הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ייעוץ בנוגע לתוכנית מסוימת

DASDASD

משתמש מתחיל
222
3
נק' מוניטין:
6
222
3
שלום .
אני מעוניין לקבל מידע בנוגע לתוכנית ABCD התכנון לעבוד איתה במשך ארבע ימים בשבוע בסדר של : ראשון - A , שני - B , שלישי - X , רביעי - X , חמישי - C , שישי - D .
אני כרגע עושה AB : חזה + כתפיים + יד אחורית , רגליים + גב + יד קדמית . הכל טוב אם התוכנית פשוט אני רוצה קצת לראות איך עובד על עצמי התוכנית הזאת .
אם אפשר ביקורת מאנשים שמשתמשים בתוכנית הזאתי אם יוכלו להגיד איך הם מרגישים אם הם מתואששים יותר טוב או פחות אפקטבי ?
לא התנסתי לעולם בתוכנית שמערבת שריר אחר כל אימון .
מצטער שאני מקפיץ אם אפשר לקבל ייעוץ מאנשים שעברו תוכניות כאלה כמו ABCD .

אתה מבין שאין משמעות למושג תוכנית abcd?
תפרט תרגילים, סטים , חזרות ומשקלים ואפשר יהיה להתייחס.

באופן כללי, עבודה חד שבועית לכל חלק לא מומלצת.

• פותח/ת השרשור
כרגע אני עושה חלוקה של חזה כתפיים יד אחורית באימון A , חזה סוג של פרמידה עולה 20 40 60 80 85 85 85 , אחר כך פרפר במכונה 3 סטים 8 חזרות וזהו בחלק של החזה , עובר לכתפיים לחיצת כתפיים בישיבה עם מוט 20 40 60 60 60 , עובד להרחקת כתפיים המכונה 3 סטים של שמונה חזרות . עושה פשיטת מרפקים כנגד פולי תחתון 4 סטים 8-10 חזרות .

• פותח/ת השרשור
אז ככה אם להיות יותר ברור .
אני עושה AB /
A - חזה , כתפיים , יד אחורית .
B - רגליים , גב , יד קדמית .
ואם להגיד את האמת לא בטוח עד כמה זה משתלם לי לעשות באימון A גם חזה וגם כתפיים משום שכשאני מסיים את החזה מרגיש סחוט ויותר קשה להמשיך עם הכתפיים וככה אני גם לא מתקדם במשקלים .
אותו דבר לגבי אימון B שמה אני מסיים סקוואט לחיצת רגליים וכפיפת ברכיים בשכיבה ובכלל מרגיש גמור לאימון גב שאחריו .
מרגיש שאני לא מספיק מנצל את הכוח לגב והכתפיים שמגיעים מאוחר יותר באימון .
השאלה אם אעשה סוג של הפרדה שכל אימון אני יעשה מערכה אחת ככה שאוכל לעבוד על כל שריר בצורה הטובה ביותר בלי לפגוע בשריר אחר .
המשקלים שלי הם :
סקוואט : 110 ק"ג .
בנץ - 87.5 ק"ג .
פרס - 60 ק"ג .
השאלה שלי אם שווה לקחת את הסיכון ולעבור לתוכנית ABCD ארבע פעמיים בשבוע . אני יודע שהיא אומרת כל שריר פעם בשבוע בגלל זה אני מעלה את הנושא .
גובה : 178 .
משקל : 83-84 ק"ג .
א"ש : 13-14 .
זאתי התוכנית מהפורום שלכם :

קבצים מצורפים

• 65165.PNG
    65165.PNG
    KB 11.1 · צפיות: 106
ABCD זה עניין של העדפה אישית. יש כאלו שמתחברים לזה ויש כאלו שלא. גם אם מישהו יענה לך שהוא מתאושש מזה היטב, זה לא בהכרח יהיה תקף עליך ולכן עד שלא ניסית את זה לא תדע

• פותח/ת השרשור
אחלה , תודה על העצה . אני ינסה ויראה איך יילך בשבוע הבא . בינתיים אני יסיים את התוכנית AB כמו שצריך עד לשבוע הבא .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית