נק' מוניטין:
9,634
- 2,421
- 7
בואנה subzero הזה
כל הטרלה מלמיליאן
כל ספאם אוחנה, כל הטרלה מלמיליאן.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בואנה subzero הזה
כל הטרלה מלמיליאן
ישראל ניצחה את אנגליה בקמפיין היורו למה שהיא לא תנצח את יפן, דרום קוריאה, אוסטרליה?ישראל הפסידה ללטביה, למה שהיא תנצח את יפן, דרום קוריאה, אוסטרליה?
גם לי לפני מס' ימים היה ויכוח קטן עם חבר שהראה לי שכושים הם עילוי גנטי.
הבאתי לו כדוגמאות ללבנים- פדור (MMA) את מריוס (סטרונגמן) את פלפס (שחייה) פדרר (טניס) מסי/רונאלדו (כדורגל) ארמסטרונג (רכיבה) ווילקינסון (רוגבי), וזה רק מה שאני זוכר כרגע.
עכשיו בטח מישהו יבוא ויתן רשימה של שחורים, זה סבבה - רק הנה הוכחה שהם לא עילוי גנטי.
0-0 בישראל, ו3-0 לאנגלים בוומפלי. מתי ניצחנו אותם?ישראל ניצחה את אנגליה בקמפיין היורו למה שהיא לא תנצח את יפן, דרום קוריאה, אוסטרליה?
כושיים הם עילוי גנטי= כל מי שעילוי גנטי הוא כושי?
אוסטרליה לא באסיה, יש לה פינג גבוה שם.ישראל הפסידה ללטביה, למה שהיא תנצח את יפן, דרום קוריאה, אוסטרליה?
אוסטרליה היא חלק מהבתים של מוקדמות אסיה למונדיאל, תבדוק את זה ותראה.אוסטרליה לא באסיה, יש לה פינג גבוה שם.
סתם, הבאת את הנבחרות הכי טובות באסיה, תשווה אותם להכי טובות של אירופה.. :\
אוסטרליה היא חלק מהבתים של מוקדמות אסיה למונדיאל, תבדוק את זה ותראה.
כן, כי יורד זה בהווה,ולכן כל פעם שיורד גשם - הווה- זה היום או יותר נכון,עכשיו.היום יורד גשם = כל פעם שיורד גשם זה היום?
צחקתי, תקרא את השורה הראשונה P:אוסטרליה היא חלק מהבתים של מוקדמות אסיה למונדיאל, תבדוק את זה ותראה.