זה פורום, מה יש להעלב ממה שאנשים כותבים פה?
וואלה, אתה אידיוט. ככה?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה פורום, מה יש להעלב ממה שאנשים כותבים פה?
פששש סחטיין.
לטעמי התגובה המנהלתית הכי הולמת למה שכתבת כרגע תהיה שלילת התואר שלך
אין מה לעשות הוא הבטיח להתנהג יפה אחרי שהוא קיבל מאלכס חנינה מלאה .
אתה צריך להוכיח את הטענה שהעלת, לא אני.
רמות הידע בפורום עצומות.
ברגע שאנשים יתנשאו פחות, ואפילו כשאדם אומר שטויות..יגידו לו את זה בעדינות...הפורום יראה באופן שונה לגמרי.
גם ככה הקהילה פה איכותית, ובכל מה שקשור לפיתוח גוף..אפשר למצוא פה הכל. לדעתי הניהול ברובו, איכותי. קצת פחות התנשאות של עבי כרס, כלפי קורן ושחיפים למינהם, והפורום יהיה דליקטס D:
אני צריך? מי אמר?אתה צריך להוכיח את הטענה שהעלת, לא אני.
ע"ע דיקטטורה, משה מעל החוק.אתה צריך להוכיח את הטענה שהעלת, לא אני.
רמות הידע בפורום עצומות.
ברגע שאנשים יתנשאו פחות, ואפילו כשאדם אומר שטויות..יגידו לו את זה בעדינות...הפורום יראה באופן שונה לגמרי.
גם ככה הקהילה פה איכותית, ובכל מה שקשור לפיתוח גוף..אפשר למצוא פה הכל. לדעתי הניהול ברובו, איכותי. קצת פחות התנשאות של עבי כרס, כלפי קורן ושחיפים למינהם, והפורום יהיה דליקטס D:
כן? מתי ראית פעם אחרונה אדם לבן יורד מ10 שניות ב100? מתי ראית אדם לבן עושה בכלל משהו ב200? מתי ראית אדם לבן עושה משהו ב400 וככל שהמרחקים גדלים כמות הלבנים קטנה עוד יותר.וואו, כמה בולשיט בפוסט אחד.
כן? מתי ראית פעם אחרונה אדם לבן יורד מ10 שניות ב100? מתי ראית אדם לבן עושה בכלל משהו ב200? מתי ראית אדם לבן עושה משהו ב400 וככל שהמרחקים גדלים כמות הלבנים קטנה עוד יותר.
לא ראיתי אדם לבן שזכה במרתון.
ובכדורגל נבחרת צרפת היא על טהרת האפריקאים. נבחרת ספרד אני חושב היא הנבחרת היחידה כמעט ללא זרים אך היא מדינה יחסית נחשלת בהשוואה לחברותיה באיחוד, והדבר העיקרי שמושקע בו זה הספורט. נבחרת בריטניה בכדורסל גם היא על טהרת האפריקאים שעלו אליהם, או אמריקאים שהתאזרחו ונקראו לדגל.
כן? מתי ראית פעם אחרונה אדם לבן יורד מ10 שניות ב100? מתי ראית אדם לבן עושה בכלל משהו ב200? מתי ראית אדם לבן עושה משהו ב400 וככל שהמרחקים גדלים כמות הלבנים קטנה עוד יותר.
לא ראיתי אדם לבן שזכה במרתון.
ובכדורגל נבחרת צרפת היא על טהרת האפריקאים. נבחרת ספרד אני חושב היא הנבחרת היחידה כמעט ללא זרים אך היא מדינה יחסית נחשלת בהשוואה לחברותיה באיחוד, והדבר העיקרי שמושקע בו זה הספורט. נבחרת בריטניה בכדורסל גם היא על טהרת האפריקאים שעלו אליהם, או אמריקאים שהתאזרחו ונקראו לדגל.