלחתי לסגור דדליפט 215 ל2, וכשהלכתי לספייס שבוע אחר כך סגרתי 220 ל4.
מכיר עוד מישהו שלא הצליח לסגור דדליפט 220 ל1 אצלנו, ובתחרות שבועיים אחרי הרים 240+.

• פותח/ת השרשור
מה עם הספייס? אני יודע שהוא עמוס בטירוף וכרגע חסר ציוד אבל יש מצב שעדיין תעדיף שם.

בכל מקרה, לגבי המוט לבנצ' זה משהו שדברתי עליו (עבדתי שם לאיזו תקופה) והם לא היו מעוניינים לעשות עם זה משהו.
לא מאמין שיתנו לך לאחסן שם מוט משלך.

לגבי הסטייה, תנסה שם ותגיד בעצמך.
פעם אחרונה שבדקתי (די מזמן, אבל עם אותו הציוד) לא הצלחתי לסגור דדליפט 215 ל2, וכשהלכתי לספייס שבוע אחר כך סגרתי 220 ל4.
מכיר עוד מישהו שלא הצליח לסגור דדליפט 220 ל1 אצלנו, ובתחרות שבועיים אחרי הרים 240+.

בדקתי בספייס, סיוט להתאמן שם, אפילו בשעות שלא נחשבות עמוסות אין מקום לכלום. אפילו מוט קשה לתפוס.

נשמע הבדל הזוי, תאמת שלא הרגשתי משהו כזה.
שקלתי את אחת הפלטות של ה20 ויצא 20.3.

תאמת שיצא לי היום לתפוס מוט שלא מסתובב בצורה נוראה ומחוספס, כנראה היחיד. אפשר לחיות איתו למרות שאני לא מבין מה הסיפור שידאגו למוט אחד נורמלי...

לפחות יצא לי להתאמן עם עוד אנשים חזקים עכשיו.

יש שם מוט אחד שהוא גם דק אבל פחות מסתובב ואיתו אני עושה בנצ', תתפוס אותי שם פעם אחת ואני אראה לך איך לזהות אותו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית