הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר חתירה בהטיית גב כנגד מוט

batman.

משתמש מתחיל
68
11
נק' מוניטין:
14
68
11
כמה משקל אתם עושים בתרגיל הזה? אני התחלתי לא מזמן אני כרגע עושה 30 קג סהכ
שתפו;)

המשקל לא רלוונטי מאחר והוא מאוד סובייקטיבי בהתאם לגיל, כמות מסת השריר, רמת המתאמן וכו'. סך המשקל גם לא מראה אם למישהו יש יותר או פחות מסת שריר ממך.

• פותח/ת השרשור
המשקל לא רלוונטי מאחר והוא מאוד סובייקטיבי בהתאם לגיל, כמות מסת השריר, רמת המתאמן וכו'. סך המשקל גם לא מראה אם למישהו יש יותר או פחות מסת שריר ממך.
אוקיי וכמה בדרך כלל עושים בחתירה סתם לידע כללי נגיד מישהוא שוקל 85 מתאמן מתקדם

האמת לא יצא לי לראות הרבה אנשים שחותרים משקל מרשים(לפחות לא ביחס לבנצ'רים טובים). אחרי 60 קילו זה נהיה קצת בעייתי לשמור על הגב סטטי ומתחילים לרמות(שלמיטב הבנתי זה לא בהכרח דבר רע) ואנשים כבר מעדיפים לחתור במכונות אז קשה להשוות כוח חתירה במוט לכוח לחיצה במוט.

זה לא כזה משנה איך אתה חותר, העיקר שאתה חותר 😃 יש כל כך הרבה תרגילים ומכונות של חתירה, העיקר שתדאג שהתנועה לא תגיע מהבייספס ותצליח לבודד את שרירי הגב.

זה לא כזה משנה איך אתה חותר, העיקר שאתה חותר 😃 יש כל כך הרבה תרגילים ומכונות של חתירה, העיקר שתדאג שהתנועה לא תגיע מהבייספס ותצליח לבודד את שרירי הגב.
1.זה כן משנה, לכול ווריאציה יש מטרות שונות.
2. בלתי אפשרי לבודד את הגב בחתירה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית