הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר סקר שוק חלבון דיימטייז VS אופטימום VS אי.אס.אס VS צ'מפיון

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,428
מנהל
נק' מוניטין:
58,705
103,265
12,428
אם הייתם רוכשים חלבון, באיזה הייתם בוחרים?

דיימטייז (Dymatize) ב- 359 ש"ח

אופטימום (Optimum Gold Standard) ב- 357 ש"ח

אי.אס.אס (ISS) - ב- 309 ש"ח

צ'מפיון ( Champion) ב- 355 ש"ח

תודה.

אתה תמשיך לקנות אופטימום מס' חודשים, ואז תבין שאתה פראייר ותעבור לחברה אחרת, כי תדע שאין שום הבדל חוץ מהמחיר.
who gives a shit?! עוד גרם חלבון לפה או לשם? על זה לשלם עוד 30-40 שקל? למה מה קרה?
כרגע נוח לך לרכוש אופטימום, במחיר נמוך משמעותית ממחיר השוק, בסופו של דבר הרמה היא אותה רמה, וכשההבדל נח על השיקול הכלכלי, אין סיבה לבחור ביקר יותר.
קודם כל כן יש הבדל(זו דעתי אישית ואתה יכול ללכת לחפש,כי אני לא פראייר)יש הבדל בטעם.ויש הבדל בהתערבבות אבקה.ובהרגשה הכללית בבטן ובהתאוששות.(על טעם ועל רייח לא מתווכחים)ואני בנתיים ניצמד רק לאופטימום וגם קצת ל-BSN כי יש לו טעם מטורף(ואני משלם עליו יותר כן?)
אני כבר כמה שנים שותה אופטימום ותמיד יש לי אפשרות ליקנות חלבון של חברה אחרת שיעלה לי 80 שקל יותר זול אבל אני לא קונה אותו,כך שהשיקול הוא לא כלכלי אצלי. ויש לזה סיבות שציינתי ליפני למה אני ניצמד דווקה לחלבון של אופטימום.
בכל מקרה משה פתח את הפוסט הזה לסקר ולא לחפירות שלך או שלי.כך שכל אחד שרוצה שירשום מה הוא מעדיף לשתות וזהו אתה סתם גורר את זה לכיוונים אחרים.
ובכל זאת אם כבר אתה מחפש גם לחסוך כלכלית אז באופטימום לעומת חברות אחרות יש תמיד יותר מנות הגשה בדלי(77-80). כל מנה עולה לך סביבות ה-4 ש"ח כך שאם בדלי של אופטימום יש כ-7-8 מנות יותר מחברה אחרת זה בסדר שזה עולה קצת יותר.והפילו משתלם. ועל תישכך שיש לאופטימום גם שקי חלבון שהחיסכון פה הוא כ-80 שקל על פני 2 קופסאות.

נערך לאחרונה:
קודם כל כן יש הבדל(זו דעתי אישית ואתה יכול ללכת לחפש,כי אני לא פראייר)יש הבדל בטעם.ויש הבדל בהתערבבות אבקה.ובהרגשה הכללית בבטן ובהתאוששות.(על טעם ועל רייח לא מתווכחים)ואני בנתיים ניצמד רק לאופטימום וגם קצת ל-BSN כי יש לו טעם מטורף(ואני משלם עליו יותר כן?)
אני כבר כמה שנים שותה אופטימום ותמיד יש לי אפשרות ליקנות חלבון של חברה אחרת שיעלה לי 80 שקל יותר זול אבל אני לא קונה אותו,כך שהשיקול הוא לא כלכלי אצלי. ויש לזה סיבות שציינתי ליפני למה אני ניצמד דווקה לחלבון של אופטימום.
בכל מקרה משה פתח את הפוסט הזה לסקר ולא לחפירות שלך או שלי.כך שכל אחד שרוצה שירשום מה הוא מעדיף לשתות וזהו אתה סתם גורר את זה לכיוונים אחרים.
ובכל זאת אם כבר אתה מחפש גם לחסוך כלכלית אז באופטימום לעומת חברות אחרות יש תמיד יותר מנות הגשה בדלי(77-80). כל מנה עולה לך סביבות ה-4 ש"ח כך שאם בדלי של אופטימום יש כ-7-8 מנות יותר מחברה אחרת זה בסדר שזה עולה קצת יותר.והפילו משתלם. ועל תישכך שיש לאופטימום גם שקי חלבון שהחיסכון פה הוא כ-80 שקל על פני 2 קופסאות.

אתה נצמד למה שאתה מוכר בחנות
זה ברור

אני לא מבין מה זה משנה?
גם מבחינתי אין על הטעם של אופטימום,וניסיתי הרבה אחרים.
סך הכל אבקת חלבון,אם היה כל כך חשוב לי כמות החלבון למנה או המחיר שלה אז הייתי לוקח איזה וניל של אינטרקטיב בשביל עוד 2 גרם חלבון למנת הגשה.
אבל מה הטעם לקחת משהו שאני לא אוכל לשתות?
פתחתם סקר אז תקבלו את התוצאות שלכם,חלאס לנסות להוציא פה אינטרסנטים.

אתה נצמד למה שאתה מוכר בחנות
זה ברור
שמע אני יגיד לך תאמת כבר נישבר לי להגיב על זה. לעבוד בחנות זה בסך הכל עוד עבודה אצלי.
אין לי פה אחוזים או משהו.
אני מפתיח לך שגם אם אני יעזוב לתחום אחר את החלבון שאני אוהב אני לא יחליף.
אני בקלות יכול להתרגן עכשיו על חלבון של חברה אחרת שיעלה לי כ-80 שקל יותר זול אני לא עושה את זה כי לדעתי האישית הוא פחות טוב מהרבה סיבות שציינתי ליפני זה.זה לא שיקול כלכלי.
יש לי חבר שעובד בסוכנות הונדה אבל נושע ברכב של חברה אחרת מסיבות שלו. כך שזה לא ממש תופס איפו אתה עובד ומה אתה מוכר. אלה יותר מה אתה באמת יותר אוהב ורוצה בשבילך,זו דעתי.

BSN זה בזבוז כסף. אין לחברה הזאת שום מוצר שווה מבחינת מחיר.

BSN זה בזבוז כסף. אין לחברה הזאת שום מוצר שווה מבחינת מחיר.
ה-BSN בארץ באמת קצת יקר במיוחד לעומת המחירים של חו'ל.
אני פעם ב-שותה תחלבון שלהם בעיקר ביגלל הטעם. משלב איתו חלב 1% קצת קוביות קרח,תלוי איזה טעם זה אפשר לשלב גם בננה/יוגורט ומתפנק איתו בכייף ליפני השינה יותר טעים לי מגלידה.

הכי טוב אופטימום בננה...
לפני מספר ימים הזמנתי דיימטייז קפה מוקה וסינטה 6 בטעם תות ובטעם בננה, ו ISO 100 בננה.
ואז נראה אם לאופטימום יש מתחרים.

חברה מה דעתכם על אינטרקטיב?
בחרתי ב אופטימום אבל המחיר שציינטה מאוד יקר אצלינו מוחרים אותו בזול יותר

אני בינתיים הכי מרוצה מאופטימום
טעם שאהבתי במיוחד היה קרם עוגיות
אני עכשיו עם חבילה של שוקולד כפול או איך שלא קוראים לזה והטעם נחמד

אצלי השיקול הוא כספי לחלוטין. כל עוד, מדובר בחברות אמינות.

יש מספר חברות שאני לא אתקרב אליהן כי הן לא אמינות בכלל.
ו...אינטרקטיב היא אחת מהן-לשואל מעליי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית