כל מה שצריך לדעת על אפדרין

• פותח/ת השרשור m0sh3
  • פורסם בתאריך
רפרנס לאיזה חלק אתה רוצה בידיוק?

אפדרין בהחלט הוא סם פסיכואקטיבי, גם קפאין, וגם ניקוטין. לא צריך ליהיות בקטגוריה של סמים קשים בישביל זה.
וכן הוא גורם למן "היי" בגלל שהוא פועל גם על הסרוטונין.
לזה

זה מאמר כללי על אמפטמינים. אני לא חושב שאפשר להסיק ממנו משהו ספציפית לגבי אפדרין.
בקיצור- הנקודה שלי הייתה שאפדרין הוא לא באמת סם פסיכואקטיבי. אם הוא היה- אנשים היו משנים את מצב הרוח וההתנהגות שלהם כשהיו נוטלים אותו.

אז אמרתי שמה שאמרתי זה מהספר של מרסלו ספינלה,
בכל מיקרה ברגע שחומר משפיע על המוח וההולכה העיצבית הוא פסיכו-אקטיבי. וזה כולל אלכוהול, סיגריות, קפה...
וכמו שאמרתי את האמפטמינים אפשר להכין גם מאפדרין.

זה לא משנה שאפשר להכין מאפדרין אמפטמינים.
אם אעמיד לפניך עשרה אנשים, תוכל לזהות מי מהם עישן סיגריות ושתה קפה?
תוכל לזהות מי מהם על EC ומי לא?

אז אתה אתה אומר שבישביל שחומר יהיה פסיכואקטיבי אתה חייב ליהיות דלוק כמה שעות? זה לא ממש נכון.

זה מאמר כללי על אמפטמינים. אני לא חושב שאפשר להסיק ממנו משהו ספציפית לגבי אפדרין.
בקיצור- הנקודה שלי הייתה שאפדרין הוא לא באמת סם פסיכואקטיבי. אם הוא היה- אנשים היו משנים את מצב הרוח וההתנהגות שלהם כשהיו נוטלים אותו.
סתם בשביל העניין, אתה מודע שמאותו החומר שמכינים אפדרין עושים גם קריסטל מת'הוד?

אפדרין

שלום:

אני חדש באתר.

משקלי 74 ק"ג

גובהי 174 ס:מ

אחוזי שומן בערך 19

אני מעוניין להשתמש באפדרין להורדת אחוזי שומן...

האם זה יעיל?

מה הכמות שעליי לקחת ולכמה זמן?

איפה ניתן להשיג?

האם הוא יוצר repartition לקלוריות? כלומר, האם יש הגיון בשימוש בו במסה כדי ליצור עליה "נקיה"?

הוא תורם במאסה בהגברת החילוף חומרים בערך ב 10 15 אחוז ובטוח שתורם לעלייה נקייה יותר מאשר בלעדיו עם אותו תפריט ומאזן קלורי
אם זה היה תלוי בי הייתי עם זה כל החיים

נו.. ברור שבאותו מאזן קלורי העליה תהיה נקיה יותר - חלק מהקלוריות נשרפות עכשיו לחום!
השאלה היא, אם אני מוסיף קלוריות כדי לפצות על מה שהאפדרין שורף, הוא מונע מתאי השומן לקלוט חומרים מהדם?

כל הזמן אומרים שלא מומלץ להשתמש באפדרין ובמעכבי MAO רציתי לדעת מה לגבי תרופות ממשפחת ה- SSRI כמו סרוקסט ושאר הירקות.

Back
למעלה תחתית