אחר גוף כמו של סוזנה

• פותח/ת השרשור dina
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

dina

משתמש מתחיל
57
0
נק' מוניטין:
21
57
0
זאת חפירה אז אתם יכולים לקרוא רק את האדום

אני אתחיל בזה שאני לא שמה "זין" על מה שאתם אומרים. אני מכבדת את הדעה והעצות שלכם, אבל יש דברים שאתם לא יודעים. למשל אני מתביישת מהחדר כושר כי המדריך (שהוא בן 50) מסתכל עליי כול הזמן כאילו הוא כועס עליי והוא דווקא חבר של ההורים שלי והוא לא נמצא רק יום אחד בשבוע. דבר שני החדר כושר מלחיץ אותי כי כולם מסתובבים שם מצד לצד ומסתכלים מכול הכיוונים וגם הקירות הם מזכוכית כמו סטודיו וגם מי שהולך במסדרון יכול לראות את מי שבפנים מתאמן.

יש לי ידע בסיסי ברמה של מתאמנים מתחילים אני יודעת על התוכניות FBW , AB ,ABC ABCDE
על חיטוב ,מאסה וקצת על תוספי תזונה.
אני לא המשכתי לקרוא על התוכניות המתקדמות כמו SS ועל הסייקלים והסטרואידים אולי אקרא את זה במהשך.

עכשיו או שתגידו לי בשני מילים מה לעשות בשביל גוף כמו של סוזנה למשל "חיטוב AB" "מאסה SS" או שתגידו שכדאי לי להישאר איך שאני עכשיו.

אבל תקחו בחשבון שבסופו של דבר זה הגוף שלי וההחלטה שלי ואני אבחר במה שאני ארגיש טוב איתו כי כבר אמרתי שהחדר כושר מלחיץ אותי ואני מתביישת להיכנס לשם

נהייתה לי בעיית מוטיבציה מטורפת בחודש האחרון

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
ד"א לא יקרה שום דבר נורא אם אני לא אתאמן על הרגלים במשך חודש היא בטח לא התאמנה עליהם
model.jpg

לפני שהזאבים יתעוררו, בואי אני אענה לך ברצינות.

קודם כל, את צריכה להבין שיש תהום עמוקה מאוד בין מה שאת רואה בתמונות של הקולבים המפזזים סטייל דוגמניות / סוזנה לבין הצבת מטרות אמיתית בנוגע לכושר ואורח חיים. גם אם לבחורות האלה יש גנטיקה טובה, הן מטופלות יפה מאוד פלסטית ובפוטושופ (בסטילס). אל תקחי דוגמה ממה שאת רואה בתמונה שכל עיקרה היא לגרום לך לרצות לקנות בגד ים חדש / נרתיק ב-1500 שקל / למות.

דבר שני, את צריכה להבין שצריך להציב מטרות אישיות הגיוניות. דני דה ויטו יכול לחלום על להיראות כמו ארנולד שוורצנגר, זה לא יילך וזה בסדר שזה לא הולך.

דבר שלישי, העזרה שאת יכולה לקבל מפורומים מצומצמת מאוד. אף אחד לא מכיר אותך, לאף אחד אין באמת ניסיון ממשי איתך וכולם מדברים על מה שעבד / לא עבד עליהם או על מה שהם קראו באיזה ספר. נדמה לי שאת צריכה עזרה צמודה יותר, ולכן הייתי מציע להתייעץ עם איש מקצוע.

אל תעלבי, זה פשוט ככה.

טוב, קודם כל מי שיעשה צחוק מהאשכול הזה יקבל באן, חאלס היא לא טרול צאו מהסרט.
דבר שני, כמה דברים בינהם מאכזבים:

** יש לקחת כל מה שנרשם כאן בערבון מוגבל, איני אחראי על המעשים שלך או הפעולות שתעשי עקב כך, נא להתייעץ עם מאמן כושר מוסמך ורופא או תזונאי ספורט **

1. לא יהיה לך גוף כמו לסוזנה לפחות לא ליותר משבועיים.
2. לאחר שהרסתי את האשליות, אולי כן יכול להיות לך אבל תצטרכי להתחתן עם החד"כ / אירובי / תפריט תזונה.
3. התשובה למה לא יהיה לך, זה לא כי אני לא מאמין לך, אלא כי יש דבר שנקרא SET POINT, יכול מאוד להיות שבגלל גיל ההתבגרות הוא לא תקף עליך והצלחת לשמר SET POINT חדש, קשה להאמין.
למידע נוסף קראי:
http://www.kilogram.co.il/806/set-point-%D7%9C%D7%9E%D7%94-%D7%A7%D7%A9%D7%94-%D7%9C%D7%A9%D7%9E%D7%95%D7%A8-%D7%A2%D7%9C-%D7%94%D7%9E%D7%A9%D7%A7%D7%9C-%D7%94%D7%97%D7%93%D7%A9/

4. בכל מקרה בשביל גוף כמו שלה צריך כמובן גנטיקה, אולי יש לך אולי אין לך, לא מכיר אותך. סביר להניח שבגלל שהיית בעודף משקל, יש לך יותר תאי שומן וכל תא שומן גם אוגר נוזלים משמע יש סיכוי טוב מאוד שיש לך נטייה להשמנה.

5. היא לוקחת חומרים כאלו ואחרים, לא אגיד אנאבולים כי אני לא יודע וזה לא נראה כך, שורפי שומן לא חוקיים 100% כן.

6. אם היית קוראת את המאמרים שהבאתי לך, במיוחד את המאמר "מה נשים יודעות אבל לא רוצות להבין", היית מבינה שלא משנה אם תעבדי על הרגליים, על האוזן הקידמית, על הפופיק האחורי, כל עוד את במאזן קלורי שלילי - את לא תעלי בחיים במסת שריר.

7. מה את צריכה את זה?

• פותח/ת השרשור
קודם כול תודה לשניכם בעיקר לראשון (כנראה שהייתי צריכה להתחיל אתכם ככה מההתחלה)
מר לטימוס
המטרה הראשונה שלי הייתה ממישהי שאני מכירה ואני עומדת מטר ממנה בכול שיעור והשגתי אותה.
אין לי בעיה שהמטרה הזאת תקח אפילו 10 שנים יש לי את כול הזמן שבעולם
משה
קראתי את המאמר הזה "מה נשים יודעות אבל לא רוצות להבין" עוד בפוסט הראשון שפתחתי (וידעתי את מה שרשום שם , די חשבתי על חלק מהדברים בעצמי דברים אחרים שמעתי בכול מיני מקומות אבל זה לא משנה עכשיו)
אני בסה"כ רוצה יד חטובה ובטוח תהייה לי זה רק עניין של זמן וקוביות לא חשובות לי

קראתי עכשיו על הSET POINT שוב המקשל שלי מאוד לא קבוע אבל אני נראת ככה כבר יותר מחצי שנה

נערך לאחרונה:
אני לא אוהב את המשפט "לחטב עד הסוף בלי שאנשים יתערבו לי". זה נשמע לי מסוכן.
אי אפשר לומר מה אחוז השומן שלך דרך הבגדים, אבל נראה שעשית דרך ארוכה מאוד.
אני חוזר ואומר שלדעתי כדאי להתייעץ עם מישהו שילווה אותך לאורך הדרך.

• פותח/ת השרשור
אני מאמינה שאחוז שלי די נמוך אבל לא רואים את הקוביות בגלל העור שקצת נשאר או בגלל הגנטיקה כמובן
אין לי שום בעיה להישאר כמו שאני עכשיו זאת הייתה המטרה שלי ואני מאוד גאה ומרוצה ממנה
אבל אם אני אצליח בדרך טבעית להיות כמו סוזנה אז למה לא ?! תמיד כדאי לנסות

את יכולה לנסות ( להמשיך לחטב), השאלה אם זה שווה את כל המאמץ והסבל שבדרך.
מה גם שסיכוי טוב שלא תצליחי לשמור על זה להרבה זמן (set point כפי שמשה ציין), אלא אם תתחילי לספור כל קלוריה שאת מכניסה.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
יש לי משפט שהמצאתי:" אם אין לך מטרה אתה לא יכול להתקדם"
משעמם לי בטירוף,אין לי מוטיבציה ועכשיו זה כבר הגיע לשיא לא בא לי ללכת אפילו לחוג שאני אוהבת שזאת השעה היחידה שאני נהנית בה בשבוע.
אני חושבת שאם תהייה לי מטרה אז אני אוכל שוב להנות מהמכון וארצה לבוא לשם כמו תמיד

אני לא רוצה להציף לכם את הפורום בתגובות שלי (יש לי הרבה מה להגיד) אתם יכולים לכתוב לי עוד אני אגיב בערב או מחר

הבעיה בלנסות להמשיך לחטב הוא היכולת לאבד מסת שריר, במיוחד כי את לא רוצה או לא יכולה להתאמן בחד"כ.
בנוסף, ככל שיורדים לאחוז שומן נמוך יותר אצל נשים יש יותר אפשרות שיהיה איחורים במחזור, נשירת שיער, דלקות ועוד - דברים לא רצויים וחייבים להקפיד על ויטמינים ומינרלים (מולטי ויטמין, עדיף לספורטאים וכזה שמתאים לאישה [ אופטיוומן יהיה מעולה]), סידן, צריכת שומן מספקת (!!!!) ומספיק קלוריות (לא לעשות אנורקסיה עם 500 קלוריות).

אני רק חייב לציין שנראה שאת הולכת בדרך מסוכנת, ולפי ההודעות שלך לא נראה לי שאת יודעת איזה נזק את יכולה לגרום לעצמך.
אני לא רוצה סתם לזרוק דברים לאוויר אבל נראה שמה שעשית עד עכשיו היה בעיקר הרעבה עצמית ואירובי של שעות..
תתחילי קודם לעלות את הקלוריות שלך, ולהרים טיפה משקלים זה רק יעזור לך ..

מי זו סוזנה ? אם אפשר תמונה שלה

לפני שהזאבים יתעוררו, בואי אני אענה לך ברצינות.

קודם כל, את צריכה להבין שיש תהום עמוקה מאוד בין מה שאת רואה בתמונות של הקולבים המפזזים סטייל דוגמניות / סוזנה לבין הצבת מטרות אמיתית בנוגע לכושר ואורח חיים. גם אם לבחורות האלה יש גנטיקה טובה, הן מטופלות יפה מאוד פלסטית ובפוטושופ (בסטילס). אל תקחי דוגמה ממה שאת רואה בתמונה שכל עיקרה היא לגרום לך לרצות לקנות בגד ים חדש / נרתיק ב-1500 שקל / למות.

דבר שני, את צריכה להבין שצריך להציב מטרות אישיות הגיוניות. דני דה ויטו יכול לחלום על להיראות כמו ארנולד שוורצנגר, זה לא יילך וזה בסדר שזה לא הולך.

דבר שלישי, העזרה שאת יכולה לקבל מפורומים מצומצמת מאוד. אף אחד לא מכיר אותך, לאף אחד אין באמת ניסיון ממשי איתך וכולם מדברים על מה שעבד / לא עבד עליהם או על מה שהם קראו באיזה ספר. נדמה לי שאת צריכה עזרה צמודה יותר, ולכן הייתי מציע להתייעץ עם איש מקצוע.

אל תעלבי, זה פשוט ככה.

האיש מקצוע היחיד שאני חושב עליו זה פסיכולוג
הבחורה אנורקסית

• פותח/ת השרשור
הבעיה בלנסות להמשיך לחטב הוא היכולת לאבד מסת שריר, במיוחד כי את לא רוצה או לא יכולה להתאמן בחד"כ.
בנוסף, ככל שיורדים לאחוז שומן נמוך יותר אצל נשים יש יותר אפשרות שיהיה איחורים במחזור, נשירת שיער, דלקות ועוד - דברים לא רצויים וחייבים להקפיד על ויטמינים ומינרלים (מולטי ויטמין, עדיף לספורטאים וכזה שמתאים לאישה [ אופטיוומן יהיה מעולה]), סידן, צריכת שומן מספקת (!!!!) ומספיק קלוריות (לא לעשות אנורקסיה עם 500 קלוריות).
בגלל שאני הולכת לחוגים כמו עיצוב ופילאטיס שהם חוגים אנאירובים כול התרגילים שם מבוססים על משקל הגוף ולפעמים משתמשים במשקולות בודיבארים או גומיות זה שומר לי על מסת השריר
אני רק חייב לציין שנראה שאת הולכת בדרך מסוכנת, ולפי ההודעות שלך לא נראה לי שאת יודעת איזה נזק את יכולה לגרום לעצמך.
אני לא רוצה סתם לזרוק דברים לאוויר אבל נראה שמה שעשית עד עכשיו היה בעיקר הרעבה עצמית ואירובי של שעות..
תתחילי קודם לעלות את הקלוריות שלך, ולהרים טיפה משקלים זה רק יעזור לך ..
אני אוהבת להסתכן.
רק בחודשים הראשונים רציתי להיכנס לכושר ועשיתי הרבה אירובי.
במכון שלי יש רק חוג אירובי 1 בשבוע וגם הוא בוטל אני לא יודעת איך אני אצליח לרקוד כשהחוג יחזור
האיש מקצוע היחיד שאני חושב עליו זה פסיכולוג
הבחורה אנורקסית
אני אהיה פסיכולוגית

וואו
להיות בחורה על 6 אחוז שומן שלוקחת כל מיני חומרים וציצים מסיליקון - חרא של שאיפות.
ההיא שהבאת בתמונה בטוח לא נראת ככה במציאות, זה כמו שהיית מביאה איזה תמונה של בילדר מפלקס מגזין, עורכים שם יותר דברים מאשר משאירים.

דיאטה חריפה ואחוז שומן נמוך לאישה זה לא דבר בריא.

כדאי שתתחילי לקרוא עוד ולאפס לעצמך את הראש כי את עלולה לגרום לעצמך נזקים.

• פותח/ת השרשור
וואו
להיות בחורה על 6 אחוז שומן שלוקחת כל מיני חומרים וציצים מסיליקון - חרא של שאיפות.
ההיא שהבאת בתמונה בטוח לא נראת ככה במציאות, זה כמו שהיית מביאה איזה תמונה של בילדר מפלקס מגזין, עורכים שם יותר דברים מאשר משאירים.

דיאטה חריפה ואחוז שומן נמוך לאישה זה לא דבר בריא.

כדאי שתתחילי לקרוא עוד ולאפס לעצמך את הראש כי את עלולה לגרום לעצמך נזקים.

ולהיות כמו ג'אי מהחתימה שלך זה נהדר...

• פותח/ת השרשור
החתימה שלו זה ציניות. בכל מקרה, פספסת את הנקודה שלו. לפי ההודעות שלך, את בדרך לאנורקסיה.

אני לא מסכימה איתך
הרבה לפני שאני אהיה פסיכולוגית אני אהיה מדריכה והדבר היחיד שאני רוצה הוא להיות דוגמא לאנשים שיבואו לשיעורים שלי כמו שאני לקחתי דוגמא מהמדריכה שלי

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית