עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לאהבנתי, איפה שלא רשום w/ wraps לא משתמשים גם בשרוולי ברכים?רצועות ושרוולי ברכיים נכנסים תחת הקטגוריה w/ wraps, כל השאר זה עם חגורה, סינגלט, ורצועות שורש כף יד וזהו
מתי? הבנתי שגם בתחרות שהייתה אמורה להיות הן היו בקטגוריה של רצועות.w/wraps רצועות
ברכיות נכנסו בraw מלא
אז בטבלה הנוכחית כרגע בraw זה עם שרוולים?מתי? הבנתי שגם בתחרות שהייתה אמורה להיות הן היו בקטגוריה של רצועות.
בכל מקרה השיאים הישנים הם בלי שרוולים
למיטב ידיעתי השיאים בטבלה הם ללא שרוולים, אבל לגבי זה יכול להיות שאני טועה.אז בטבלה הנוכחית כרגע בraw זה עם שרוולים?
בתחרויות עצמן- רצועות וברכיות לרוב נכנסות ביחד. היו תחרויות שברכיות נחשבו RAW מלא. זה תלוי בהגדרה של התחרות (במארגנים)מתי? הבנתי שגם בתחרות שהייתה אמורה להיות הן היו בקטגוריה של רצועות.
בכל מקרה השיאים הישנים הם בלי שרוולים
מעט מבלבל שבתחרויות זה נחשב דבר אחד ובטבלה משהו אחר, אבל הבנתיבתחרויות עצמן- רצועות וברכיות לרוב נכנסות ביחד. היו תחרויות שברכיות נחשבו RAW מלא. זה תלוי בהגדרה של התחרות (במארגנים)
אני בניתי את הטבלה הזו, בכיוון של powerlifting watch (הם לקחו את הברכיות כRAW, כמו IPF)
מצטער אבל אני לא כלכך מבין אותכם.בתחרויות עצמן- רצועות וברכיות לרוב נכנסות ביחד. היו תחרויות שברכיות נחשבו RAW מלא. זה תלוי בהגדרה של התחרות (במארגנים)
אני בניתי את הטבלה הזו, בכיוון של powerlifting watch (הם לקחו את הברכיות כRAW, כמו IPF)
w/wraps - עם רצועות או הסקוואט הגבוה ביותר (אם עשו בלי רצועות יותר מהשיא עם רצועות אז השיא הזה תופס על שניהם). למשל השיא של עידן בעד 56 קילו נעשה בלי רצועותמצטער אבל אני לא כלכך מבין אותכם.
תעשה לי סדר ב5בלה שהעלתי איפה שלא רשום w/wraps זה בוצע רק עם ברכיות?