הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך להמשיך מכאן?

• פותח/ת השרשור DrBrk
  • פורסם בתאריך

DrBrk

משתמש מתחיל
49
0
נק' מוניטין:
0
49
0
אוקיי קצת רקע
מתאמן בערך שנה (גובה 1.70 משקל 67)
אפשר להגיד שהשנה הזאת הייתה די מבולגנת מבחינת האימונים...המטרה שלי הייתה כמו של כולם להעלות מסה ולהיות חטוב הבעיה שבגלל הבטן שלי הייתי מאוד אובססיבי לגבי ריבועים בבטן וכל פעם הייתי עוצר את המסה כשהייתי קצת עולה במשקל ועובר לחיטוב.

כל זה לא משנה עכשיו,החלטתי להשקיע את כל כולי במסה עכשיו לתקופה ארוכה כי גם לא הייתי עושה תרגילים מורכבים בכלל שזה עוד טעות.

התחלתי לעבוד עם מוט קצת (בנץ' פרס) הבעיה שאני מצליח לעבוד במשקל מאוד נמוך.

אחרי כל החפירה- האם כדאי לי בכל זאת לעבור עם מוט במשקלים נמוכים, או שחלק מהתרגילים עדיין לעשות עם מכונות? אשמח גם לתכנית חדשה אם יש לכם כוח חח

אין שום קשר בין סך קלורי (חיטוב/תחזוקה/מאסה) לסוג התרגילים שאתה אמור לבצע.

ממליץ בחום להסתמך בעיקר על תרגילים חופשיים במוט ומעט מאד עבודה עם מכונות אם בכלל.

נראה שאתה מאוד חדש בתחום ואכן עושה סלט מהרבה נושאים - ממליץ בחום למצוא מישהו שיבנה לך תכנית או לפחות לקחת תכנית מוכנה מהאתר אם אין תקציב.

• פותח/ת השרשור
אין שום קשר בין סך קלורי (חיטוב/תחזוקה/מאסה) לסוג התרגילים שאתה אמור לבצע.

ממליץ בחום להסתמך בעיקר על תרגילים חופשיים במוט ומעט מאד עבודה עם מכונות אם בכלל.

נראה שאתה מאוד חדש בתחום ואכן עושה סלט מהרבה נושאים - ממליץ בחום למצוא מישהו שיבנה לך תכנית או לפחות לקחת תכנית מוכנה מהאתר אם אין תקציב.
אני לא חדש ולא עושה סלט בכלל...פשוט לא רציתי לחפור יותר מידי כדי שאנשים לא יכנסו ויראו חפירה ואז לא ירצו לקרוא ולא יגיבו (מה שבסוף עדיין קרה)

כתבתי פשוט הרבה דברים בקצרה ביחד אז זה נראה ככה. אני יודע שסוג התרגילים לא קשור לחיטוב או מסה,פשוט מה שהתכוונתי זה שכשהתחלתי להתאמן עשיתי ממש קצת מסה ואז עשיתי הרבה חיטוב וכתוצאה מכך הייתי חלש מאוד ולא הצלחתי לעשות תרגילים עם מוט.

בכל מקרה השאלה המרכזית שלי הייתה אם כדאי לעבור לעבוד עם מוט במשקלים נמוכים או שחלק מהתרגילים עדיין לעשות עם מכונות ומשקלים גבוהים ומהתשובה שלך הבנתי שעדיף לעבוד עם מוט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית