הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תפריט 1500 קלוריות

KariusD

משתמש מתחיל
47
0
נק' מוניטין:
0
47
0
אז כן בניתי לי תפריט של 1500 קלוריות שזה בערך 1000 מתחת לניטרלי שלי
אני שוקל 93.6
גובה 1.86
אז כן אני יודע שזה פחות מומלץ אבל אני רק רוצה לרדת מעט באחוז שומן ואז אני יעלה לגירעון של 500
אבל כרגע התפריט מכיל
ארוחת בוקר:שתי פרוסות לחם קל+כף קוטג
ארוחת ביניים:יוגורט BIO 1.5+תפוח
ארוחת צהריים:חזה עוף 125 גרם+אורז תאילנדי150 גרם
ארוחת ביניים:פרי
ארוחת ערב:3 ביצים מדיום+טונה100 גרם+מלפפון
ארוחת לילה:2 תמרים
כן אני יודע שהתפריט נורא דל אבל אני עושה דיאטה לא בריאה נקרא לזה כבר תקופה
אז לדעתי התפריט בסדר
מה דעתכם?

רצוי לשנות את התפריט שיהיה 200 קלוריות לערך פחות מהנייטרלי. אני מבין שאתה רוצה תוצאות מהר, אבל גרעון קלורי כזה גבוה סופו להכשיל את מי שינסה לעמוד בו.

• פותח/ת השרשור
רצוי לשנות את התפריט שיהיה 200 קלוריות לערך פחות מהנייטרלי. אני מבין שאתה רוצה תוצאות מהר, אבל גרעון קלורי כזה גבוה סופו להכשיל את מי שינסה לעמוד בו.
לדעתי אני לא יכול
הייתי בדיאטה דלת קלוריות ל4 חודשים בערך אז קפיצה כזאת תוכל להעלות אותי משמעותית

אני פשוט לא חושב שתעמוד בזה, בטח בחור במשקל שלך. לא בזלזול כמובן, זה פשוט לא סביר בכלל

• פותח/ת השרשור
אני פשוט לא חושב שתעמוד בזה, בטח בחור במשקל שלך. לא בזלזול כמובן, זה פשוט לא סביר בכלל
מה זאת אומרת?אני כרגע 22 א"ש המטרה של ה1500 קלוריות האלה בסהכ להגיע ל90 ומשם להתחיל חיטוב נורמלי

מה זאת אומרת?אני כרגע 22 א"ש המטרה של ה1500 קלוריות האלה בסהכ להגיע ל90 ומשם להתחיל חיטוב נורמלי

אני מציע לך לא להיאחז באחוז שומן כמדד למשהו, בטח כשהערכה הזאת לא מדויקת. מעבר לזה? למה שלא תתחיל בגירעון סביר של 200-300 ובמידה ותראה צורך ובהתאם לתזוזות המשקל בכמה שבועות תעלה ל -500 למשל?

• פותח/ת השרשור
אני מציע לך לא להיאחז באחוז שומן כמדד למשהו, בטח כשהערכה הזאת לא מדויקת. מעבר לזה? למה שלא תתחיל בגירעון סביר של 200-300 ובמידה ותראה צורך ובהתאם לתזוזות המשקל בכמה שבועות תעלה ל -500 למשל?
כי הייתי בדיאטה עם כמות נמוכה של קלוריות לתקופה 1100-1200 ואם אני סתם יקפוץ ל2000 אני יעלה המון

כי הייתי בדיאטה עם כמות נמוכה של קלוריות לתקופה 1100-1200 ואם אני סתם יקפוץ ל2000 אני יעלה המון
זה כמו לטעון שיש לך חצי מיכל דלק ואתה תמיד ממלא אותו עד החצי. אם תמלא אותו עד הסוף אז האוטו יסע מהר יותר. נשמע לך הגיוני?

Back
למעלה תחתית