הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פרס לעומת בנץ

• פותח/ת השרשור ZzZeus
  • פורסם בתאריך

ZzZeus

משתמש קבוע
1,293
138
נק' מוניטין:
319
1,293
138
גרוע
איך זה הגיוני שאני עושה פרס 52.5 3x5 ובנץ 62.5 ל3x5
הבנץ אמור להיות בערך 75

רוב הסיכויים בגלל הטכניקה בבנץ.
אם לא אז אתה פשוט בנוי ככה.
יש כאלה שהדדליפט שלהם נמוך מהסקוואט

רק אומר שהשרירים שלא מפגרים אצלך הם היד אחורית והכתף הקדמית, והחזה יחסית חלש.

בהנחה שפרס הוא תרגיל הרבה יותר טכני מבנצ', אניח שהטכניקה היא לא בסיבה שזו קורה, אבל כמובן עבודה טכנית תעזור לך.

מה שהייתי ממליץ הוא להצר את האחיזה של הבנצ' מעט כי ללחוץ לנקודות החזקות שלך, והחזה יתחזק עם הזמן, המטרה היא לחזק כל תרגיל לגופו ולא יחס הגיוני בין 2 תרגילים

דעתי בכל אופן

• פותח/ת השרשור
רוב הסיכויים בגלל הטכניקה בבנץ.
אם לא אז אתה פשוט בנוי ככה.
יש כאלה שהדדליפט שלהם נמוך מהסקוואט
דווקא אני משקיע מאוד בטכניקה בכל התרגילים.. תמיד מחמיאים לי. גם לי עלה לראש שאולי אני פשוט לא יכול לעשות הרבה בנץ אבל זה נשמע תבוסתני מדי
לפעמים יש חולשה בשרירים המייצבים. זה מסתדר עם הזמן והפער גדל
אמנם אני לא כלכך גדול אבל אני מתאמן די הרבה זמן.. אז אני לא יודע אם זה קשור
רק אומר שהשרירים שלא מפגרים אצלך הם היד אחורית והכתף הקדמית, והחזה יחסית חלש.

בהנחה שפרס הוא תרגיל הרבה יותר טכני מבנצ', אניח שהטכניקה היא לא בסיבה שזו קורה, אבל כמובן עבודה טכנית תעזור לך.

מה שהייתי ממליץ הוא להצר את האחיזה של הבנצ' מעט כי ללחוץ לנקודות החזקות שלך, והחזה יתחזק עם הזמן, המטרה היא לחזק כל תרגיל לגופו ולא יחס הגיוני בין 2 תרגילים

דעתי בכל אופן
אני לא מחזיק רחב בכלל בבנץ, אבל אנסה להצר יותר
אני דווקא חושב שהידיים שלי קטנות

אני אשלח לכם תמונה עדכנית בפרטי מקווה שזה בסדר אם תוכלו להסתכל ולהגיד אולי על מה להתמקד כי נראה לי שהחזה יחסית בסדר( לא שאני גדול)

דווקא אני משקיע מאוד בטכניקה בכל התרגילים.. תמיד מחמיאים לי. גם לי עלה לראש שאולי אני פשוט לא יכול לעשות הרבה בנץ אבל זה נשמע תבוסתני מדי

אמנם אני לא כלכך גדול אבל אני מתאמן די הרבה זמן.. אז אני לא יודע אם זה קשור

אני לא מחזיק רחב בכלל בבנץ, אבל אנסה להצר יותר
אני דווקא חושב שהידיים שלי קטנות

אני אשלח לכם תמונה עדכנית בפרטי מקווה שזה בסדר אם תוכלו להסתכל ולהגיד אולי על מה להתמקד כי נראה לי שהחזה יחסית בסדר( לא שאני גדול)
עדיף שתשלח סרטונים שלך מבצע את התרגילים, וזרועות קצרות הן מעולות ללחיצות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית