הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ SS / TEXAS / 5-3-1

Interdome

משתמש מתחיל
50
1
נק' מוניטין:
1
50
1
מה עדיף ? המשקלים בערך 110-115 לדד , 75 לבנץ ו60 לסקוואט (ל5) (מ.ג 60)
הדבר היחיד שחייבים לקחת בחשבון, מה הכי יסתדר לי מה3 עם הריצות (נפח בערך בין 8ל10 קמ באימון וסך 35 עד 40 קמ שבועיים, האימונים מאד אינטנסיביים למעט אחד שהוא יחסית קליל)

מה המטרה שלך מביצוע התוכנית?

סביר להניח 5/3/1 עם התאמות. SS ממש לא, גם לא טקסס (אולי טקסס עם התאמות). עם כזה נפח של אירובי הייתי ממליץ לפנות לאיש מקצוע שירכיב לך תוכנית אימון אחרת תפצע

• פותח/ת השרשור
סביר להניח 5/3/1 עם התאמות. SS ממש לא, גם לא טקסס (אולי טקסס עם התאמות). עם כזה נפח של אירובי הייתי ממליץ לפנות לאיש מקצוע שירכיב לך תוכנית אימון אחרת תפצע
אם אני פונה אליכם אתם יכולים לארגן אתזה?

מה המטרה שלך בכל הריצות נפח האלה ?

לפני הצבא אני שילבתי בשבוע 2 ריצות נפח של 8-10 קמ ואימון אינטרוולים אחד של 230X12 עם הלינארית של ביל סטאר בתוספת נפח לפלג גוף עליון ועבד מצוין (התכוננתי לגיבוש ואני לא חושב שהייתה דרך יותר יעילה מזו להתכונן)

• פותח/ת השרשור
מה המטרה שלך בכל הריצות נפח האלה ?

לפני הצבא אני שילבתי בשבוע 2 ריצות נפח של 8-10 קמ ואימון אינטרוולים אחד של 230X12 עם הלינארית של ביל סטאר בתוספת נפח לפלג גוף עליון ועבד מצוין (התכוננתי לגיבוש ואני לא חושב שהייתה דרך יותר יעילה מזו להתכונן)
ריצת מפח אחת פלוס 2 אינטרוולים אצלי ואחת שחרור

ריצת מפח אחת פלוס 2 אינטרוולים אצלי ואחת שחרור
תנסה לעשות את הלינארית של ביל סטאר ולראות אם אתה עומד בזה , אתה תצטרך לאכול הרבה
לפי דעתי אם אתה לא עומד בעומס תוריד קצת מהריצות , ללכת לגיבוש עם סקוואט ודדליפט חזקים הרבה יותר חשוב (בעיקר בשביל בחור צנום כמוך שנושק לאזור התת משקל) מעוד יום בשבוע של ריצה שלדעתי עלול רק לפצוע אותך ולא לתרום יותר מידי

Back
למעלה תחתית