לפני שהתחלתי להתאמן (שנה וחצי) שקלתי 45 קילו. כן! 45 קילו בתקופה הזאתי לא אכלתי הרבה ועשיתי מידי פעם אירובי. אחרי אימוני כח אינטנסיביים מאוד והפחתת האירובי לכמות כמעט אפסית ודחיסה של משהוא כמו 5500 קלוריות (בהדרגה) לגוף המסכן שלי הצלחתי לעלות 9 קילו (5 קילו בתקופה הקודמת שהתאמנתי ועוד 4 בזמן האחרון) אבל כאן בדיוק הבעיה!! 5500 קלוריות!!!! כן כן 5500.
אני יודע מה אתם חושבים אבל זה מה שאני אוכל יש ימים שיותר אפילו. אני דואג לאכול כמות פחמימות חלבןנים ושומנים מספיקים ממקורות איכותיים וכרגע אני תקוע על המשקל שאני נמצא בו. אני אוכל כמויות אדירות (אני עדיין רעב אין לי בעיה פיזית לאכול הרבה יותר) אבל מבחינתי זה פשוט לא הגיוני אין לי בעיה כספית ואין לי בעיה פיזית לאכול גם 7000 קלוריות ויותר אבל האם זה נראה למישהוא הגיוני? האם החילוף חומרים שלי מהיר יותר מידי? האם זה נראה לעוד אנשים לא תקין או שזה רק אני שמשתגע מזה.
אני בן אדם בריא לחלוטין לא הייתי חולה בכלל בחצי שנה האחרונה בדיקות דם תקינות ל״ד הכל!
מצרף מעקב שהתחלתי היום על הצריכה הקלורית שלי המעקב הוא רק עד השעה 18:40 שזוהי העלאת הפוסט אעלה עוד בהמשך היום.
התפריט שלי יחסית קבוע אבל היום יצא שאכלתי פחות מהרגיל עד עכשיו (אפצה על זה בהמשך היום)
רשמתי לעצמי כמות קלוריות של מאכלים שבדרך כלל אני אוכל ותייגתי אותם באותיות A-Z ובמעקב רשמתי את האות שתוגיה כמאכל וכמה אכלתי ממנה.
אשמח לעזרה!
יואב
קבצים מצורפים
נערך לאחרונה: