הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר סקר שוק חלבון דיימטייז VS אופטימום VS אי.אס.אס VS צ'מפיון

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,428
מנהל
נק' מוניטין:
58,705
103,265
12,428
אם הייתם רוכשים חלבון, באיזה הייתם בוחרים?

דיימטייז (Dymatize) ב- 359 ש"ח

אופטימום (Optimum Gold Standard) ב- 357 ש"ח

אי.אס.אס (ISS) - ב- 309 ש"ח

צ'מפיון ( Champion) ב- 355 ש"ח

תודה.

ברור
יותר זול
אם היה הפרש 10 ש"ח הייתי הולך על אופטימום, יותר מזה דימטייז

כל עוד כולם מתערבבים סביר ואין לנו דרך באמת לדעת תכולה בפועל לעומת מוצהרת - המחיר קובע

נוח לך לקנות "רק אופטימום" שאתה בעצמך המוכר 📢

הצבעתי דיימטייז.
מה הקשר? מה אתה ילד קטן? זה רק עוד עבודה אחת שאני עובד בה...אני מחר יכול להתפטר ולעזוב לתחום אחר. אני עדין ישאר רק על חלבון של אופטימום.(ואולי גם קצת BSN).

מה הקשר? מה אתה ילד קטן? זה רק עוד עבודה אחת שאני עובד בה...אני מחר יכול להתפטר ולעזוב לתחום אחר. אני עדין ישאר רק על חלבון של אופטימום.(ואולי גם קצת BSN).

אתה תמשיך לקנות אופטימום מס' חודשים, ואז תבין שאתה פראייר ותעבור לחברה אחרת, כי תדע שאין שום הבדל חוץ מהמחיר.
who gives a shit?! עוד גרם חלבון לפה או לשם? על זה לשלם עוד 30-40 שקל? למה מה קרה?

כרגע נוח לך לרכוש אופטימום, במחיר נמוך משמעותית ממחיר השוק, בסופו של דבר הרמה היא אותה רמה, וכשההבדל נח על השיקול הכלכלי, אין סיבה לבחור ביקר יותר.

לדעתי ההבדל במחיר זניח, כי קונים אבקת חלבון רק אחת לפרק זמן (לפחות אני שלא שותה יותר מסקופ ליום)
ככה שאני הייתי קונה לפי הטעם - בפעם האחרונה קניתי אופטימום בננה שסבבה לי, במיוחד עם סקופ סוכר ענבים.

דיימטיז ללא ספק, לפי דעתי מבחינת האבקה עצמה דיימטיז יותר איכותית מאופטימום וגם המחיר לא רע בכלל.

אני מניח שהמטרה בסקר לא הייתה לעורר ויכוח לגבי המחירים, אבל מאחר שקיימת האופציה החמישית אני אומר שבחרתי בה כי אני רוכש (כשאני רוכש) את דיימטייז ו-ISS במחירים יותר נמוכים, ובלי קומבינות.

מבין כולם טעמתי רק אופטימום וISS ואופטימום באמת רמה אחת מעל
וVadjio בכמה את קונה אם אפשר לשאול

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית