הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ציט בחיטוב פעם בשבוע

Lonako4565

משתמש מתחיל
50
3
נק' מוניטין:
3
50
3
אני חודשיים חיטוב עם תוצאות מעולות. הבעיה שלי היא ה"פחד" מציט.. בחודשיים האלה היה לי ציט אחד ורציתי להתחיל לעשות פעם בשבוע ( בכל זאת כבר קשה וזה גם לא בריא ) הבעיה שעוד שבועייםתאני טס ל5 ימים שאני הולך לאכול לא לפי התפריט.
רציתי רק לשמוע דעות. האם כדאי להתחיל פעם בשבוע ציט או להמתין לטיסה כבר ששם אני הולך לאכול לא לפי התפריט שלי.

אין צורך פיזיולוגי בצ'יט. זה יותר עניין פסיכולוגי. אתה מפתח יחסים לא טובים עם אוכל ולכן כדאי לך להתחיל לאכול דברים שהם לא בתפריט אבל לחשב אותם קלורית לתפריט. לדוגמה, וותר על 2 פרוסות לחם או כוס אורז ותאכל במקום חטיף עד 180-200 קלוריות. אחרי זה אתה יכול לאכול משהו מחוץ לתפריט בתור ארוחה גדולה ולוותר על ארוחה בתפריט שלך (נניח לאכול המבורגר או משהו בסגנון). ממליץ להתווסף באירובי לאחר החופשה כדי למזער נזקים ולא להתחזר בחו"ל רק כי אתה בחו"ל. אם יש לך אופציה להתאמן שם זה פלוס.

• פותח/ת השרשור
אין צורך פיזיולוגי בצ'יט. זה יותר עניין פסיכולוגי. אתה מפתח יחסים לא טובים עם אוכל ולכן כדאי לך להתחיל לכלאכול דברים שהם לא בתפריט אבל לחשב אותם קלורית לתפריט. לדוגמה, וותר על 2 פרוסות לחם או כוס אורז ותאכל במקום חטיף עד 180-200 קלוריות. אחרי זה אתה יכול לאכול משהו מחוץ לתפריט בתור ארוחה גדולה ולוותר על ארוחה בתפריט שלך (נניח לאכול המבורגר או משהו בסגנון). ממליץ להתווסף באירובי לאחר החופשה כדי למזער נזקים ולא להתחזר בחו"ל רק כי אתה בחו"ל. אם יש לך אופציה להתאמן שם זה פלוס.
כל יום עושה אירובי חצי שעה . ביום ללא אימון שעה אירובי.
בחול אני לא מתכוון להגביל תעצמי .. פעם ראשונה אני טס ואני בא נטו להנות אבל זה לא משנה עכשיו.
בכל זאת הבנתי נתפסתי על זה יותר מידי ובקיצוניות מוגזמת.. אתחיל להרשות לעצמי פעם בשבוע משו מספק.
צודה רבה

כמו שהוא אמר לך תנסה להחליף את השטויות בארוחות, נגיד באלך מגנום או משהו כזה אז תוותר על הפחמימה בארוחת צהריים, אל תישאב אחי לתוך הטירוף של החיטוב ותגביל את עצמך עד הקלוריה.. מניסיון זה יכול לטמטם ואתה תרצה להתפרק בסוף
חשוב הצ'יטים האלה, ואל תבהל מעליה אחריהם

כל יום עושה אירובי חצי שעה . ביום ללא אימון שעה אירובי.
בחול אני לא מתכוון להגביל תעצמי .. פעם ראשונה אני טס ואני בא נטו להנות אבל זה לא משנה עכשיו.
בכל זאת הבנתי נתפסתי על זה יותר מידי ובקיצוניות מוגזמת.. אתחיל להרשות לעצמי פעם בשבוע משו מספק.
צודה רבה

אני יכול להגיד לך על עצמי שאני חייב לדפוק איזו פיצה פעם בחודש-חודשיים כי אני באמת נדפק מבחינה פסיכולוגית וחייב להכניס איזו ארוחת שחיתות לפעמים וזה באמת עוזר להמשיך לדבוק בתפריט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית