הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חילוף חומרים מהיר מידי

• פותח/ת השרשור mdhdhq
  • פורסם בתאריך

mdhdhq

משתמש מתחיל
31
6
נק' מוניטין:
12
31
6
31606C5A-B845-46E7-8715-631D0C81193A.jpeg
היי אני בן 16 מתאמן כבר 5 חודשים רצוף אך התחלתי להתאמן כבר לפני שנה וחצי והפסקתי לפני שנה ואז חזרתי. התחזקתי מאוד בזמן האחרון ועליתי במשקל (עושה בדד ליפט סקוואטים ובנצ׳ סביבות ה60 קילו לתרגילים עם 10-12 חזרות ומתאמן קשה מאוד!)
לפני שהתחלתי להתאמן (שנה וחצי) שקלתי 45 קילו. כן! 45 קילו בתקופה הזאתי לא אכלתי הרבה ועשיתי מידי פעם אירובי. אחרי אימוני כח אינטנסיביים מאוד והפחתת האירובי לכמות כמעט אפסית ודחיסה של משהוא כמו 5500 קלוריות (בהדרגה) לגוף המסכן שלי הצלחתי לעלות 9 קילו (5 קילו בתקופה הקודמת שהתאמנתי ועוד 4 בזמן האחרון) אבל כאן בדיוק הבעיה!! 5500 קלוריות!!!! כן כן 5500.
אני יודע מה אתם חושבים אבל זה מה שאני אוכל יש ימים שיותר אפילו. אני דואג לאכול כמות פחמימות חלבןנים ושומנים מספיקים ממקורות איכותיים וכרגע אני תקוע על המשקל שאני נמצא בו. אני אוכל כמויות אדירות (אני עדיין רעב אין לי בעיה פיזית לאכול הרבה יותר) אבל מבחינתי זה פשוט לא הגיוני אין לי בעיה כספית ואין לי בעיה פיזית לאכול גם 7000 קלוריות ויותר אבל האם זה נראה למישהוא הגיוני? האם החילוף חומרים שלי מהיר יותר מידי? האם זה נראה לעוד אנשים לא תקין או שזה רק אני שמשתגע מזה.
אני בן אדם בריא לחלוטין לא הייתי חולה בכלל בחצי שנה האחרונה בדיקות דם תקינות ל״ד הכל!
מצרף מעקב שהתחלתי היום על הצריכה הקלורית שלי המעקב הוא רק עד השעה 18:40 שזוהי העלאת הפוסט אעלה עוד בהמשך היום.
התפריט שלי יחסית קבוע אבל היום יצא שאכלתי פחות מהרגיל עד עכשיו (אפצה על זה בהמשך היום)
רשמתי לעצמי כמות קלוריות של מאכלים שבדרך כלל אני אוכל ותייגתי אותם באותיות A-Z ובמעקב רשמתי את האות שתוגיה כמאכל וכמה אכלתי ממנה.
אשמח לעזרה!
יואב

קבצים מצורפים

• 38EB58E1-E129-4D3D-8019-E448610FF276.jpeg
    38EB58E1-E129-4D3D-8019-E448610FF276.jpeg
    KB 49 · צפיות: 167
נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
לא בלחץ אבל אשמח לעזרה בבקשה

בעיה כספית ואין לי בעיה פיזית לאכול גם 7000 קלוריות ויותר אבל האם זה נראה למישהוא הגיוני? האם החילוף חומרים שלי מהיר יותר מידי? האם זה נראה לעוד אנשים לא תקין או שזה רק אני שמשתגע מזה.
האם אתה פעיל ביומיום? זז הרבה?
תחשב כמה אתה אוכל עם מחשבון קלוריות נורמלי:
FoodsDictionary - מחשבון קלוריות

אני דיי בספק שאתה אוכל באמת 5500 קלוריות. איך אתה מודד את האוכל שלך? עם משקל מזון?

