הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

תוכנית אימון למתחיל במסה

Tomerbi

משתמש מתחיל
47
1
נק' מוניטין:
1
47
1
היי, אני בן 25, 1.70 ו- 49 קילו.
הייתי עושה SS לפני כמה חודשים אבל הפסקתי(בין היתר כי לא הצלחתי להעלות מספיק במשקלים מכיוון שלא הצלחתי לאכול מספיק), בזמן הזה הורדתי הרבה במשקל.
השבוע החלטתי שאני הולך לתזונאית והיא בנתה לי תפריט התחלתי של 1800 קלוריות ביום בערך, ובנוסף היא אמרה לי לחזור להתאמן בחדר כושר.
אני חושב לעשות תוכנית אחרת למסה שדורשת ממני להכניס פחות קלוריות ביום.(וכשאני אתקדם לתפריט של יותר קלוריות, אולי לחזור לSS).
מה לדעתכם התוכנית הכי מומלצת במצב שלי ?

• פותח/ת השרשור
אם הייתי יכול פשוט לאכול כמו שצריך, כנראה שלא הייתי הולך לתזונאית שתבנה לי תפריט שיהיה קל לי לאכול. לא כולם מסוגלים לאכול כמו חיות כמה שהם רוצים. הסיבה שנכשלתי בss היא שלא הצלחתי לאכול מספיק ולא עליתי במשקלים ובעקבות זה פרשתי.
אני מחפש המלצות לתוכנית שהיא לא דרשנית לקלוריות כל כך כמו ss ושמתאימה למתחילים שאני יוכל להתקדם איתה בקצב שלי.
מישהו יכול להמליץ על תוכנית כזאת ?

אם הייתי יכול פשוט לאכול כמו שצריך, כנראה שלא הייתי הולך לתזונאית שתבנה לי תפריט שיהיה קל לי לאכול. לא כולם מסוגלים לאכול כמו חיות כמה שהם רוצים. הסיבה שנכשלתי בss היא שלא הצלחתי לאכול מספיק ולא עליתי במשקלים ובעקבות זה פרשתי.
אני מחפש המלצות לתוכנית שהיא לא דרשנית לקלוריות כל כך כמו ss ושמתאימה למתחילים שאני יוכל להתקדם איתה בקצב שלי.
לינארית של ביל סטאר

נסה Hst. נסה להוסיף אבל דברים פשוטים לאכילה. אני למשל בכל בוקר ובכל ערב לפני השינה שם 2 כפות שמן זית/קוקוס בכוס פלסטיק, ממלא במיץ תפוזים ושותה. כל כף זה בערך 110 קלוריות.

מה לדעתכם התוכנית הכי מומלצת במצב שלי ?
כל תוכנית שיש בה 24-30 סטים לאימון מחולק FBW או AB.
1800 קלוריות נשמע מעט מידי אבל תסתכל לפי השקילות השבועיות מה קורה עם המשקל ותוסיף קלוריות בהתאם

• פותח/ת השרשור
כל תוכנית שיש בה 24-30 סטים לאימון מחולק FBW או AB.
1800 קלוריות נשמע מעט מידי אבל תסתכל לפי השקילות השבועיות מה קורה עם המשקל ותוסיף קלוריות בהתאם
מצאתי תוכנית שקוראים לה "Greyskull LP" שהיא דומה לSS בתרגילים אבל ההוספת משקלים בכל אימון היא הרבה יותר נמוכה ככה שאפשר להתקדם לאט יותר.. מה דעתך עליה ?

שים בבלנדר 70 גרם שיבולת שועל 30 גרם זרעי פשתן 2 כפיות חמאת בוטנים בננה תמר או סילאן בקופ חלבון קרח אפשר גם פירות יער ומים ושתה. יתן לך בוסט לבוקר סביבות ה700 800 קלוריות

מצאתי תוכנית שקוראים לה "Greyskull LP" שהיא דומה לSS בתרגילים אבל ההוספת משקלים בכל אימון היא הרבה יותר נמוכה ככה שאפשר להתקדם לאט יותר.. מה דעתך עליה ?
אתה צריך לקבוע מה יותר חשוב לך כוח או מסת שריר/שמירה על מסת השריר. אם מסת שריר אז כל התוכניות האלו לא מתאימות למטרתך והגיע הזמן לנטוש אותן

• פותח/ת השרשור
מה בתוכנית הזאת לא מתאים לעלייה במאסת שריר ?
על איזה תוכנית ספציפית אתה דווקא כן היית ממליץ?
מה שאני אוהב ב-greyskull, זה שהמשקלים שאתה צריך להוסיף כל אימון הם נמוכים יותר (2.5lb לפלג גוף עליון ו- 5lb לפלג גוף תחתון).
ככה שגם אם לא הצלחתי לאכול 3000 קלוריות ביום, עדיין יש לי סיכוי להעלות משקלים אימון הבא ולא להגיע למצב של איבוד מוטיבציה בגלל שאני צריך לעשות ריסט כל שני וחמישי. מה דעתך על כך ?

לך על תוכנית יותר פשוטה. תבנה בסיס טוב עם כול התרגילים הטובים(סקוואט,בנץ פרס, פרס, לחיצה בשיפוע, כפיפות במוט ישר...)
תעשה fbw רגילה בהתחלה, תעלה במשקלים ואז תעבור לתוכנית יותר מתקדמת ף

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית