הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בקשר לבניית תפריט

l3ilabong

משתמש פעיל
349
0
נק' מוניטין:
0
349
0
אז ככה אני בדיוק סיימתי לבנות תפריט למסה (על פי מאמרים מהפורטל ומעוד כמה מקומות)
אבל ניתקלתי בבעיה ואני לא יודע מה לעשות ... אז ככה-
הBMR שלי-1456
הRMR שלי-1747
והבעיה היא פה ... בניתי תפריט כאשר הוספתי לRMR את כמות הקלוריות שאני שורף באימון משקולות (230) ו3 פעמים בשבוע אני מוסיף לתפריט עוד 190 קלוריות (כי אני עושה הליכה 3 פעמים בשבוע ושורף 190) בקיצור הבעיה היא שבניתי תפריט לפי ימים של משקולות
אבל אני לא יודע מה לעשות בימים שאין לי שום אימון לא אירובי ולא משקולות ... אני צריך להישאר אם אותו תפריט ? או שאני צריך לאכול פחות 230 קלוריות בימים ללא אימון ? או שאני בכלל צריך לאכול לפי הRMR ...?
זה נורא חשוב כי אני כבר משתגע מזה...

אבל אני לא יודע מה לעשות בימים שאין לי שום אימון לא אירובי ולא משקולות
אתה לא מוסיף את סך הקלוריות שאתה צריך להוסיף כשאתה עושה אימון אירובי ומשקולות..

אגב סתם שאלה, איך הגעת לשריפה של 230 קלוריות באימון משקולות?

הבעיה היא שאתה חושב שזה נורא חשוב.
תחליט על איזשהו תפריט שנח לך ומסתדר לך טוב. זה לא משנה אם יש עוד 100 קלוריות או פחות 100 קלוריות. אם זה תפריט למסה אז עדיף לטעות לכיוון היותר. ברגע שיש לך תפריט תנסה לרוץ איתו כמה שבועות ולראות איך זה הולך. לפי התוצאות של השבועות הראשונים תשנה את התפריט בהתאם.

• פותח/ת השרשור
אתה לא מוסיף את סך הקלוריות שאתה צריך להוסיף כשאתה עושה אימון אירובי ומשקולות..

אגב סתם שאלה, איך הגעת לשריפה של 230 קלוריות באימון משקולות?
ניסיתי למצוא איזה הערכה של כמה קלוריות בערך באיזה מחשבון מטומטם :\
גם בזה יש לי בעיה >< אתה יודע אולי כמה קלוריות נישרפות באימון משקולות של שעה ? (השעה כוללת את המנוחה שבין הסטים).

אתה במסה, תפסיק להתעסק בקקי.
אם נורא בא לך להיות עם תפריט (מיותר לדעתי) תתחיל עם X קלוריות (אותו מספר גם ביום אימון וגם ביום ללא אימון) ותראה איך אתה מתקדם. לאחר מכן תשנה אם יהיה צורך בכך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית