הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בכל מי שפגעתי...

משה אתה פגעת בי ואני לא אסלח לך על זה לעולם! פושע!!!!!!!!!!!
סתם פש1ש הכ1ל בסד7 🤡🤡👋😃:nono::nono::(🙌:bad:🆘🤪🥰:🙁:🙁👹👹🙄

דרך אגב טרול, משה כתב שדיקטטורה עובדת יותר טוב מדמוקרטיה, איך לא קפצת על זה?

ובקשר לפוסט עצמו -
"דיקטטוריה תמיד עובדת יותר טוב מדמוקרטיה כל עוד היא לא מנוצלת לרעה."
תוכיח.

נערך לאחרונה:
כן.
לפי הטענה של הספרינטרים אם אני מעלה סרט של סקוואט 100 קילו אני הכי חזק בפורום.

רמות הידע בפורום עצומות.
ברגע שאנשים יתנשאו פחות, ואפילו כשאדם אומר שטויות..יגידו לו את זה בעדינות...הפורום יראה באופן שונה לגמרי.
גם ככה הקהילה פה איכותית, ובכל מה שקשור לפיתוח גוף..אפשר למצוא פה הכל. לדעתי הניהול ברובו, איכותי. קצת פחות התנשאות של עבי כרס, כלפי קורן ושחיפים למינהם, והפורום יהיה דליקטס D:

רמות הידע בפורום עצומות.
ברגע שאנשים יתנשאו פחות, ואפילו כשאדם אומר שטויות..יגידו לו את זה בעדינות...הפורום יראה באופן שונה לגמרי.
גם ככה הקהילה פה איכותית, ובכל מה שקשור לפיתוח גוף..אפשר למצוא פה הכל. לדעתי הניהול ברובו, איכותי. קצת פחות התנשאות של עבי כרס, כלפי קורן ושחיפים למינהם, והפורום יהיה דליקטס D:

הסתלבט על קורן, זה בין חברים
ולגבי זה שזו קהילה של פיתוח גוף אני בספק,
הרוב לא עוסק בפיתוח גוף קרי BB

רמות הידע בפורום עצומות.

מאז פתיחת האתר זה ככה, איפה מישל היה גם מישתתף..נעלם

• פותח/ת השרשור
מישל מת, אנסו אותו אתיופים בתחנה המרכזית

" לא פלא שהישראלים שנות אור בכל מקצה ספורט כמעט שקיים בעולם ממדינות אחרות. אתם בכיינים ואין איך לתאר זאת טוב יותר"

קצת הגזמת משה, אני מבטיח לך שאין הבדל בין האדם הגרמני השוויצרי הצרפתי הספרדי והאמריקאי לישראלי הממוצע.
הם כולם חושבים באותה דרך. האדם הממוצע דומה אחד לאחר בכל מקום בעולם המערבי, לא עושה כלום חוץ מלרבוץ מול הטלוויזיה. המדינה היחידה שזה שונה זו - סין. ושם זה בגלל שיפוצצו אותך מכות אם לא תעשה מה שאומרים לך, ושם אין ידיעות אחרונות שיעשה מזה רעש.
מה שכן אתה גם שוכח שגם לאירופאים אין הישגים באתלטיקה (מלבד מספר פוקסים), כמדומני הגרמני לא אמור להיות שחור אותו דבר לגבי שאר מדינות אירופה. גם האמריקאים לא אמורים להיות שחורים הם בכלל פליטים מאירופה. בשחייה מתחילים לצמצם פערים, ואל תשכח שזו מדינה קטנה של 6 מיליון איש, והסיכוי שמפה יצא ספורטאי על הוא שווה למינוס אינסוף. בלי קשר שבאתלטיקה אני לא חושב שחוץ ממקצוע אחד או שניים אין לאדם הלבן סיכוי בכלל.

וואו, כמה בולשיט בפוסט אחד.
כן? מתי ראית פעם אחרונה אדם לבן יורד מ10 שניות ב100? מתי ראית אדם לבן עושה בכלל משהו ב200? מתי ראית אדם לבן עושה משהו ב400 וככל שהמרחקים גדלים כמות הלבנים קטנה עוד יותר.
לא ראיתי אדם לבן שזכה במרתון.
ובכדורגל נבחרת צרפת היא על טהרת האפריקאים. נבחרת ספרד אני חושב היא הנבחרת היחידה כמעט ללא זרים אך היא מדינה יחסית נחשלת בהשוואה לחברותיה באיחוד, והדבר העיקרי שמושקע בו זה הספורט. נבחרת בריטניה בכדורסל גם היא על טהרת האפריקאים שעלו אליהם, או אמריקאים שהתאזרחו ונקראו לדגל.

כן? מתי ראית פעם אחרונה אדם לבן יורד מ10 שניות ב100? מתי ראית אדם לבן עושה בכלל משהו ב200? מתי ראית אדם לבן עושה משהו ב400 וככל שהמרחקים גדלים כמות הלבנים קטנה עוד יותר.
ובכדורגל נבחרת צרפת היא על טהרת האפריקאים. נבחרת ספרד אני חושב היא הנבחרת היחידה כמעט ללא זרים אך היא מדינה יחסית נחשלת בהשוואה לחברותיה באיחוד, והדבר העיקרי שמושקע בו זה הספורט. נבחרת בריטניה בכדורסל גם היא על טהרת האפריקאים שעלו אליהם, או אמריקאים שהתאזרחו ונקראו לדגל.

מתי ראית מתמטיקאי שחור? כנראה ששחורים לא נועדו להיות מתמטיקאים. גנטיקה אחי.

לא ראית כלומר לא קיים ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית