נק' מוניטין:
519
- 905
- 207
שלום לכולם.
אני כבר חודשיים בצבא,ורציתי לצאת מהמערך הטכני כי היה לי פרופיל 45 על משקל.
אין לי שום בעיות רפואיות חוץ מהמשקל שלי(136 קילו),ואני אמור לשקול עד ל134.5 .
שני הרופאים אמרו לי במילים האלו:''חתמת על החוזה עם השטן(חיל האוויר) והיית שוחר 4 שנים,אתה תשרת במערך הטכני בכל מקרה לא משנה מה תעשה".
אני פשוט לא רוצה לצאת לרמ ד,למרות שהפז''ם שלי דופק(כלומר כשאני אסיים ר''מ ד אני אצטרך להשלים עוד שנתיים בלבד) אבל אני לא רוצה.
אני כרגע נמצא בבית עד יום ראשון,וביום ראשון אני אמור להתחיל את התהליך הזה שאני לא רוצה להתחיל אותו ואני מסרב בכל תוקף לצאת מהצבא למשך 6 חודשים.
-קודם כל שקלו אותי עם הנעליים הצבאיות שזה מוסיף הרבה מאוד משקל.
-לא מדדו לי את הגובה והסתכלו על הגובה שלי לפני שנתיים וחצי.
-עברתי טירונות 02 בקלילות שזה החלק הכי קשה כביכול לחייל עורפי,אז מה אני לא אעבור את השירות?
מה אני יכול לעשות? אני רוצה לשרת שירות מלא וזו זכותי,אין לי שום בעיות רפואיות חוץ מהמשקל עצמו.
אני יכול לעשות כל דבר שיבקשו ממני.
תודה רבה לעוזרים!
אני כבר חודשיים בצבא,ורציתי לצאת מהמערך הטכני כי היה לי פרופיל 45 על משקל.
אין לי שום בעיות רפואיות חוץ מהמשקל שלי(136 קילו),ואני אמור לשקול עד ל134.5 .
שני הרופאים אמרו לי במילים האלו:''חתמת על החוזה עם השטן(חיל האוויר) והיית שוחר 4 שנים,אתה תשרת במערך הטכני בכל מקרה לא משנה מה תעשה".
אני פשוט לא רוצה לצאת לרמ ד,למרות שהפז''ם שלי דופק(כלומר כשאני אסיים ר''מ ד אני אצטרך להשלים עוד שנתיים בלבד) אבל אני לא רוצה.
אני כרגע נמצא בבית עד יום ראשון,וביום ראשון אני אמור להתחיל את התהליך הזה שאני לא רוצה להתחיל אותו ואני מסרב בכל תוקף לצאת מהצבא למשך 6 חודשים.
-קודם כל שקלו אותי עם הנעליים הצבאיות שזה מוסיף הרבה מאוד משקל.
-לא מדדו לי את הגובה והסתכלו על הגובה שלי לפני שנתיים וחצי.
-עברתי טירונות 02 בקלילות שזה החלק הכי קשה כביכול לחייל עורפי,אז מה אני לא אעבור את השירות?
מה אני יכול לעשות? אני רוצה לשרת שירות מלא וזו זכותי,אין לי שום בעיות רפואיות חוץ מהמשקל עצמו.
אני יכול לעשות כל דבר שיבקשו ממני.
תודה רבה לעוזרים!