הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ קראטין

l3ilabong

משתמש פעיל
349
0
נק' מוניטין:
0
349
0
אז ככה אני עומד לקנות קראטין (כמובן שלא פורמולה רק מונו...) אבל הבעיה היא שאני פחות מכיר את החברות המובילות בתחום הקריאטין ובאתי להתייעץ איתכם לגבי קריאטין מסוים של optimum
(אני יודע שבתחום אבקות החלבון היא בין החברות המובילות והמוכרות אבל אני לא יודע מה לגבי קריאטין)

תורידו רווחים
תודה למי שיעזור 😃

נערך לאחרונה:
באישורו של משה תקבל תשובה.

דיימטייז לעולם לא נפלו בבדיקות מעבדה,משווק אנגלי מתחרה שלהם פרסם בדיקות מעבדה שקריות באתר אנטרנט שלו,הדבר הגיע עד להתערבות של טד הבעלים של דיימטייז שהגיב על כך בפורום של בודיבילדינג קום,ללא ספק השקר הנ"ל פגע זמנית במכירות של המוצר אבל לבסוף אותו בחור הוריד את הבדיקות השקריות שלו ואף התנצל על כך מול חברת דיימטייז.

החלבון ELITE WHEY של דיימטייז חזר להיות אחד מהחלבונים הנמכרים בארצות הברית תוך זמן קצר שוב כי אנשים הבינו שהכל תרמית.

אם היתה אגדה כמו שאתה מספר איפה הכתב תביעה של דימטייז נגד אותו בחור ?
אם אין כתב תביעה או ראיה לפיצוי
אז זה בולשיט

אז זה בולשיט

מה שבולשיט פה זה הבדיקות שאותו בחור פרסם והן הורדו על ידו,כל מה שאגיד אתה לא תאמין,משה נחשב לבחור אמין ומכיר את כל הבדיקות השקריות שפורסמו בעבר,הוא יכול לענות יותר טוב ממני.

אז זה בולשיט

רק כדי לסדר לכם את הראש,
אני אישית מכיר גם את הבדיקות השיקריות שפורסמו ואכן מדובר במישהו שסתם ניסה לפגוע בדיימטייז ובשמה.
אני אישית ראיתי בדיקות שנעשו במעבדות בקטוכם לחלבון של דיימטייז בחודשים האחרונים, ורק שתדע, התוצאות יצאו אפילו יותר טובות מאופטימום 😉.

אין לנו בLBS אינטרס להעביר מידע שקרי, כל המידע נתמך בעובדות (במקרה הזה בבדיקות מעבדה) אתה יכול לסמוך על המילה שלי שאכן הבדיקות נעשו ואני לא סתם רוכש דיימטייז, אני יודע מה אני עושה.

לא הסכמנו שיהיה פרסום באתר (של חלבון דיימטייז) לפני שאכן ראינו שכל מה שהמוצר מצהיר עליו, אכן נכון, האמינות שלנו חשובה יותר מכל דבר.

שבת שלום.

רק כדי לסדר לכם את הראש,
אני אישית מכיר גם את הבדיקות השיקריות שפורסמו ואכן מדובר במישהו שסתם ניסה לפגוע בדיימטייז ובשמה.
אני אישית ראיתי בדיקות שנעשו במעבדות בקטוכם לחלבון של דיימטייז בחודשים האחרונים, ורק שתדע, התוצאות יצאו אפילו יותר טובות מאופטימום 😉.

אין לנו בLBS אינטרס להעביר מידע שקרי, כל המידע נתמך בעובדות (במקרה הזה בבדיקות מעבדה) אתה יכול לסמוך על המילה שלי שאכן הבדיקות נעשו ואני לא סתם רוכש דיימטייז, אני יודע מה אני עושה.

לא הסכמנו שיהיה פרסום באתר (של חלבון דיימטייז) לפני שאכן ראינו שכל מה שהמוצר מצהיר עליו, אכן נכון, האמינות שלנו חשובה יותר מכל דבר.

שבת שלום.
אז למה בעצם אסור לפרסם בדיקות מעבדה אם הן עומדות בתקן?

אם אדם פרסם משהו שיקרי על חברה מסחרית שגרם לה להפסדים הוא בהכרח יתבע
אני רוצה לראות את זה זה הכל

מי אמר שכל הבדיקות לא יפורסמו מחדש בקרוב? 😉
אז תגידו שיהיה למה לצפות 😃
עכשיו סתם מתוך עניין, זה חוקי? צריך לקבל אישור לכך? איך הולכת כל הפרוצדורה? כי אני יודע שהיה פעם והורדתם את זה.
אגב, איזה בדיקות הולכות להתפרסם? או שזה סוד 🙄

משה האם אתה יודע שהבדיקות שאולטימייט נפלו בהם לא היו שקריות או תרגיל של המתחרים בוודאות?
איך קובעים עם בדיקה שנעשתה ופורסמה באינטרנט היא אמינה באמת?
האם אולטימייט הגיבו בצורה כלשהי לבדיקות אלה?....
לגבי נתוני מכירות לפי מה שראיתי שבוע שעבר בbb.com אולטימייט בסביבות המקום ה14 בדירוג החברות(לפי מכירות). וזה מתוך מאות חברות אם לא יותר.

משה האם אתה יודע שהבדיקות שאולטימייט נפלו בהם לא היו שקריות או תרגיל של המתחרים בוודאות?
איך קובעים עם בדיקה שנעשתה ופורסמה באינטרנט היא אמינה באמת?
האם אולטימייט הגיבו בצורה כלשהי לבדיקות אלה?....
לגבי נתוני מכירות לפי מה שראיתי שבוע שעבר בbb.com אולטימייט בסביבות המקום ה14 בדירוג החברות(לפי מכירות). וזה מתוך מאות חברות אם לא יותר.
לא הם לא שיקריות, אתה מוזמן להתקשר למעבדה בקטוכם ברחובות ולשאול על הבדיקות מעבדה, האם היו כאלו, מה התוצאות שיצאו והאם הן שיקריות או לא, אני עשיתי זאת והכל בורר ואומת.
אולטימייט שנמכר בארץ לא בהכרח חייב להיות תואם למה שהולך בארה"ב או ב BB.COM, שים לב שהאריזות שונות בין מה שמוצג ב BB.COM למה שנמכר בארץ.

אז תגידו שיהיה למה לצפות 😃
עכשיו סתם מתוך עניין, זה חוקי? צריך לקבל אישור לכך? איך הולכת כל הפרוצדורה? כי אני יודע שהיה פעם והורדתם את זה.
אגב, איזה בדיקות הולכות להתפרסם? או שזה סוד 🙄

לא יהיה שום דבר, הוא חי בסרט. אני גמרתי עם הבדיקות מעבדה באתר, מי שרוצה שיקח קופסת חלבון שקנה, שילך לבקטוכם ויעשה בדיקת מעבדה, ב עד 230 ש"ח ישמחו לעשות לו את זה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית