הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בכל מי שפגעתי...

אם חוזרים לנושא של האשכול,

אני חושב שCygnus מעלה נקודה מעניינת, מצד שני קשה למצוא את האיזון הנכון ואכן אם ירצה התלמיד הוא ימצא את המורה. למרות זאת אני חושב שיש מי שנרתע מהפורום רק בגלל המיתוסים הרבים שהוא מנפץ, אחרי הכל הם חיו עם האמונות האלו כ"כ הרבה זמן אולי עדיף לשמור אותם כבר מאשר לגלות שהם האמינו בשטויות.
לכן אני מציע שיהיה מעין תת-פורום כפי שהוצע מקודם, שיהווה מעין תהליך "הכשרה", טירונות מזורזת לחברי הפורום, פורום לחבר הרך (כמו הגיל הרך למי שלא הבין, בתקווה שבסוף התהליך הוא יהיה מוצק שרירי או לפחות קצת פחות סיסי ולא ייעלב בקלות כדי להיות בדרך להיות אחד כזה).
הוא לא חייב להכיל מקום לשאלות בנושא תזונה, אימונים וכו' כי יש מספיק לזה.
Newbie Zone...
הסבר שמעביר למי התכנים פונים ולאילו מטרות (או מה הידע הנרכש יעזור להם להשיג), מהן מטרות הפורום, ולמי הוא מיועד (אם אתה מוכן להשקיע מעצמך ובעצמך אז תפתח את הראש ותקשיב או שתזדיין)
הוא ירכז חומרי קריאה חובה לחדשים באתר...המסע שייקח אותם מניפוץ מיתוסים למושגים בסיסיים, FAQ (וכן אפשר כבר כאן להתחיל את תהליך החינוך לפורום; שאלה: אני רוצה לחטב ולעצב, מה עושים? תשובה: הולכים לפסל. וכו') וכמובן ידע בסיסי בתזונה ואימונים.

אני יודע שבקילוגרם כבר יש את רב המאמרים והמידע הזה. פשוט אפשר לסדר את זה (ומשה דיברת הרבה על סדר) בצורה שתהיה יותר קלה למשתמש חדש לעכל בלי לקבל את הכל לעוס.

לשיקולכם.

בסופו של דבר קהילה איכותית חייבת לעשות סינון מדוקדק בין חבריה אבל אני חושב שהמצב האידיאלי הוא לתת את כל הכלים לפרט כדי שיגיע להחלטה עצמאית אם הוא רוצה ללמוד וגם לתרום או שהוא רוצה לזיין ת'שכל ואז שייקח את זה למקום אחר.

כל מה שאמרת כרגע יש בנעוצים בפורום אימונים ובפורום תזונה.
בפורום תזונה יש FAQ שבניתי ע"י שאלות של ילדים מוגבלים שאספתי עם הזמן, אין יותר מובן מזה.
באימונים יש את אותו הדבר, יש בשני הפורומים נעוצים עם המאמרים הטובים ביותר לקריאה...
אם נפתח כאן פורום של מתחילים יהיה בלאגן אטומי וכמו שאני מכיר את הישראלי הממוצע שחושב שהוא מבין הכל, הוא ירשום ישר במתקדמים...
בכל מקרה זה יהפוך חלק מהפורומים ליבשים, גם ככה אין לנו קהילה כזו גדולה ויש כאן פיצול של פורומים דיי גדול, לכן זה יהיה מיותר.

וואו אתה זריז.

אני מסכים, אמרתי גם שזה יהיה מיותר שזה יהיה פורום לעצמו.
אלא יותר איזור של "חובה לקרוא לפני..."
או מעין הקדמה לפורום...

האמת לא יצא לי להכנס לנעוצים שאתה מדבר עליהם, אני אקפוץ לראות.
ובאותה הזדמנות רציתי לומר לך סחטיין ותודה על זה שאתה משקיע, אני לא חושב שאם הייתי בכסא שלך הייתי מצליח להגיע לאותה רמה שהבאת את הפורום הזה אז מה שנשאר לי זה להציע ולפרגן...
:-]

גם לי לפני מס' ימים היה ויכוח קטן עם חבר שהראה לי שכושים הם עילוי גנטי.
הבאתי לו כדוגמאות ללבנים- פדור (MMA) את מריוס (סטרונגמן) את פלפס (שחייה) פדרר (טניס) מסי/רונאלדו (כדורגל) ארמסטרונג (רכיבה) ווילקינסון (רוגבי), וזה רק מה שאני זוכר כרגע.

עכשיו בטח מישהו יבוא ויתן רשימה של שחורים, זה סבבה - רק הנה הוכחה שהם לא עילוי גנטי.

כושיים הם עילוי גנטי= כל מי שעילוי גנטי הוא כושי?

די לבלבל תמוח
אז ניצחנו את צרפת ב93
ונתנו 5-0 לאוסטריה

מישהו פה היה חי במקסיקו 70 כשהיינו במונדיאל?
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

לסגור את הליגה
לסגור את ההתאחדות
לסגור את הכדורגל

ישראל הפסידה ללטביה, למה שהיא תנצח את יפן, דרום קוריאה, אוסטרליה?
אוסטרליה לא באסיה, יש לה פינג גבוה שם.

סתם, הבאת את הנבחרות הכי טובות באסיה, תשווה אותם להכי טובות של אירופה.. :\

אוסטרליה לא באסיה, יש לה פינג גבוה שם.

סתם, הבאת את הנבחרות הכי טובות באסיה, תשווה אותם להכי טובות של אירופה.. :\
אוסטרליה היא חלק מהבתים של מוקדמות אסיה למונדיאל, תבדוק את זה ותראה.

אוסטרליה היא חלק מהבתים של מוקדמות אסיה למונדיאל, תבדוק את זה ותראה.

זה נכון בעיקרון, אבל לא מדויק.

אוסטרליה משחקת בבית האוקיאני, ואחר כך היא משחקת בצמד משחקי פלייאוף על העליה, נגד קבוצה מאסיה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית