הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הורדה של מוט ממצב קלין

yuval729

משתמש פעיל
445
108
נק' מוניטין:
122
445
108
מכירים את זה שיש מוט עם פלטה בכל צד על הראק(סך הכל 60 קילו) ואתם רוצים להוריד אותו לעשות דדליפט? אז כשאני מוריד אותו אני מרגיש שזה לא הדבר הכי בריא בעולם למרפקים בגלל הבום שהם מקבלים בירידה. עכשיו יצא לי לראות אנשים עושים קלין עם 100 קילו והם מורידים את המוט כל חזרה בלי להפיל, אז אולי זה לא כזה נורא. יש דרך בטיחותית לעשות את זה? להוריד ישר או להוריד עם התנגדות בצורה מבוקרת?

אם אתה מתאמן על קלין מן הסתם אתה תפתח את היכולת הזו כחלק מהאימונים, אני לא מציע לך לנסות את זה סתם ככה עם משקלים כבדים, בגדול זה פשוט לתפוס את המוט איסטינקטיבית אחרי ששחררת אותו מהראק, אתה לא רוצה לנסות להאט אותו בדרך, אני לא חושב יותר מידי אבל אני מניח שאני בולם חלק מהתפיסה עם הירך.
בכל מקרה אם אתה לא מנוסה בזה כחלק מאימונים על קלין מציע לך לא לעשות את זה אלא להוריד את הפלטות ולהעמיס מחדש.

לא יודע לי זה ממש בא טבעי ואני בכלל לא יודע קלין, פשוט נותנים למוט ליפול (מבלי לשחרר אחיזה) ובסוף תופסים אבל בצורה הדרגתית ככה שהמרפקים לא יקבלו את המכה ב"בום".

אם זה מרגיש לך לא טוב פשוט אל תתעסק עם זה ותוריד תחזיר את הפלטות אבל בעיקרון זה משהו שאתה בונה עם הקלין בהתאמה ולא סתם תופס משקלים של 100 קילו בפעם הראשונה

מכירים את זה שיש מוט עם פלטה בכל צד על הראק(סך הכל 60 קילו) ואתם רוצים להוריד אותו לעשות דדליפט? אז כשאני מוריד אותו אני מרגיש שזה לא הדבר הכי בריא בעולם למרפקים בגלל הבום שהם מקבלים בירידה. עכשיו יצא לי לראות אנשים עושים קלין עם 100 קילו והם מורידים את המוט כל חזרה בלי להפיל, אז אולי זה לא כזה נורא. יש דרך בטיחותית לעשות את זה? להוריד ישר או להוריד עם התנגדות בצורה מבוקרת?
זה מבוצע ככה -
Mike Rozner on Instagram: “Speed Work, 125 KG on the bar #weightlifting #oly #barbell #hybridathlete #crossfit #wod #box #motivation #instafit #gym #speed…”

זה כישור שנרכש כדרך אגב ולא הייתי מחפש לעבוד עליו בצורה ספציפית...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית