הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר גוף כמו של סוזנה

• פותח/ת השרשור dina
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

dina

משתמש מתחיל
57
0
נק' מוניטין:
21
57
0
זאת חפירה אז אתם יכולים לקרוא רק את האדום

אני אתחיל בזה שאני לא שמה "זין" על מה שאתם אומרים. אני מכבדת את הדעה והעצות שלכם, אבל יש דברים שאתם לא יודעים. למשל אני מתביישת מהחדר כושר כי המדריך (שהוא בן 50) מסתכל עליי כול הזמן כאילו הוא כועס עליי והוא דווקא חבר של ההורים שלי והוא לא נמצא רק יום אחד בשבוע. דבר שני החדר כושר מלחיץ אותי כי כולם מסתובבים שם מצד לצד ומסתכלים מכול הכיוונים וגם הקירות הם מזכוכית כמו סטודיו וגם מי שהולך במסדרון יכול לראות את מי שבפנים מתאמן.

יש לי ידע בסיסי ברמה של מתאמנים מתחילים אני יודעת על התוכניות FBW , AB ,ABC ABCDE
על חיטוב ,מאסה וקצת על תוספי תזונה.
אני לא המשכתי לקרוא על התוכניות המתקדמות כמו SS ועל הסייקלים והסטרואידים אולי אקרא את זה במהשך.

עכשיו או שתגידו לי בשני מילים מה לעשות בשביל גוף כמו של סוזנה למשל "חיטוב AB" "מאסה SS" או שתגידו שכדאי לי להישאר איך שאני עכשיו.

אבל תקחו בחשבון שבסופו של דבר זה הגוף שלי וההחלטה שלי ואני אבחר במה שאני ארגיש טוב איתו כי כבר אמרתי שהחדר כושר מלחיץ אותי ואני מתביישת להיכנס לשם

נהייתה לי בעיית מוטיבציה מטורפת בחודש האחרון

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
מהשנתיים שאני מתאמנת שנה אחת לקח השינוי והשנה השנייה נשארתי ככה

אני לא מסכימה איתך
הרבה לפני שאני אהיה פסיכולוגית אני אהיה מדריכה והדבר היחיד שאני רוצה הוא להיות דוגמא לאנשים שיבואו לשיעורים שלי כמו שאני לקחתי דוגמא מהמדריכה שלי

את חיה בסרט.

נראה לי שכדי תעשי עכשיו מסה כדי לעלות את ה BMR ואז יהיה יותר קל לרדת

אתה מוכן בבקשה לא לכתוב פה?
אתה ממש מלחיץ אותי ונראה לי שאתה רק רוצה לריב איתי אין לי מושג מה עשיתי לך מההתחלה התחלת להתנפל עליי

את בפורום, אין לך מה להלחץ מאף אחד. בכל מקרה, הוא לא בא לריב, הוא מנסה להסביר לך שאת בדרך הלא נכונה.

אתה מוכן בבקשה לא לכתוב פה?
אתה ממש מלחיץ אותי ונראה לי שאתה רק רוצה לריב איתי אין לי מושג מה עשיתי לך מההתחלה התחלת להתנפל עליי

חחחחח מה הקשר לריב
את מדברת על דברים שאין לך חצי מושג לגביהם, ואז כשעונים לך את שוללת.

• פותח/ת השרשור
אני לא שוללת שום דבר אתה מדבר בצורה שמעליבה אותי

נו טוב,
אמרו לך מה את צריכה לעשות.

בכל מקרה סוזנה הזאת נראית כמו פלסטיק, אני לא מבין למה את רוצה גוף כמו שלה.
תרצי גוף כמו שלך וכמו שאת יכולה להשיג ולהשאר בריאה , חכמה , עם שיער על הראש ושיינים בפה.
תאהבי את עצמך ולא דמויות מפלסטיק ותתחילי בזה שלא תשימי זין על הדברים הנכונים (כמו המבוכה מהכניסה לחד"כ) ולא על החברה פה שמנסים לייעץ.
גם אני רוצה גוף כמו של Shawn Ray, כנראה שלא יהיה לי...נו אז...ביג דיל....

בכל מקרה עשית טרנספורמציה יפה.

סוזנה נראת כמו בובת פלסטיק עם סיליקון ובערך 10ק"ג מאסת שריר עודפת.
את לא צריכה ולא אמורה לרצות להיראות כמוהה ואני עדיין לא מבין איך נמשכים אלייה, אבל זה אני.

אם המטרה שלך להתחטב יותר עדיף לך לעלות במאסת השריר - עוד, כלומר מאזן קלורי חיובי ואימוני משקולות עצימים.
לאחר מכן חיטוב יהיה קל יותר כי ה BMR שלך יהיה גבוה יותר כלומר תוכלי לאכול יותר ועדיין לרדת במשקל, והמאסת שריר תגרום לך להיראות "חטובה" יותר בסה"כ.
לא ממליץ המצב הנוכחי טוב והשינוי שלך טוב מאוד ואין צורך לרדת יותר במשקל.
אם את צריכה מוטיבציה זה תלוי בך ולא בנו.

בגלל שאני הולכת לחוגים כמו עיצוב ופילאטיס שהם חוגים אנאירובים כול התרגילים שם מבוססים על משקל הגוף ולפעמים משתמשים במשקולות בודיבארים או גומיות זה שומר לי על מסת השריר

גומיות ומשקולות ורודות של 1 ק"ג שומרות על התאים במוח שלא יפלו, אבל לא שומרות על מסת השריר, אין מספיק התנגדות.

אני אוהבת להסתכן.
רק בחודשים הראשונים רציתי להיכנס לכושר ועשיתי הרבה אירובי.
במכון שלי יש רק חוג אירובי 1 בשבוע וגם הוא בוטל אני לא יודעת איך אני אצליח לרקוד כשהחוג יחזור

אני אהיה פסיכולוגית
שיהיה לך בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
כחולות של קילו וחצי ובר של 4

אתה צבעת את האות א באדום?

אני צבעתי, כדי שתשימי לב שכותבים "אהיה" ולא "יהיה".

• פותח/ת השרשור
חח אתה מתקן שגאיות כתיב כמו המורה שלי בכיתה ג' תיקנה לי את כול המחברת חחח ✌️

אני חושבת שהמאסה מהמשקולות "הורודות" זה מספיק בשביל אישה ובטח בשביל ילדה בגילי

נוו אתם עושים צחוק סתכלו הנה הוכחה שזה טרול, הוא ערך את התמונה ושם אותה בתוך בית כדי שתחשבו שזה אמיתי. משה תפסיק למחוק לי את ההודעות רבאק.

עריכה: סתכלו גם על ההצללות, איך יש צל על המחשב אם הוא מקור אור תסבירו לי איך?

קבצים מצורפים

• Untitled-2.jpg
    Untitled-2.jpg
    KB 38.9 · צפיות: 288
נערך לאחרונה:
חח אתה מתקן שגאיות כתיב כמו המורה שלי בכיתה ג' תיקנה לי את כול המחברת חחח ✌️

אני חושבת שהמאסה מהמשקולות "הורודות" זה מספיק בשביל אישה ובטח בשביל ילדה בגילי

זה לא מספיק לכלום. חוץ מזה שאת צריכה התקדמות כלשהי. אין שום סיבה להשאר על אותם משקלים כל הזמן.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית