הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ השיאים בטבלה בוצע עם ציוד?

• פותח/ת השרשור Crogam
  • פורסם בתאריך

Crogam

משתמש פעיל
561
5
נק' מוניטין:
5
561
5
השיאים בטבלה בוצעו עם ציוד? חליפות? רצועות ברכים? וכו?

קבצים מצורפים

• 39705_IPC_All-Time_Records (1).pdf
    KB 313.6 · צפיות: 131
רצועות ושרוולי ברכיים נכנסים תחת הקטגוריה w/ wraps, כל השאר זה עם חגורה, סינגלט, ורצועות שורש כף יד וזהו

מתי? הבנתי שגם בתחרות שהייתה אמורה להיות הן היו בקטגוריה של רצועות.
בכל מקרה השיאים הישנים הם בלי שרוולים
בתחרויות עצמן- רצועות וברכיות לרוב נכנסות ביחד. היו תחרויות שברכיות נחשבו RAW מלא. זה תלוי בהגדרה של התחרות (במארגנים)
אני בניתי את הטבלה הזו, בכיוון של powerlifting watch (הם לקחו את הברכיות כRAW, כמו IPF)

בתחרויות עצמן- רצועות וברכיות לרוב נכנסות ביחד. היו תחרויות שברכיות נחשבו RAW מלא. זה תלוי בהגדרה של התחרות (במארגנים)
אני בניתי את הטבלה הזו, בכיוון של powerlifting watch (הם לקחו את הברכיות כRAW, כמו IPF)
מעט מבלבל שבתחרויות זה נחשב דבר אחד ובטבלה משהו אחר, אבל הבנתי

• פותח/ת השרשור
מצטער אבל אני לא כלכך מבין אותכם.
תעשה לי סדר ב5בלה שהעלתי איפה שלא רשום w/wraps זה בוצע רק עם ברכיות?

מצטער אבל אני לא כלכך מבין אותכם.
תעשה לי סדר ב5בלה שהעלתי איפה שלא רשום w/wraps זה בוצע רק עם ברכיות?
w/wraps - עם רצועות או הסקוואט הגבוה ביותר (אם עשו בלי רצועות יותר מהשיא עם רצועות אז השיא הזה תופס על שניהם). למשל השיא של עידן בעד 56 קילו נעשה בלי רצועות
בלי - ברך חשופה או ברכיות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית