עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אז מה אתה ממליץ לי לעשות ? לעלות קודם במסת שריר ואחרי זה לרדת במשקל? או ההפךאצל מתחילים בעלי א"ש גבוה מאוד ובצורה זניחה מאוד.
תלוי מה הא"ש שלך. אם אתה מעל 16%~ תעשה חיטוב ואז מסהאז מה אתה ממליץ לי לעשות ? לעלות קודם במסת שריר ואחרי זה לרדת במשקל? או ההפך
איך אפשר לבדוק כמה אחוז ?תלוי מה הא"ש שלך. אם אתה מעל 16%~ תעשה חיטוב ואז מסה
הועבר לפורום מתחילים
אוקי. ובנוסף למאזן קלורי שלילי, צריך לעשות פעילות ארובית או אימוני כוח ?אתה יכול לעלות תמונה לפורום תמונות חברי האתר. חברי הפורום ישמחו לעזור לך בנושא.
וכן.
2 מאמרים+חוקי הפורום--> חובה לקרוא לפני פתיחת אשכול!!!אוקי. ובנוסף למאזן קלורי שלילי, צריך לעשות פעילות ארובית או אימוני כוח ?
ואם זה מסה צריך לאכול יותר ממה שאני שורף? אם כן בכמה.
המספר עצמו לא כזה משנה לבדוק אותו, מה שחשוב זה איך אתה מתייחס למראה שלך. כמו שאמרו, אתה יכול להעלות תמונות שלך וננסה לייעץ עם מה עדיף לך להתחיל.איך אפשר לבדוק כמה אחוז ?
קראתי ולפי מה שהבנתי אני לא ירד במסת שריר אם אני לא יעבור את המספר קלוריות שאני יכול לשרוף ביממה(ה-69 כפול המשקל)?2 מאמרים+חוקי הפורום--> חובה לקרוא לפני פתיחת אשכול!!!
תקרא את זה ותחזור 😃
אני לא יודע מה קראת אבל אם נגיד ביום אתה שורף 2000 קלוריות, על מנת להוריד במשקל תצטרך להפחית מכמות הקלוריות שתה מכניס, נגיד 1700.קראתי ולפי מה שהבנתי אני לא ירד במסת שריר אם אני לא יעבור את המספר קלוריות שאני יכול לשרוף ביממה(ה-69 כפול המשקל)?
יכול להיות מצב שלמרות שאני בגירעון קלורי, אני לא יורד באחוזי שומן ?
כמה כמות חלבון צריך לאכול כדי שהגוף לא יפרק שריר ?אני לא יודע מה קראת אבל אם נגיד ביום אתה שורף 2000 קלוריות, על מנת להוריד במשקל תצטרך להפחית מכמות הקלוריות שתה מכניס, נגיד 1700.
את ה300 המיותרים הגוף ישרוף מהמאגרים בגוף.
ולשאלתך האם ייתכן שלא תרד בא"ש? אפשרי בהחלט. אם תרד יותר מידי מהר עם כמות חלבון מועטה אתה בהחלט תפרק שריר ובכמויות.
זה הולך יחד, תאכל חלבון פי 2 ממשקל הגוף ותעשה אימוני כוח , אם הגרעון הקלורי שלך לא יהיה מוגזם איבוד השריר יהיה מינימלי...כמה כמות חלבון צריך לאכול כדי שהגוף לא יפרק שריר ?
אימוני כוח בזמן של גרעון קלורי עוזרים להאט את פירוק השריר במקרה של חוסר חלבון ?
אוקי אבל במקרים שאני לא מגיע לכמות חלבון שאני צריך, אז אימוני כוח מעטים את הפירוק השריר במצב של חוסר ?זה הולך יחד, תאכל חלבון פי 2 ממשקל הגוף ותעשה אימוני כוח , אם הגרעון הקלורי שלך לא יהיה מוגזם איבוד השריר יהיה מינימלי...
אם זה לעיתים רחוקות אז זה בסדר. אבל תקפיד מאוד על רמות גבוהות של חלבון ושומן ועל ירידה איטית ועקבית.אוקי אבל במקרים שאני לא מגיע לכמות חלבון שאני צריך, אז אימוני כוח מעטים את הפירוק השריר במצב של חוסר ?
אוקי. אז אם ה-RMR הוא 2000 קלוריות אז הגרעון הקלורי הטוב ביותר זה להגיע ל-1500 ביום ?אם זה לעיתים רחוקות אז זה בסדר. אבל תקפיד מאוד על רמות גבוהות של חלבון ושומן ועל ירידה איטית ועקבית.
תכוון לגירעון של 300 קל' ביוםאוקי. אז אם ה-RMR הוא 2000 קלוריות אז הגרעון הקלורי הטוב ביותר זה להגיע ל-1500 ביום ?
בגרעון כזה כמה אחוז שומן אפשר להוריד בחודש ?תכוון לגירעון של 300 קל' ביום