• פותח/ת השרשור
האם אתה פעיל ביומיום? זז הרבה?
תחשב כמה אתה אוכל עם מחשבון קלוריות נורמלי:
FoodsDictionary - מחשבון קלוריות

אני דיי בספק שאתה אוכל באמת 5500 קלוריות. איך אתה מודד את האוכל שלך? עם משקל מזון?

אני מודד בעזרת חישוב של כמה קלוריות יש במוצר על פי מידע על התוויות ומכיוון שבדר״כ אני איכל את כל או חצי מהמוצר אז קל לי לחשב את כמות הקלוריות חישבתי גם עם משקל לאוכל כמה כמות מסוימת של מזון שוקלת ולפי זה אני יכול להעריך זאת.
פעיל ביום- יום חוץ מהאימונים אני רץ פעם בשבוע ורוכב על אופניים עם משקל עליי פעם בשבוע גם ל30 קילומטר ככה.
אבל אני לא חושב שאלו דברים שמצדיקים הוצאה קלורית של למעלה מ5000 קלוריות
מה אתה חושב?

• פותח/ת השרשור
למה אתה שם משקל עליך?

הייתי מתחרה תקופה באופני כביש ומצאתי ששילוב של סקוואטים כבדים ורכיבה עם משקל עזרו לי לשמור על כושר וחוזק בשביל להגיע למהירות גבוההות לאורך זמן.
לא רוכב עם משקל מטורף שם צלחת של 10/15 ונוסע.
וכיוון שבנסיעה רגילה אני לא מרגיש מאמץ או שיפור כי כמה פעמים כבר אפשר לסוע 100 קילומטר ולבזבז המון זמן ככה אני פשוט מגדיל את העצימות של האימונים שלי על האופניים.
אבל עכשיו בלי קשר לזה עליתי 300 גרם מאז תחילת הפוסט ועליתי גם במשקלי עבודה. אך נראית לי התקדמות איטית מידי במשקל הגוף יחסית לכמות שאני אוכל.
יש לי היסטוריה של גרייבס במשפחה (יש ללמעלה מ4 בני משפחה) וזה קצת מדאיג אותי.
אלך לעשות בדיקות דם בלי קשר.
אבל אני אשמח לדעת אם ביחס לפעילות שאני מבצע (בנוסף למה שאמרתי אני גם הולך כל יום סביבות ה3 קילומטר על הדרך לבית ספר ולעבודה)
אז אני סתם חרדתי וזה הגיוני שאני צורך כמות קלוריות כזו ועולה לאט מאוד במשקל? או שלא?
אשמח לעזרה ומעריך מאוד כל עזרה!
יואב

הייתי מתחרה תקופה באופני כביש ומצאתי ששילוב של סקוואטים כבדים ורכיבה עם משקל עזרו לי לשמור על כושר וחוזק בשביל להגיע למהירות גבוההות לאורך זמן.
לא רוכב עם משקל מטורף שם צלחת של 10/15 ונוסע.
וכיוון שבנסיעה רגילה אני לא מרגיש מאמץ או שיפור כי כמה פעמים כבר אפשר לסוע 100 קילומטר ולבזבז המון זמן ככה אני פשוט מגדיל את העצימות של האימונים שלי על האופניים.
אבל עכשיו בלי קשר לזה עליתי 300 גרם מאז תחילת הפוסט ועליתי גם במשקלי עבודה. אך נראית לי התקדמות איטית מידי במשקל הגוף יחסית לכמות שאני אוכל.
יש לי היסטוריה של גרייבס במשפחה (יש ללמעלה מ4 בני משפחה) וזה קצת מדאיג אותי.
אלך לעשות בדיקות דם בלי קשר.
אבל אני אשמח לדעת אם ביחס לפעילות שאני מבצע (בנוסף למה שאמרתי אני גם הולך כל יום סביבות ה3 קילומטר על הדרך לבית ספר ולעבודה)
אז אני סתם חרדתי וזה הגיוני שאני צורך כמות קלוריות כזו ועולה לאט מאוד במשקל? או שלא?
אשמח לעזרה ומעריך מאוד כל עזרה!
יואב

איפה אתה שם את המשקל במהלך הרכיבה?

Back
למעלה תחתית